Rockwave Festival 2008 - Μαλακάσα

Ανάλογα και σε ποια συγκροτήματα έχεις συμπάθεια... Την πρώτη μέρα στο φετινό Rockwave Festival δεν θα την άλλαζα με κανένα άλλο!

το καλυτερο που εκαναν φετος παντως ηταν η δυνατοτητα κατασκηνωσης.

Μεγαλη υποθεση για τους πιτσιρικαδες για να μην πηγαινοερχονται.

Πήγα για Priest.

Πρόλαβα και καμπόσους Within Temptation.

Καλοί ήταν και οι 2 αλλά καλύτερα είχα περάσει την προηγουμένη φορά που είχαν έρθει (πάλι με Halford προ 4-5ετίας).

Ευχάριστη έκπληξη τα κομμάτια από το Painkiller.

Από παράπονα πολλά (για κομμάτια) - ακόμα και από το τελευταίο τους - αλλά είναι και τόσα πολλά πλέον...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Rockwave Festival 2008 - Μαλακάσα

ετσι ενιωσα κι εγω το 1985 στο πρωτο Rockwave.

1995 εννοείς έ? Γιατί τρόμαξα. Πήγα στον καθρέφτη να μετρήσω άσπρες τρίχες
(εκτός κι αν λες το rock in athens στο Καλλιμάρμαρο, θα χρειαστούμε χρωμοσαμπουάν μου φαίνεται......)

Απάντηση: Re: Rockwave Festival 2008 - Μαλακάσα

Πήγα για Priest.

Πρόλαβα και καμπόσους Within Temptation.

Καλοί ήταν και οι 2 αλλά καλύτερα είχα περάσει την προηγουμένη φορά που είχαν έρθει (πάλι με Halford προ 4-5ετίας).

Ευχάριστη έκπληξη τα κομμάτια από το Painkiller.

Από παράπονα πολλά (για κομμάτια) - ακόμα και από το τελευταίο τους - αλλά είναι και τόσα πολλά πλέον...

Καθόλου Vodka ήπιατε; :p

O Manu Chao και η παλιοπαρεα του τα σπασανε, που λενε και οι πιτσιρικαδες.
Πολλη ενταση, τρελα κεφια πανω στην σκηνη και χαμος απο κατω!

Πολυ χωμα φαγαμε ομως ρε παιδια. Και η αποχωρηση οπως παντα περιπετειωδης.
Η Patti Smith αξιοπρεπης, επαιξε με νταλα ηλιο και ηταν καλη για αραγμα στην πλαγια.

Αντε και του χρονου

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Rockwave Festival 2008 - Μαλακάσα

1995 εννοείς έ? Γιατί τρόμαξα. Πήγα στον καθρέφτη να μετρήσω άσπρες τρίχες
(εκτός κι αν λες το rock in athens στο Καλλιμάρμαρο, θα χρειαστούμε χρωμοσαμπουάν μου φαίνεται......)

αυτο εννοουσα!!!

το 1985.......ξυλο και αγιος ο Joe Strummer

Περσυ ειχα δει Metallica, Iced Earth, Dream Theater, Dio, Chris Cornell! Περα απο τον τελευταιο που μαρεσει, οι αλλοι μαρεσουν πιο πολυ:p Ειχα παει σε ολες τις ημερες του φεστιβαλ και ηταν οτι καλυτερο εχω δει! Ειδικα οι Metallica επαιξαν 2,5 ωρες σχεδον! Φετος θα ηθελα να δω Manu Chao αλλα δε για μια συναυλια δε μπορω να ξοδεψω τα μαλλια της κεφαλης μου!

Παντως αυτο με το καμπινγκ πολυ καλο, γιατι η μετακινηση ειναι σοβαρο προβλημα, ειδικα οταν δεν εχεις αμαξι! Ευτυχως απο φετος θα κατεβαινω με αμαξι οποτε ειναι πιο ανετα!