πολύ όμορφα....
(και ακουστικά και απ όλα !)
Δυό λόγια και για τον ηχογραφικό σου εξοπλισμό, αν δεν σου είναι κόπος. :smile:
ο καθένας με τον πόνο του !![]()
Ωραιότατο σύστημα, όλα προσεγμένα και διαλεγμένα ένα-ένα!
Δυό λόγια και για τον ηχογραφικό σου εξοπλισμό, αν δεν σου είναι κόπος. :smile:
Χαιρετισμούς στη Μελβούρνη, τη δεύτερη στον κόσμο μεγαλύτερη ελληνική πόλη, αν δεν κάνω λάθος!![]()
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Τυχαία σας εντώπισα [ ας είναι καλά η κοινή μας αγάπη για τη μουσική]. Είχα παραλείψει να αναφέρω ότι είχα ακούσει - αλλά όχι στο σπίτι μου - και το ANTELOPE AUDIO ZODIAC PLATINUM, καθώς και το LIGHT HARMONIC DA VINCI [από περιέργεια και μόνο]. Δεν εκφράζω συμπεράσματα διότι δεν έκανα Α\Β συγκρίσεις. Πάντως, σ'αυτό το επίπεδο η συστημική συνέργεια για μένα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του WAVEDREAM. Στο σύστημά μου, διακρίνω μόνο αρετές σ'αυτό το DAC και ήμουν αυστηρός κριτής του για δύο μήνες.
Ρωτάτε για το σύστημά μου. Αποτελείται από.....- LINN SONDEK, KORE SUB CHASSIS, TRAMPOLINE SUSPENSION
- SME SERIES V, ORTOFON CADENZA BLACK \ KOETSU BLACK
- ALLNIC H - 1500 II PLUS PHONOSTAGE
- LEBEN RS 100 LINESTAGE
- PASS LABS XA 30.8 POWER AMPLIFIER
- CEC CD TRANSPORT, ROCKNA WAVEDREAM SINGLE ENDED DAC
-STAX EARPHONES \ SENNHEISER HD 800, CARDAS LIGHT CLEAR, PHONITOR 2
- QUAD ESL 2912, NORDOST FREY CABLES
- Διάφορα μηχανήματα ηχογράφησης
Συνολικά είναι ένας καλός ήχος και εδώ βοηθάει και ο χώρος διότι είναι ένα αρκετά μεγάλο, ψηλοτάβανο δωμάτιο με ανοιχτό πλάγιο τοίχο. Αυτό θα είναι και το τελικό μου σύστημα.
Πώς αποδίδεται ''etched'' στα Ελληνικά, δηλαδή λέμε ότι ο ήχος ή ένας ενισχυτής είναι ''etched''.
Διόρθωση αιχμηρός (ήχος), όχι τσιριχτός...
Ή είναι το ίδιο?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
...για τον ήχο αναφερόμαστε!
etched = χαραγμένος (τεχνικη που αφορα την χαραξη με οξυ στο γυαλι καθως και την χαρακτική τεχνη). Ισχύει και στην φράση "χαραγμένο στην μνήμη", στις ακροάσεις ενα άκουσμα που μας έκανε μεγάλη εντύπωση (μας "έμεινε") ενω στην μουσική αναπαραγωγή αν σχηματίζονται ξεκάθαρα ορια στα όργανα.
υγ Ωραιο σύστημα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.