Riddick

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    44
Re: Riddick the Third

Oμοίως και οι δύο μου άρεσαν αν και αρκετα διαφορετικές. Με τα σημερινά εφέ περιμένω κάτι
εξίσου καλό.
Λέτε να βγει κάνα 3D? Nομίζω έχει τα φόντα να γίνει καλή δουλειά μιας και τα απόκοσμα
τοπία σηκώνουν πολύ ψηφιακό και είναι πιο έυκολο να προσαρμόσουν την 3d επεξεργασία.

Ο Vin Diesel ειναι υπερβολικα macho για την αισθητικη μου (το δικο μου κινηματογραφικο συμπαν κυριαρχειται απο ευφυεστερα προτυπα)
αλλα ... πρεπει να συμφωνησω οτι ειναι ιδανικος για τον γκροτεσκ χαρακτηρα που ερμηνευει (και ποιον να εβαζαν ? ... τον Ντι Καπριο ? ...
η τον Ματ Ντειμον ? ...)
Περιμενω εναγωνιως τον "τριτο" Riddick !!!!! Τις δυο προηγουμενες ταινιες ... τις κραταω σε αρχειο (You keep what you kill ... :hippy: )
Aσχετο : Ποτε βγαινει το Judge Dredd Chronicles - Megacity in Chaos ??? :violent-smiley-030:

Last edited:

Μου άρεσαν πολύ και οι δύο ταινίες. Ελπίζω και το τρίτο μέρος να είναι εξίσου καλό.

Το πρώτο ήταν εξαιρετικό. Το δεύτερο πολύ καλό, και μάλιστα το μπλε δισκάκι είναι για μένα ταινία αναφοράς για home cinema.

Απο οσο μπορω να καταλαβω η τριτη ταινια θα κυμανθει στο στυλ της πρωτης. Φτηνη παραγωγη αλλα εστιασμενη στον χαρακτηρα και λιγοτερη επικη οπως ηταν η δευτερη.

Θα δειξει συντομα.

Όπως και να έχει εγώ θα περιμένω με λαχτάρα.
Οι δύο προγούμενες είναι απο τις ταινίες που άνετα βλέπω όσες φορές θές κάτι που δεν μου συμβαίνει και συχνά και ήταν και η αιτία να συμπαθήσω τον Vin Diesel ο οποίος νομίζω οτι είναι κομμένος και ραμμένος για αυτόν τον ρόλλο.

Να πω την αλήθεια περισσότερο μου άρεσε ο Vin Diesel στο fast and furious παρά στο Riddick.

Γεια σου Luxilla ... :blush:

(Εαν φερεις τα αναψυκτικα να φερω τα ξηρα καρπα ?)

ΩΩ Αδελφέ... και την Βενζινην ποιός θα την βάλει; Bλέπεις μένω Αθήνα....

Λεπτομερειες, αγαπητη ....... λεπτομερειες !

(ετοιμαζω warp drive με τον Miguel Alcubierre ...
και δεν ασχολουμαι πια με εμβολοφορους κινητηρες και βενζινες ...
τς τς τς τς ... ακομα εκει βρισκεσαι ? ... ο κοσμος καμπυλωνει τις αποστασεις ...
δεν τις περπαταει !)

Aγαπητή; :chinscratch: Γιαυτό "Κοκκίνησες" πρίν; Xααχαχαχαχαχαχα!! :tee:

Αλλα και πάλι δεν έχεις και άδικο Θα μπορούσε να είναι και "Luxillas" αν και πάλι το Avatar θα έπρεπε να σε είχε βάλει σε υποψίες..

Τεσπά καλά νάμαστε, με έκανες και γέλασα. Καλό βράδυ!..

Aγαπητή; :chinscratch: Γιαυτό "Κοκκίνησες" πρίν; Xααχαχαχαχαχαχα!! :tee:

Αλλα και πάλι δεν έχεις και άδικο Θα μπορούσε να είναι και "Luxillas" αν και πάλι το Avatar θα έπρεπε να σε είχε βάλει σε υποψίες..

Τεσπά καλά νάμαστε, με έκανες και γέλασα. Καλό βράδυ!..

Διάβασε και την υπογραφή σου και σου λέει, εδώ μιλάμε για πλήρη απελευθέρωση!!!:flipout::flipout::flipout:

Κατεπλευσε και ο θαλασσολυκος των νοτιων ωκεανων ....

Λοιπον,
δεν διαβαζω προφιλ ... γιατι ειμαι βιαστικο παιδακι.
Ο Lux ... ηταν μια ενεδρα που περιμενε να πατηθει.
Και πατηθηκε !!! Πανυγηρικα ...

Η υπογραφη ηταν το μονο που με μπερδευε (προφανως οχι πολυ).
Καμια πορνη ΔΕΝ παραδεχεται τις αδυναμιες της δημοσιως.
Αλλα, τι να περισωσουμε τωρα .... ρεζιλοσκυλα εγιναμε .... !!

Διάβασε και την υπογραφή σου και σου λέει, εδώ μιλάμε για πλήρη απελευθέρωση!!!:flipout::flipout::flipout:

H υπογραφή μου είναι τίτλος πολύ καλού δίσκου των Funkadelic..

Φυσικά επελέχθη διότι πέρα απο πιπεράτη είναι και πολύ χιουμοριστική με τα δικά μου κριτήρια τουλάχιστον....

Τέλος πάντων κλείνω εδώ το off topic για να μήν εκδιοχθώ και απο αυτήν την κατηγορία κακήν κακώς..

Ζητώ συγνώμη απο τους διαχειριστές, δεν είχα σκοπό να γίνω αφορμή ξεχειλώματος αλλα δεν μπόρεσα να συγκρατήσω έστω και στιγμιαία την "χολή μου"....

Πίσω στο Ridick τώρα!

Επειδη ειμαι ευφανταστο παιδακι ....
θα με συναρπαζε ιδιαιτερα μια "μιξη" Fast & Furious με Riddick !

ΠΩΣ θα γινει κατι τετοιο ?

Ο Torreto περναει (με μια dragster-Supra) μεσα απο μια σκουληκοτρυπα
και βρισκεται στον πλανητη Furya (!!!!!) με εξαϋλωμενη την Supra και
σβησμενη την δικη του μνημη. Απο κει και περα ... ολα ειναι αναμενομενα.
Το ονομα (Riddick) το παιρνει απο μια επιγραφη σε ιερογλυφικα ναου,
και τα υπολοιπα ... ειναι θεμα θυμου και μουσκουλων !

Ok, ok, ok ...... off-topic ..... το ξερω.
Αλλα, εδω δεσαν αλλα και αλλα ... γιατι να μην δεσει αυτο ?