Robin Hood (2010) Ridley Scott

Κατ'αρχήν δεν έφαγε την μισή του ζωή στο δάσος για να μοιάζει με ξυλοκόπο!!!
ήταν ιππότης σταυροφόρος, και κατά δεύτερον θα τρίζουν τα κόκκαλα του Errol Flynn!

Μια χαρά ταινία είναι. Κατ αρχήν μην περιμένετε να δείτε αγαθοεργίες του γνωστού Robin Hood όπως τον ξέρουμε τόσα χρόνια. Καμιά σχέση. Η ταινία εξιστορεί το πως κατέληξε να γίνει Robin Hood ένας απλός στρατιώτης του βασιλιά. Θα λέγαμε ότι πρώτα θα έπρεπε να είχε βγει η ταινία και μετά ότι άλλο έχουμε δει. Ο πρωταγωνιστής στo γνωστό νταϊλίκι mood του gladiator.

Κατά δεύτερον, υπήρχαν πολλά σημεία, μά πάρα πολλά, που αναρωτιόμουν αν το έχουν γράψει για την ελλάδα αυτό το έργο! Οι διάλογοι με το βασιλιά σχετικά με αυξημένες φορολογίες, κοινωνικές αδικίες , διαφθορά, ψεύτικες υποσχέσεις κλπ μιλάμε περιγράφουν ταμάμ την τωρινή μας κατάσταση!

Υ.Γ. Περιμένω να το απολαύσω σπίτι μου. Αυτή η εικονα σούργελο των Village έχει καταντήσει πλέον γραφική. Θα μου πείτε, καλά να πάθεις αφού συνεχίζεις και πας.... τι να κάνω; το έτερον ήμισυ θέλει να δει κόσμο.... :nounder:

Last edited:
Re: Απάντηση: Robin Hood (2010) Ridley Scott

Υ.Γ. Περιμένω να το απολαύσω σπίτι μου. Αυτή η εικονα σούργελο των Village έχει καταντήσει πλέον γραφική. Θα μου πείτε, καλά να πάθεις αφού συνεχίζεις και πας.... τι να κάνω; το έτερον ήμισυ θέλει να δει κόσμο.... :nounder:

Aμα θελει εξοδο να την παρεις να την πας στο Θησειο που ανοιξε και το παιζει.

Θερινο με δυνατο ηχο και θεα ακροπολη.

Μετα φυσικα το απολαμβανεις σπιτι σου.:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Robin Hood (2010) Ridley Scott

Τασο αν θελει κοσμο καλεσέ μας καμμια δεκαριά ατομα να το δουμε παρεα:ernaehrung004:

.....πρίν τον χωρίσει? ή μετά?:flipout:

Oχι ο Αυστραλοπιθηκος στην Αγγλικη υπαιθρο ρε γμτ...ενταξει, τον θελανε πιο μπρουταλ τον Ρομπεν(...α ρε Μελ με τα κολαν σου) αλλα εδω μιλαμε για ιεροσυλια στην εικονα του Ρομπεν που εχουμε στα κεφαλια μας. Η Μπλανσετ μια χαρα κολλαει...

Re: Απάντηση: Robin Hood (2010) Ridley Scott

Μια χαρά ταινία είναι. Κατ αρχήν μην περιμένετε να δείτε αγαθοεργίες του γνωστού Robin Hood όπως τον ξέρουμε τόσα χρόνια. Καμιά σχέση. Η ταινία εξιστορεί το πως κατέληξε να γίνει Robin Hood ένας απλός στρατιώτης του βασιλιά. Θα λέγαμε ότι πρώτα θα έπρεπε να είχε βγει η ταινία και μετά ότι άλλο έχουμε δει. Ο πρωταγωνιστής στo γνωστό νταϊλίκι mood του gladiator.
πολυ σωστα. την ειδα την παρασκευη και ειναι πολυ καλη. χαρακτηριστικα, το τοξο το χρησιμοποιει 2-3 φορες. τονιζεται οτι ειναι πολυ καλος στο σημαδι (στο τελος κυριως) αλλα η ολη ταινια εχει να κανει με τη ζωη του ΠΡΙΝ επικυρηχθει!!! ειναι απλος στρατιωτης, βοηθα την πατριδα, παιρνει τη δοξα απο το βασιλεια και εκεινος σαν αντιποινα ζητα το κεφαλι του. μετα τελειωνει το εργο. βεβαια θεωρω οτι μπορει να υπαρξει και νεα ταινια με τη συνεχεια. παντως σε γενικες γραμμες ειναι καλο εργο. ουτε β διαλογης ουτε ταινια του star channel οπως μου αρεσει να λεω. το cast παρα τις αντιδρασεις μερικων ειναι ικανοποιητικο, ειδικα Cate Blanchett μου αρεσε πολυ θα ελεγα...

H ταινία είναι κορυφαία. Λάτρεψα κάθε δευτερόλεπτό της από την αρχή μέχρι το τέλος...Το μόνο που με χάλασε ήταν ο ρόλος της Μάριον. Καλά έπαιξε η Cate αλλά δεν περίμενα να δω μια πολεμοχαρή αγρότισσα να πολεμάει πλάι στον Ρομπέν.