Rogue One: A Star Wars Story

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    82
Re: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Την ειδες, μπρε ? :p

Όχι.
Είμαι ακόμα Κίνα και μόνο μέχρι star wars disneyland έφτασε η χάρη μου (από εκεί είναι οι δύο φωτογραφίες πιο πανω).
Πέμπτη ή Παρασκευή θα την δω λογικά.

Aντε .... -bye-

Πολυ βασανιστηκες !
Και θα βασανιστεις λιγο ακομα ... κουραγιο !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ωπ...

Δεν ήταν συνθέτης ο John Williams????

Μπράβο στον Μichael Giacchino ....

Πολύ δυνατό theme ... και νιώθεις ότι είναι SW όχι κάτι ξένο...

Εδω ειναι η μοναδικη μου ενσταση !
Δεν ειναι ασχημο score .... για οποιαδηποτε αλλη ταινια, θα ηταν κορυφαιο (η εκει κοντα).
Ομως, η διαφορετικοτητα απο τον βαγκνερισμο του Williams γινεται αμεσως αισθητη.
Εχω ακουσει τα scores ..... μερικες χιλιαδες φορες (ιδιως τα τα πρωτα ... no kidding !!!!)
Το score του Giacchino δινει την εντυπωση οτι .... θελει να γινει Williams score.
Οτι δεν ειναι ακομα αλλα προσπαθει ειλικρινως.

Ξερετε κατι .... το εγκρινω μονο και μονο γιαυτο τον λογο. Οσο και αν με ξενιζει !
Ισως με τον καιρο ... το εκτιμησω ! (εδω συμπαθησα το Falcon ... το καραερωτευθηκα :laugh:)

Απάντηση: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Υπάρχουν ξεύρετε αίθουσες 4Κ στην Αθήνα ?

Γιατί από εικόνα βράστα ήταν.

Και το διαφήμιζε στην αρχή σαν sony 4K,μόνο που η πλάσμα μου παίζει πολύ καλύτερα από την αίθουσα 3..:BDGBDGB53:

Nαι δυστυχως ... το tuning των μηχανηματων προβολης δεν γινεται απο τον JL_? :cool:
(Αλλιως, δεν θα ξεκολαγαμε απο τα καθισματα. Θα κοιμομασταν μεσα στις αιθουσες ! :sleep:)

Λοιπον, Δημητρη .... για πες μας τωρα (με το χερι στην καρδια) ...
τα οσα αποκαλυφθηκαν τις τελευταιες μερες σ'αυτο εδω το νημα, λαβωσαν ανεπανορθωτα
την μυσταγωγικη σου επαφη με την ταινια ?

Last edited:

Το αγαπημένο μου δευτερόλεπτο :SFGSFGSF:

Cz_ZaR0UUAAugTE.jpg

Ανατρίχιασα!!!

Το αγαπημένο μου δευτερόλεπτο :SFGSFGSF:

Cz_ZaR0UUAAugTE.jpg

Ανατρίχιασα!!!

Εβγαλε ακριβως την ιδια αισθηση οταν ο Ανακιν μπηκε στο ναο με τους μικρους τζενται και ανοιξε το φωτοσπαθο......

Απάντηση: Re: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Εβγαλε ακριβως την ιδια αισθηση οταν ο Ανακιν μπηκε στο ναο με τους μικρους τζενται και ανοιξε το φωτοσπαθο......
Ε όχι κ την ίδια αισθηση, αυτό εκεί ήταν αποτροπαιο, όσο φαν κι αν είμαστε του vader, αυτό δε ξεπλενεται!

Στάλθηκε από το SM-T705 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οπότε μόνο εγώ απογοητεύτηκα από αυτό που είδα, σε σχέση με αυτό που περίμενα? Μηδέν χαρακτήρες, κακές επιλογές ηθοποιών, κακές ερμηνείες. Δηλαδή ξετρελαθήκατε με τον ψευδό Tarkin? Ή τον Ινδό πιλότο από τα Lidl? Ο κακομοίρης ο Whitaker, δεν σκεφτόταν πόσο άθλιος είναι ο χαρακτήρας του? Και έλεος με τον τυφλό wanabe Jedi. Ακόμα και ο Hauer ήταν καλύτερος στο Blind Fury
Δεν λέω ότι είναι κακή και σίγουρα σέβεται το παρελθόν και την ιστορία του Universe, αλλά κάτι δεν κολλάει ρε γαμώτο.
Εάν το να δω και να ακούσω τον Darth είναι το καλύτερο της ταινίας, κάτι στραβά αρμενίζει.
Μην ξεχνάτε ότι αυτό που "έκανε" το Star Wars, ήταν η απλότητα του σεναρίου και δυνατοί χαρακτήρες. Εδώ έχουμε κανονικό αχταρμά (το saving Private Ryan, πιο λίγο action είχε) με όλο και όλο ένα robot που αξίζει.
Δεν ξέρω ίσως στην 2η ή 3η φορά που το δω (ναι, είμαι junkie, τι να κάνω) να μου αρέσει. Είδωμεν.

