Απάντηση: Re: Robin Hood (2010) Ridley Scott

Saving Private Locksley.

Saving Private Locksley.
Υ.Γ. Περιμένω να το απολαύσω σπίτι μου. Αυτή η εικονα σούργελο των Village έχει καταντήσει πλέον γραφική. Θα μου πείτε, καλά να πάθεις αφού συνεχίζεις και πας.... τι να κάνω; το έτερον ήμισυ θέλει να δει κόσμο.... :nounder:
Τασο αν θελει κοσμο καλεσέ μας καμμια δεκαριά ατομα να το δουμε παρεα:ernaehrung004:
πολυ σωστα. την ειδα την παρασκευη και ειναι πολυ καλη. χαρακτηριστικα, το τοξο το χρησιμοποιει 2-3 φορες. τονιζεται οτι ειναι πολυ καλος στο σημαδι (στο τελος κυριως) αλλα η ολη ταινια εχει να κανει με τη ζωη του ΠΡΙΝ επικυρηχθει!!! ειναι απλος στρατιωτης, βοηθα την πατριδα, παιρνει τη δοξα απο το βασιλεια και εκεινος σαν αντιποινα ζητα το κεφαλι του. μετα τελειωνει το εργο. βεβαια θεωρω οτι μπορει να υπαρξει και νεα ταινια με τη συνεχεια. παντως σε γενικες γραμμες ειναι καλο εργο. ουτε β διαλογης ουτε ταινια του star channel οπως μου αρεσει να λεω. το cast παρα τις αντιδρασεις μερικων ειναι ικανοποιητικο, ειδικα Cate Blanchett μου αρεσε πολυ θα ελεγα...Μια χαρά ταινία είναι. Κατ αρχήν μην περιμένετε να δείτε αγαθοεργίες του γνωστού Robin Hood όπως τον ξέρουμε τόσα χρόνια. Καμιά σχέση. Η ταινία εξιστορεί το πως κατέληξε να γίνει Robin Hood ένας απλός στρατιώτης του βασιλιά. Θα λέγαμε ότι πρώτα θα έπρεπε να είχε βγει η ταινία και μετά ότι άλλο έχουμε δει. Ο πρωταγωνιστής στo γνωστό νταϊλίκι mood του gladiator.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.