RoboCop [2014]

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    50
Απάντηση: RoboCop (2014)

Μια χαρά στέκεται η ταινια, εξηγούνται όλα, και το μαυρο χρώμα και το γέλιο, δίνει μια διαφορετική χροιά σίγουρα απο αυτο που έχουμε στο νου μας κι αναλώνεται αρκετα στο γιατι και πως κι οχι τόσο σε κάποιον "υπερκακο" αρκετά high tech και υποσχόμενο για αρκετά sequel. δε μου άρεσε το κλείσιμο Αμερικλανιάς

Re: RoboCop (2014)

6.7 της βάζουν.. χμ..
Θα κοιτάξω και κανένα review στο Imdb..

Σαφώς βέβαια και μπορεί να μου αρέσει πολύ εμένα..
δεν θέλω να την δω εξ' αρχής με συγκεκριμένο σκεπτικό.. θα κρίνω μετά το σύνολο..

Και καλά κάνεις...... Εγώ έχω σταματήσει πλέον να πηγαίνω σινεμά. Τα Blu Ray τα ευχαριστιέμαι περισσότερο!

Και καλά κάνεις...... Εγώ έχω σταματήσει πλέον να πηγαίνω σινεμά. Τα Blu Ray τα ευχαριστιέμαι περισσότερο!

στα ιδια βαδιζουμε.σινεμα και βλακειες.μονο αν επιμενει η συντροφος ετσι γι αλλαγη και να ειμαστε κοινωνικοι με οτι συνεπαγεται αυτο.

Πιο καλό απ´'οτι το περίμενα (though όχι φυσικά όσο το πρώτο)... Ο Γκάρι Όλντμαν εξαίσιος...

Κάνει κάτι κοιλιές … απαράδεκτες
Γενικά καμία σχέση με το κλασικό

Ωραια μεταφορα του οριτζιναλ και αξιζει την βαθμολογια που του δινουν

Μέτρια ταινιούλα, δεν συγκρίνεται με το αρχικό σε καμία περίπτωση. θα συμφωνήσω με τον @tmjuju. Ρε κοίτα να δεις που και ο Robocop είναι Made In China.

Πολύ μέτρια. Δεν με ενθουσίασε καθόλου. Αδιάφορη, απαθέστατη και ρηχή.

Καλή για να περάσεις ευχάριστα 2 ωρίτσες. Ευτυχώς που δεν ήταν ίδιο με το παλιό. Σίγουρα όχι τόσο splatter αλλά μια χαρά. Η μαύρη version όλα τα λεφτά, ειδικά πάνω στην μηχανή με τα Led αστυνομικά φώτα. Σαν εφέ και cool παίρνει άριστα, σαν σενάριο και ηθοποιία μέτρια.
Όσο για σύγκριση με το παλιό, εκτός από την μουσική του Πολυδούρη και την cameo εμφάνιση της παλιάς version του σε κάτι stand και σε ένα βίντεο, καμία σχέση απολύτως. Καλύτερα για μένα, η ωμότητα του παλιού δεν μπορεί να αναπαραχθεί σήμερα. Για δείξτε το παλιό σε κάποιον ηλικίας 15-30, μπορεί και να γελάει και να το κλείσει πριν το 10λεπτο.

Κάθε ταινία πρέπει να τη βλέπεις γιαυτό που είναι και όχι γιαυτό που θα ήθελες να είναι. Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θα τη δω σαν μια ευχάριστη περιπέτεια που βασίζεται στα εφέ και τη δράση. . Όχι σαν να είναι ταινία του κισλοφσκι.. οσο για την μόνιμη άποψη ότι μια νέα version μιας ταινίας δε φτανει την παλιά. ... διαφωνώ κάθετος. . Και μάλιστα λόγω ηλικίας επειδή έχω δει την παλιά .. ειναι Για γέλια αν την δείς σήμερα. .. και στην εποχητης ήταν μια τραίνιουλα δράσης και εφέ και τίποτα περισσότερο. . Μην κάνουμε και το robocop κλασσικο.. αλίμονο

Last edited:

Εγώ πάλι αυτό το σκεπτικό που το διαβάζω συχνά δεν το καταλαβαίνω. " Δείτε μια ταινία γι'αυτό που είναι και μην έχετε απαίτησης αν είναι Action / Sci - Fi / Adventure / Fantasy ".
Πρέπει μια ταινία αυτού του είδους να είναι χάλια ?
Υπάρχουν πάρα πολλά έργα αυτόν των κατηγοριών που είναι σημείο αναφοράς στο είδος τους.
Και δεν νομίζω κάποιος από εδώ μέσα να έκατσε να δει το Robocop θεωρώντας ότι θα δει το Three Colors Blue.

Last edited: