Rockna Wavedream Dac

ε...χμ είπα για την ακρίβεια "δεν είδα όμως κάποιοι να γίνονται σοφότεροι"

και να μην ξεχνάμε τον αξέχαστο Σπύρο Κωστόπουλο που ήταν η ψυχή των τότε τυφλών τεστ.
όσο για χαλαρότητα ίσα ίσα. Το δικό μου σχόλιο (και ίσως και του απόντος Πέτρου) αυτή την χαλαρότητα αναζήτησε, που δεν την βρίσκει πλέον.

Ο απών Πέτρος δε ζήτησε χαλαρότητα, εγκάλεσε τους συντονιστές γιατί δεν απαίτησαν από τους χρήστες που είπαν τη γνώμη τους για το Rockna να κάνουν κανονικό ρηβιού, με σύγκριση ΑΒΧ, ρύθμιση με ντεσιμπελόμετρο κλπ.

Ο απών Πέτρος δε ζήτησε χαλαρότητα, εγκάλεσε τους συντονιστές γιατί δεν απαίτησαν από τους χρήστες που είπαν τη γνώμη τους για το Rockna να κάνουν κανονικό ρηβιού, με σύγκριση ΑΒΧ, ρύθμιση με ντεσιμπελόμετρο κλπ.

χρήσιμη η διευκρίνηση (γι αυτό έβαλα και το ίσως).
Ετσι όπως φτάσαμε με τη συζήτηση όλα είναι ΟΤ και ήδη έχω χαρακτηριστεί ως troll.
Ας το ξεχάσουμε.

Απάντηση: Re: Rockna Wavedream Dac

Ετσι όπως φτάσαμε με τη συζήτηση όλα είναι ΟΤ και ήδη έχω χαρακτηριστεί ως troll.

έτσι δεν κάνουμε δουλειά. χωρίς τρολλάρισμα και οφφτοπικ τι θα ήταν η ζωή? ένα τίποτα.

και μένα η μούρη δε με άρεσε καθόλου. φωτό θα μου πεις, άποψη θα μου πεις, ούτε το αούνι σε άρεσε θα πεις κτλ
όλα δεκτά.

Το βραδάκι λέω να σας ανεβάσω diy ημιτελειωμένο να πάρετε μάτι ομορφιές (πιο καλυτερότερο και από του λεμόνια) και με εντόσθια, όχι αστεία...
να τα ακούς και να χαλαρώωωωωωωνεις (μέχρι που σε παίρνει ο ύπνος ένα πράγμα... καλύτερο και απο το αναλογικό που είχα πριν 15 χρόνια:cool:)

Το δικό μου σχόλιο αυτή την χαλαρότητα αναζήτησε, που δεν την βρίσκει πλέον.

Είστε χίπης κύριε!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ας το ξεχάσουμε.

είστε τεντιμπόης κύριε!

SNF2708A_443254a.jpg

ειναι κριμα να τσακονωμαστε

για φτηνά μηχανήματα

σημερα ολο ορθογραφικά λαθη κανω !

Tελικά μετά από 10 σελίδες γεμάτες ανούσιες αντιπαραθέσεις, και μόνο μια με πληροφορία για το dac Δλδ το αυτονόητο σε σχέση με το περιεχόμενο του νήματος), δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιος το αγόρασε !! Ας μας πει γιατί είμαι υποψήφιος αγοραστής και θέλω να ρωτήσω κάποια συγκεκριμένα πράγματα (συγνώμη που θα απογοητεύσω αλλά δεν θα ξεφύγω....για το dac θέλω να ρωτήσω.... πρωτότυπο εεεε....!!

Άμα σε ενδιαφερει στα σοβαρά το πιο σωστό είναι να απευθυνθείς στον αντιπρόσωπο πρωτα και όχι στα φορουμ.

Ακόμα και επαρχία να είσαι η τιμή του δικαιολογει και με το παραπάνω ένα μικρό ταξίδι για κατ ιδίαν γνωριμία μαζί του.

