RoboCop [2014]

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    50
Re: RoboCop (2014)

Εγώ πάλι αυτό το σκεπτικό που το διαβάζω συχνά δεν το καταλαβαίνω. " Δείτε μια ταινία γι'αυτό που είναι και μην έχετε απαίτησης αν είναι Action / Sci - Fi / Adventure / Fantasy ".
Πρέπει μια ταινία αυτού του είδους να είναι χάλια ?
Υπάρχουν πάρα πολλά έργα αυτόν των κατηγοριών που είναι σημείο αναφοράς στο είδος τους.
Και δεν νομίζω κάποιος από εδώ μέσα να έκατσε να δει το Robocop θεωρώντας ότι θα δει το Three Colors Blue.

εννοώ την αρχικη διαθεση...την προσδοκία....
..τωρα αν σου βγει αριστούργημα καλο ειναι....

Κάθε ταινία πρέπει να τη βλέπεις γιαυτό που είναι και όχι γιαυτό που θα ήθελες να είναι. Δεν την έχω δει ακόμη αλλά θα τη δω σαν μια ευχάριστη περιπέτεια που βασίζεται στα εφέ και τη δράση. . Όχι σαν να είναι ταινία του κισλοφσκι.. οσο για την μόνιμη άποψη ότι μια νέα version μιας ταινίας δε φτανει την παλιά. ... διαφωνώ κάθετος. . Και μάλιστα λόγω ηλικίας επειδή έχω δει την παλιά .. ειναι Για γέλια αν την δείς σήμερα. .. και στην εποχητης ήταν μια τραίνιουλα δράσης και εφέ και τίποτα περισσότερο. . Μην κάνουμε και το robocop κλασσικο.. αλίμονο

Για γέλια μια από τις πιο επίκαιρες ταινίες; Μια ταινία που τα αλληγορικά μηνύματα που περνάει αυτή τη στιγμή βρίσκουν βάση στις σημερινές κοινωνίες; Αν κάποιος δει το directors cut με το commentary του Verhoeven θα μείνει με το στόμα ανοιχτό για το τι έβαλε ο άνθρωπος από ιδέες στην ταινία. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν από τις κορυφαίες ταινίες του 87 και ακόμη και σήμερα θεωρείται αξεπέραστη. Χώρια που η μουσική του Πολυδούρη είναι χαραγμένη στο μυαλό μου. Η ταινία είναι κάτι παραπάνω από κλασσική. Δυστυχώς οι συνέχειες και η μεταφορά σε σειρά ήταν ατυχέστατες.

Απάντηση: RoboCop (2014)

Μια μέτρια ταινία από εμένα , προσπάθησε σε κάποια σημεία να αντιγράψει το πρωτότυπο αλλά δεν τα κατάφερε. Παρόλα αυτά στους λάτρες του SciFi θα την συνιστούσα για μια θέαση.

Εγώ πάλι αυτό το σκεπτικό που το διαβάζω συχνά δεν το καταλαβαίνω. " Δείτε μια ταινία γι'αυτό που είναι και μην έχετε απαίτησης αν είναι Action / Sci - Fi / Adventure / Fantasy ".
Υπάρχουν πάρα πολλά έργα αυτόν των κατηγοριών που είναι σημείο αναφοράς στο είδος τους.
Και δεν νομίζω κάποιος από εδώ μέσα να έκατσε να δει το Robocop θεωρώντας ότι θα δει το Three Colors Blue.

Αυτό ακριβώς. Δεν ψάχνουμε το βαθύτερο νόημα σε αυτή την ταινία. Αλλά ακόμα και στο κομμάτι περιπέτειας-δράσης, είναι τελείως πατάτα imho.

άλλη μια φτηνη παραγωγη remake.απλα βαρετο και χωρις να με κανει να θυμαμαι κατι dvd only......

Και για μένα μια μέτρια ταινία με αρκετά εφέ , δεν νομίζω ότι καταφέρνει να σε καθηλώσει!!!:chinscratch:

Ναι ναι, πατατα.
Αφηστε που και η στολη του συναρμολογηθηκε στην Κινα. :Banane0:

Έτσι ακριβώς.

Η απάντηση ειναι απλή (ασχέτως αν δεν μπορούμε / θελουμε να το παραδεχτούμε).

