RME ADI-2 DAC fs

Re: RME ADI-2 DAC !

βολεύομαι και μ αυτο

10073420_800.jpg
Έχεις FireWire;

Re: Απάντηση: Re: RME ADI-2 DAC !

Ευτυχώς που έφτιαξε ο καιρός γιατί ο Μάνος ακόμη άρρωστος είναι .

Αυτό το παιδί....από τότε που τον ξέρω μου λέει ότι έχει "τα λαιμά του" .....εχω αρχίσει να πιστευω οτι μου κάνει μούτρα επειδή δεν μου άρεσε το "The last Jedi" και το λέει για δικαιολογία για να μην έρθει....

Πέτρο εχεις μείνει ..ο τελευταίος ακατάδεκτος....το RME το θέλω.....αλλά όχι σε σακούλα...μόνο αν το φέρει ο ιδιοκτήτης. Οι κλασικές πρωινές "υποχρεώσεις" μπορούν για μια φορά να περιμένουν...:earmuffs:

Re: Απάντηση: Re: RME ADI-2 DAC !

Πέτρο εχεις μείνει ..ο τελευταίος ακατάδεκτος....

α ...μην το λες αυτό...
σε μένα ήρθε μια φορά.... (το 2003).....:worshippy:

Απάντηση: RME ADI-2 DAC !

Μόλις του έβαλα την τροφοδοσία με τον γαλλάκι ρυθμισμένο στα 12 volt

Ο Σάββας από την άλλη προτείνει μια συμμαζεμένη και οικονομική λύση

https://www.ebay.com/itm/HIFI-25W-l...m=142483362430&_trksid=p2047675.c100005.m1851

Δημήτρη ,το RME ADI 2 PRO έχει ένα μεγάλο ελάττωμα για μένα ,την έλλειψη τηλεχειρισμού
Eπίσης Δημήτρη η διαφορά τιμής είναι σημαντική ,κάπου 60% επιπλέον,που βέβαια για σένα αυτά τα επιπλέον που έχει είναι σημαντικά ,για τη μεγάλη πλειοψηφία δε νομίζω .

Last edited:

Το fs εχει Πετρο.
Αυτο που εβαλα.
Βγηκε πριν λιγες μερες

Δημήτρη ,τόση ώρα το ψάχνω ,τηλεχειριστήριο δεν βρήκα .
Αλλά νομίζω το παρακάτω είναι χρήσιμο

Attachments

• ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓŽΒΏ́Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ 2018-04-19, 3.05.23 μμ.jpg
    ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓŽΒΏ́Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ 2018-04-19, 3.05.23 μμ.jpg
    84.8 KB · Views: 167

σορρυ το παραπάνω είναι από το απλό pro.
Η έκδοση fs παρουσιάστηκε πριν λίγες μέρες στην MusikMesse στην Φρανκφούρτη και είναι τόσο καινούργια που ούτε καν στο επίσημο site της rme δεν μπήκε.
Μόνο ο thomann το έχει.
Και το λινκ του noiz.

Δημήτρη ,το screen shot-με τα συγκριτικά- που ανέβασα είναι από τον Θωμά ,
Το αν αυτά που γράφουν είναι σωστά ,δεν ξέρω .
Αυτό που διάβασα είναι ότι πήραν το ψηφιακό στάδιο από το RME DAC 2 δηλ το δικό μου και αυτό που δοκίμασες εσύ
Aπο το Θωμά ξεσήκωσα αυτό

reduced self-jitter by SteadyClock FS, based on femtosecond quartz;

Οι φωτό που ανέβασες όλες δείχνουν το RME DAC και αυτό είναι εύκολα ορατο από τη λιτή πίσω πλευρά .

Τα RME ADI 2PRO στη πίσω πλευρά γίνεται <χαμός> ,θυμίζουν λίγο το sony cdr w66

Kάποιες πληροφορίες εδώ

https://www.proaudio.de/en/news/recording/20031-rme-presents-the-adi-2-pro-fs.html

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: RME ADI-2 DAC !

Είχε βελτίωση;

Επειδή δεν μ αρέσει να <βιάζομαι > για αυτό θα απαντήσω μετά από δοκιμές γιατί τώρα απλά το έβαλα και παίζει .
Βέβαια η όποια βελτίωση δεν περιμένω να είναι χαώδης .
Πάντως ο τηλεχειρισμός είναι μεγάλη υπόθεση .Τώρα ακούω με τα ακουστικά και έχω 2 πηγές ανοικτές ,το mac & to squeezebox touch και εναλλάσσω πηγές ,αυξάνω -μειώνω ένταση .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: RME ADI-2 DAC !

Επειδή δεν μ αρέσει να <βιάζομαι > για αυτό θα απαντήσω μετά από δοκιμές γιατί τώρα απλά το έβαλα και παίζει .
Ναι καλά κάνεις.

Πάντως η εμπειρία μου από τα DAC της m2tech (τα "μαμά" για το young και τη "μικρή" της σειρά από παλιά) και από το Brooklyn φίλου για το οποίο επαγγελματίας του έφτιαξε εξωτερικό τροφοδοτικό, είναι ότι υπάρχει βελτίωση.
Περιμένω φίλο να μου φτιάξει κ για το δικό μου evo2+.
Ίσως βέβαια να έχει να κάνει και με την υλοποίηση του τροφοδοτικού..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: RME ADI-2 DAC !

Ναι καλά κάνεις.

Πάντως η εμπειρία μου από τα DAC της m2tech (τα "μαμά" για το young και τη "μικρή" της σειρά από παλιά) και από το Brooklyn φίλου για το οποίο επαγγελματίας του έφτιαξε εξωτερικό τροφοδοτικό, είναι ότι υπάρχει βελτίωση.
Περιμένω φίλο να μου φτιάξει κ για το δικό μου evo2+.
Ίσως βέβαια να έχει να κάνει και με την υλοποίηση του τροφοδοτικού..

Βελτιώσεις θα υπάρξουν ,αλλά πιστεύω ότι κάπου υπάρχει η ζυγαριά κόστους και απόδοσης της βελτίωσης .
Μερικές φορές φθάνουμε σε υπερβολές .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: RME ADI-2 DAC !

Πάντως ο τηλεχειρισμός είναι μεγάλη υπόθεση .Τώρα ακούω με τα ακουστικά και έχω 2 πηγές ανοικτές ,το mac & to squeezebox touch και εναλλάσσω πηγές ,αυξάνω -μειώνω ένταση .

ρε συ Πέτρο, αφού σκουηζ ακούς από το μακ, γιατί δεν βάζεις ένα ασύρματο πληκτρολόγιο?