Rockna Wavedream Dac

Meγειά και απο εδώ Γιώργο!! Καλοδούλεφτα όλα και με το καλό τα ηχχεία το συντομότερο!..

Meγειά και απο εδώ Γιώργο!! Καλοδούλεφτα όλα και με το καλό τα ηχχεία το συντομότερο!..

Ευχαριστω,Πετραν,καθε τι στην ωρα του τωρα πλεον
Μια χαρα ειμαι και με τα ΧΑΡΜΠΕΘ
Περιμενω νατα πουμε απο κοντα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πωωωω... τοταλ ρεκονστραξιον ο Γιώργος!

Καλοάκουστα και καλόστιφτα!!!!

Ευχαριστω καμαρι,ελα καμμια βολτα απο την γειτονια

Καλοάκουστα όλα!!!

Ευχαριστω,Αρχοντα,εκρεμει απο παλλια μια επισκεψη
Κατσε να στρωσει λιγο και το κανονιζω

Πωπω !!!!! Γιωργάρα, καταπληκτικό διπλό κτύπημα !!!

Να ´σαι καλά να τα χαίρεσαι και να σε χαίρονται και αυτά ! Τον ενισχυτή σου (ή σαν και αυτόν) είχα ακούσει παλαιότερα και με quad 2905 και έπαθα ... αν ακόμη δίνει ο τρελλο-κτηνίατρος τα 2805 ίσως είναι καλό να δοκιμάσεις να ακούσεις τον συνδυασμό ... από ότι έχω δει και στις φωτο τον χώρο σου, θα βολέψουν μια χαρά ...

'Οπως και να έχει : ΜΕ 'ΓΕΙΑ !!!

Να ´σαι καλά να τα χαίρεσαι και να σε χαίρονται και αυτά ! Τον ενισχυτή σου (ή σαν και αυτόν) είχα ακούσει παλαιότερα και με quad 2905 και έπαθα ... αν ακόμη δίνει ο τρελλο-κτηνίατρος τα 2805 ίσως είναι καλό να δοκιμάσεις να ακούσεις τον συνδυασμό ... από ότι έχω δει και στις φωτο τον χώρο σου, θα βολέψουν μια χαρά ...

Ευχαριστω,Δημοκηδη,δεν ειμαι των ηχειων κουαντ,αλλα μονο των ενισχυτικων
Δεν βιαζομαι για το ηχειο,το ντακ ομως φιλτατε "'σπερνει¨
Μολις στρωσει μαζι με ψιλοκοκο τσιμπουσι θα κανουμε μοτα καλη
Ακροαση και βιζιτα διαρκειας

Καλοάκουστο και περιμένουμε εντυπώσεις

Ευχαριστω,φιλτατε Πετρο,αν και δεν σε θυμαμαι,δεν ερχετε μονο του το γηρας
Το μηχανακι ειναι αναφορας εως τα 15000ε ---20000ε με τον υπαρχοντα ανταγωνισμο,(ισως και πιο ψιλα υποκειμενικα συγκρινοντας)

Xρονια καλα και πολλα με υγεια για σενα καιτην οικογενεια σου

Πέρασα μια βολτίτσα απο τον φίλο μου τον Γιώργο και αν και τον ενισχυτή του τον ήξερα καλά (ένας απο τους καλύτερους ολοκληρωμένους του πλανήτη) ομολογώ πως το ντάκ του ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου αποδίδοντας ήχο αναφοράς απο όπου και να το τάιζες είτα απο μάκ είτε απο οπτικό τράνσπορτ παραμένντας πάντα υποδειγματικά υπάκουο και απροβλημάτιστο.

Παρότι τα ηχεία του δεν διευκόλυναν την όλη διαδικασία όντας κατώτερα των περιστάσεων όσο εξαιρετικά και να είναι, ήταν παρσιφανές οτι το ρόκνα σου λίγωνε τις αισθήσεις χωρίς να υπολείπεται ούτε σε δυναμικά ούτε σε διαφάνεια ούτε σε ανάλυση αποδίδοντας ένα απόλυτα ισορροπημένο και απο κάθε άποψη πληρέστατο άκουσμα χωρίς να κουράζει ποτε!! Πραγματικά μια εξαιρετική επιλογή για όποιον κινείται στην κατηγορία που παραπέμπει άμεσα σε αναλογικό σύστημα αναφοράς χωρίς τα ηχητικα και πρακτικά μειονεκτήματα όμως!!