Έχουμε συνηθίσει τα σκουπίδια, οι παραγωγοί των σκουπιδιών δεν έχουν λόγο να προσπαθούν παραπάνω (αφού καθόμαστε και βλέπουμε ότι μας σερβίρουν) και εν γενει, δεν έχουμε και καμία διάθεση να κουράσουμε στο ελάχιστο το μυαλό μας (κάτι που πολλές φορές, όχι πάντα, χρειάζεται για να απολαύσεις κάτι).

να τη δω και να σας πω, παντως δεν έχω τον πύχη ψηλά για τέτοιες ταινίες, ουτε ψαχνω υψηλά νοήματα στον Γκορτζίλα.Αμα εχω χρόνο τα βλέπω.

Σουπερ!!! Καλύτερη απ'οτι περίμενα!! Βρωμιά και σαπίλα των ανθρώπων σε ποιο πολλά επίπεδα απο το αρχικό!! Δεν έχει τις σούπερ σκηνές δράσεις αλλα μάλλον έχουμε εθιστεί σε υπαρβολικά και μη ρεαλιστικά εφέ και δράση. Όποιος θελει ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ, να μη διαβάζει διαλόγους και να μη σκεφτεί λιγάκι δε θα περασει καλα!

Last edited:

Απογοητεύτηκα…
Ουτε που το φανταζόμουν πως θα μπορούσε να είναι τοσο κατω του μετριου.
Περιμενα από στιγμή σε στιγμη να δω λιγο φως αλλα μάταια.
Υπηρχαν στιγμες που μου εδινε την εντύπωση πω θα κανει το βημα που θα το ξεχώριζε από το κλασικο robocop κοιτώντας λιγο πιο ανθρώπινα τον χαρακτήρα του ανθρώπου που αναγκαζεται να ζησει μεσα από την τεχνολογία αλλα εκει που πηγαινε να το σκαλίσει το αφηνε και καβαλουσε την μηχανη για μια ανούσια βολτα.
Ενιωθα πως υπηρχε διάθεση εκτος από action να ασχοληθεί περισσοτερο με την ψυχοσύνθεση του πρωταγωνιστή και να μην τον αφήσει απλώς πισω από την πανοπλία του να χτυπιέται με το κακους.
Ισως ο σκηνοθετης να ηθελε αλλα να μην ηξερε πως…
Ουτε και σαν σκηνες δρασης ειδα κατι καινούργιο με το πολύ κακο μονταζ να τις μειώνει ακομα πιο πολύ .

Εγω που περιμενα κατι πολυ μετριο δεν απογοητευτηκα παντως :flipout:

Απο τις ταινιες που ουτε καν με ενδιαφερει να ξαναδω, χιλιες φορες να ξαναδω την ταινιαρα του Βερχοφεν. Ουτε μια φορα δεν "πονεσα" μαζι με τον ηρωα, ουτε μια φορα δεν ζηλεψα μια αλληλουχια πλανων, ουτε μια φορα δεν ειδα μια σκηνη με παλμο και δραμα.

Πως καταφερνει καποιος να εχει στο καστ του τετοιους ηθοποιους και να βγαινουν λαπαδες ειναι αποριας αξιο.

Αντιθετα ηταν μια πολυ καλογυρισμενη ταινια - τυπικα- με αρκετα καλο πρωταγωνιστη, οχι κακο σεναριο/μεταφορα αλλα με εμφανες προβλημα σκηνοθεσιας και βιντεογκειμιστικη ματια παρα κινηματογραφικη οπως της ταινιας του Βερχοφεν.

Δεξι κλικ --> -bye-

RoboCop (2014)

"Κυκλοφορεί στα Βίντεο κλάμπ"

fxy1ih.png

Καλή για αυτό που αντιπροσωπεύει, δηλαδή μια ταινία δράσης. Τίποτα παραπάνω.
Δεν την συγκρίνω καν με την πρώτη του βερχόφεν, ακόμα και το 2 ήταν πολύ καλύτερο οπού ακόμα και οι κακοί είχαν προσωπικότητα (όπως στο 1). Ο Όλντμαν έκανε φιλότιμες προσπάθειες, άντε και η Κόρνις, οι υπόλοιποι ούτε καν... Θα έλεγα οτι μου φάνηκε λίγο καλύτερο απο το 3.
Είχε κάποιες αναλαμπές που έλεγα οτι θα αρχίσει να γίνεται ενδιαφέρον, αλλά περνούσαν στο ντούκου...
Η σύζυγος αποχώρησε στο σημείο που έκαναν τον Μέρφι ζόμπι...ούτε καν ρώτησε για τη συνέχεια το πρωί