Απο τα φόρουμ ούτε γίνεται ούτε πρεπει να περιμένεις πολλά.

Φαίνεται να ζητάει ο φίλος βοήθεια από το φόρουμ? Τον άνθρωπο - κάτοχο ψάχνει να τον ρωτήσει κατ' ιδίαν.

Διακρίνω κάποια ειρωνική διάθεση πάντως στο ποστ του φίλου...

Εγώ συμφωνώ μαζί του Όπως έγραψα και στο μοιραίο post μου πριν τέσσερις μέρες.. Ο ένας ιδιοκτήτης (αυτός που ξέρουν όλοι) αυτή την στιγμή είναι στο Μόναχο. Αν βρει τον χρόνο η κυρίως την διάθεση πιστεύω ότι θα σε βρει φίλε Idigenakis..

Εγώ συμφωνώ μαζί του Όπως έγραψα και στο μοιραίο post μου πριν τέσσερις μέρες.. Ο ένας ιδιοκτήτης (αυτός που ξέρουν όλοι) αυτή την στιγμή είναι στο Μόναχο. Αν βρει τον χρόνο η κυρίως την διάθεση πιστεύω ότι θα σε βρει φίλε Idigenakis..

τελικά το αγόρασε ή το έχει παραγγείλει?
(εγώ έχω καταλάβει το δεύτερο)

τελικά το αγόρασε ή το έχει παραγγείλει?
(εγώ έχω καταλάβει το δεύτερο)

Δημήτρη, επειδή ο ιδιοκτήτης το έχει αγοράσει αλλά δεν έχει ακόμα παρουσιάσει το σύστημά του εδώ, δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα.

Εγκρινω και επαυξανω
Το ακουσα στην εκθεση την Κυριακη το πρωι 9-10 μαζι με το ντραγκον
Κατουρηθηκα,οι λεξεις σε αυτη την περιπτωση δεν μπορουν να αποτυπωσουν το ακουσμα
Βεβαια ηταν το balance signature,η κορυφαια υλοποιηση αξιας 11000+ΦΠΑ
Πηρα τελικα το ντραγκον αλλα αναμενω πλεον το single end platinum
O ρουμανος εχει πολλα χρονια εμπειρια στα ψηφιακα με θητεια σε μεγαλες εταιρειες και εικοσι χρονια στο κουρμπετι
Αξιζει καθε σεντ η υλοποιηση

εγώ μόνο αυτό έχω καταλάβει περι αγοράς.
(παραγγελίας)

Γιατί; Απ' την πρώτη σελίδα κιόλας έχει αναφερθεί ότι το έχει ένας (προφανώς δικός μας) γιατρός.. ;)

στον συγκεκριμένο χώρο είναι γνωστό ότι παρελαύνουν διάφορα μηχανήματα.
Θεωρώ ότι είναι εντελώς διαφορετικής βαρύτητας το να έχει αγοραστεί (επειδή κάποιος κατέληξε εκεί και πείσθηκε) από το να ακροάται ένα μηχάνημα έστω στο χώρο σου "δανεικό" υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η πρώτη μου συνεπώς σκέψη ήταν ότι οποιος "το άκουσε στου γιατρού" άκουσε ένα "για δοκιμή μηχάνημα"

Φαίνεται να ζητάει ο φίλος βοήθεια από το φόρουμ? Τον άνθρωπο - κάτοχο ψάχνει να τον ρωτήσει κατ' ιδίαν.

Διακρίνω κάποια ειρωνική διάθεση πάντως στο ποστ του φίλου...

Ειρωνεία όχι.... μάλλον ρεαλισμος. Προσπαθούμε απλά να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες για ένα μηχάνημα και αυτό το τόσο απλό και αυτονόητο γίνεται με αρκετό ¨ζόρι ¨. Δεν έχει τίποτα το κακοπροαίρετο το ποστ μου.... ακριβώς το αντίθετο !!