Μπράβο Γιώργο! όταν με το καλό όμως πάρεις και τα ηχεία πάρε και κάννα υπογλώσσιο γιατι μάλλον θα το χρειαστείς με αυτό που θα ακούσεις!!

Aκριβό αλλα σοβαρό, πραγματικά τα αξίζει τα λεφτά του (και τα δείχνει κιόλας..)

Δεν επαθες πλακα με το πως στηνει τη σκηνη και ποσο αβιαστα ρεει η μουσικη;

Φαντασου οτι ακομη στρωνει,θελω καμμια κατοσταρια ωρες ακομη
Ειναι τουμπανο μαγκες,το τελος της δικιας μου ηχητικης αναζητησης σε πηγη
Ελα να το ακουσεις

Πέρασα μια βολτίτσα απο τον φίλο μου τον Γιώργο και αν και τον ενισχυτή του τον ήξερα καλά (ένας απο τους καλύτερους ολοκληρωμένους του πλανήτη) ομολογώ πως το ντάκ του ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου αποδίδοντας ήχο αναφοράς απο όπου και να το τάιζες είτα απο μάκ είτε απο οπτικό τράνσπορτ παραμένντας πάντα υποδειγματικά υπάκουο και απροβλημάτιστο.

Παρότι τα ηχεία του δεν διευκόλυναν την όλη διαδικασία όντας κατώτερα των περιστάσεων όσο εξαιρετικά και να είναι, ήταν παρσιφανές οτι το ρόκνα σου λίγωνε τις αισθήσεις χωρίς να υπολείπεται ούτε σε δυναμικά ούτε σε διαφάνεια ούτε σε ανάλυση αποδίδοντας ένα απόλυτα ισορροπημένο και απο κάθε άποψη πληρέστατο άκουσμα χωρίς να κουράζει ποτε!! Πραγματικά μια εξαιρετική επιλογή για όποιον κινείται στην κατηγορία που παραπέμπει άμεσα σε αναλογικό σύστημα αναφοράς χωρίς τα ηχητικα και πρακτικά μειονεκτήματα όμως!!

Μπράβο Γιώργο! όταν με το καλό όμως πάρεις και τα ηχεία πάρε και κάννα υπογλώσσιο γιατι μάλλον θα το χρειαστείς με αυτό που θα ακούσεις!!

Αρκετα χαπια παιρνω ρε φιλε,δεν θελω αλλα
Ομως η αναβαθμιση του ηχειου θα προσδωσει την πραγματικη ηχητικη αποτιμηση του βελινεκους του ενισχυτη και του ντακ,οπου αποτελουν εργαλεια αναφορας ηχου απο μονα τους
ΕυΧΑΡΙΣΤΩ,ΠΕΤΡΑΝ για την παρουσια και τις εντυπωσεις

Περιττό να σου πω πόσο περίεργος είμαι να το ακούσω το "συστηματάκι" σου....
Κ δεν ξέρω τι λένε μερικοί μερικοί, (ονόματα δεν λέμε.. Χε χε χε) αλλά τα Harbeth να μείνουν εκεί που είναι....

Κ δεν ξέρω τι λένε μερικοί μερικοί, (ονόματα δεν λέμε.. Χε χε χε) αλλά τα Harbeth να μείνουν εκεί που είναι....
Καλημερα,το Σαββατο ειναι αργια,ανδεν υπαρχουν οικογενιακες η επαγγελματικες υποχρεωσεις,εισαι προσκεκλημενος,αλλιως απο Δευτερα εως Τεταρτη μετα τις 18,00(28/12----------30/12)

Καλημέρα.. ΣΚ δεν γίνεται γιατί έχω παραστάσεις!
Να ξαναμιλήσουμε για να τα πούμε από βδομάδα;
Ευχαριστώ πολύ!
Καλά Χριστούγεννα!!

Πλακα σιγουρα θα παθω οταν ο Γιωργος το ολοκληρωσει και παρει και ηχεια. Προς το παρον το κατευχαριστηθηκα και σταθηκα προσοχη..

Ατιμο εσυ... Μιχαλη οταν θα πας θαδιαπιστωσεις και εσυ οτι οσοκαλα και να ειναι τα Harbeth (που ειναι..) Αυτο που παλευουν πλεον να ελευθερωσουν κανει μπαμ οτι στριμωγνεται να βγει..

ναι η αλήθεια είναι πως κ εγώ με τα δικά μου κάποιες φορές είχα την αίσθηση αυτή όταν είχα στο σπίτι κάποια καλά/ακριβά ντακ για ακρόαση...

Αλλά αγαπάμε British Monitor school of sound