Meγειά και απο εδώ Γιώργο!! Καλοδούλεφτα όλα και με το καλό τα ηχχεία το συντομότερο!..
Πωωωω... τοταλ ρεκονστραξιον ο Γιώργος!
Καλοάκουστα και καλόστιφτα!!!!
Καλοάκουστα όλα!!!
Ευχαριστω,Δημοκηδη,δεν ειμαι των ηχειων κουαντ,αλλα μονο των ενισχυτικωνΠωπω !!!!! Γιωργάρα, καταπληκτικό διπλό κτύπημα !!!
Να ´σαι καλά να τα χαίρεσαι και να σε χαίρονται και αυτά ! Τον ενισχυτή σου (ή σαν και αυτόν) είχα ακούσει παλαιότερα και με quad 2905 και έπαθα ... αν ακόμη δίνει ο τρελλο-κτηνίατρος τα 2805 ίσως είναι καλό να δοκιμάσεις να ακούσεις τον συνδυασμό ... από ότι έχω δει και στις φωτο τον χώρο σου, θα βολέψουν μια χαρά ...
'Οπως και να έχει : ΜΕ 'ΓΕΙΑ !!!
Καλοάκουστο και περιμένουμε εντυπώσεις
Xρονια καλα και πολλα με υγεια για σενα καιτην οικογενεια σουΠωπω !!!!! Γιωργάρα, καταπληκτικό διπλό κτύπημα !!!
Να ´σαι καλά να τα χαίρεσαι και να σε χαίρονται και αυτά ! Τον ενισχυτή σου (ή σαν και αυτόν) είχα ακούσει παλαιότερα και με quad 2905 και έπαθα ... αν ακόμη δίνει ο τρελλο-κτηνίατρος τα 2805 ίσως είναι καλό να δοκιμάσεις να ακούσεις τον συνδυασμό ... από ότι έχω δει και στις φωτο τον χώρο σου, θα βολέψουν μια χαρά ...
'Οπως και να έχει : ΜΕ 'ΓΕΙΑ !!!
Ευχαριστω ,Λακις,καλοακουστο Γιωργο!!
χρονια πολλα Σπυρε!
Φαντασου οτι ακομη στρωνει,θελω καμμια κατοσταρια ωρες ακομηΔεν επαθες πλακα με το πως στηνει τη σκηνη και ποσο αβιαστα ρεει η μουσικη;
Πέρασα μια βολτίτσα απο τον φίλο μου τον Γιώργο και αν και τον ενισχυτή του τον ήξερα καλά (ένας απο τους καλύτερους ολοκληρωμένους του πλανήτη) ομολογώ πως το ντάκ του ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου αποδίδοντας ήχο αναφοράς απο όπου και να το τάιζες είτα απο μάκ είτε απο οπτικό τράνσπορτ παραμένντας πάντα υποδειγματικά υπάκουο και απροβλημάτιστο.
Παρότι τα ηχεία του δεν διευκόλυναν την όλη διαδικασία όντας κατώτερα των περιστάσεων όσο εξαιρετικά και να είναι, ήταν παρσιφανές οτι το ρόκνα σου λίγωνε τις αισθήσεις χωρίς να υπολείπεται ούτε σε δυναμικά ούτε σε διαφάνεια ούτε σε ανάλυση αποδίδοντας ένα απόλυτα ισορροπημένο και απο κάθε άποψη πληρέστατο άκουσμα χωρίς να κουράζει ποτε!! Πραγματικά μια εξαιρετική επιλογή για όποιον κινείται στην κατηγορία που παραπέμπει άμεσα σε αναλογικό σύστημα αναφοράς χωρίς τα ηχητικα και πρακτικά μειονεκτήματα όμως!!
Μπράβο Γιώργο! όταν με το καλό όμως πάρεις και τα ηχεία πάρε και κάννα υπογλώσσιο γιατι μάλλον θα το χρειαστείς με αυτό που θα ακούσεις!!
Καλημερα,το Σαββατο ειναι αργια,ανδεν υπαρχουν οικογενιακες η επαγγελματικες υποχρεωσεις,εισαι προσκεκλημενος,αλλιως απο Δευτερα εως Τεταρτη μετα τις 18,00(28/12----------30/12)Περιττό να σου πω πόσο περίεργος είμαι να το ακούσω το "συστηματάκι" σου....
Κ δεν ξέρω τι λένε μερικοί μερικοί, (ονόματα δεν λέμε.. Χε χε χε) αλλά τα Harbeth να μείνουν εκεί που είναι....
Δεν επαθες πλακα με το πως στηνει τη σκηνη και ποσο αβιαστα ρεει η μουσικη;
Περιττό να σου πω πόσο περίεργος είμαι να το ακούσω το "συστηματάκι" σου....
Κ δεν ξέρω τι λένε μερικοί μερικοί, (ονόματα δεν λέμε.. Χε χε χε) αλλά τα Harbeth να μείνουν εκεί που είναι....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.