Απάντηση: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Ούτε εγώ τρελάθηκα με το Rogue One
Στο πρώτο μισό βαρέθηκα, η ταινία συνολικά μου φάνηκε κατώτερη των προσδοκιών.
Το Cast μέτριο προς κακό, η εικόνα από άλλη εποχή με τα μοντέλα των αστρόπλοιων να φαίνεται πως είναι μοντέλα.
Το κράνος του Vader ξεκάθαρα πλαστικό από τα Lidl και δεν έχει τέλος ο κατάλογος.
Το σενάριο ήταν το μόνο ενδιαφέρον. Εννοείται θα το δω ξανά, αλλά OK.

Τα πάνε πάρα πολύ καλά τα πράγματα με το Star Wars η Disney.
Μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Πάντως έχουν καταρίψει όλους όσους τους έλεγαν ότι θα το διαλύσουν το Star Wars. Παίζουν δυνατά και παιζουν σωστά.

Οπότε μόνο εγώ απογοητεύτηκα από αυτό που είδα, σε σχέση με αυτό που περίμενα? Μηδέν χαρακτήρες, κακές επιλογές ηθοποιών, κακές ερμηνείες. Δηλαδή ξετρελαθήκατε με τον ψευδό Tarkin? Ή τον Ινδό πιλότο από τα Lidl? Ο κακομοίρης ο Whitaker, δεν σκεφτόταν πόσο άθλιος είναι ο χαρακτήρας του? Και έλεος με τον τυφλό wanabe Jedi. Ακόμα και ο Hauer ήταν καλύτερος στο Blind Fury
Δεν λέω ότι είναι κακή και σίγουρα σέβεται το παρελθόν και την ιστορία του Universe, αλλά κάτι δεν κολλάει ρε γαμώτο.
Εάν το να δω και να ακούσω τον Darth είναι το καλύτερο της ταινίας, κάτι στραβά αρμενίζει.
Μην ξεχνάτε ότι αυτό που "έκανε" το Star Wars, ήταν η απλότητα του σεναρίου και δυνατοί χαρακτήρες. Εδώ έχουμε κανονικό αχταρμά (το saving Private Ryan, πιο λίγο action είχε) με όλο και όλο ένα robot που αξίζει.
Δεν ξέρω ίσως στην 2η ή 3η φορά που το δω (ναι, είμαι junkie, τι να κάνω) να μου αρέσει. Είδωμεν.
Δεν σταματάμε τις βλαστήμιες εδώ μέσα λέω γω............
Μάριε ΞΑΝΑΔΕΣΤΟ !

Ποσο μ'αρεσει αυτη η αντιφαση .... "εννοειται θα το δω ξανα, αλλα ΟΚ" :proud:

Θα ρωτησω τους κυριους Pontios και Ilias83 ενα μονο πραγμα :
Συγκρινουν το Rogue One με αλλα αριστουργηματα της E.Φ. .... η μονο με τα επεισοδια της saga ?

Εξαιρετικό. Η έμφαση στον άνθρωπο, με πολλούς anti-hero χαρακτήρες κι ένα ρομπότ που συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος. Ναι, ξεκινάει αργά αλλά ανεβαίνει σε τρομερό σημείο. Στις αρχές του έτους που είδα το VII, έφυγα ξενερωμένος με μια γεύση άρπα-κόλλας όπου βάζουμε τους παππούδες να πουλήσουμε νοσταλγία πάνω σε σενάριο που είναι κατά 80% το Α New Hope. Πραγματικά πολύ καλή ταινία, πολύ ανθρώπινη. Έβγαλε συναίσθημα. Το κορυφαίο όλων ήταν τα σχόλια του κόσμου στο τέλος. Πλήρως ενθουσιασμένοι. Στο VII ούτε ζέστη ούτε κρύο. Αυτή σου μένει.

Το "χαλασες" (σποιλερασιες) και στα χρωματα.
Δεν νομιζω οτι ειχε ολα αυτα τα κοκκινα η σκηνη στο πανι.
Η φωτεινοτητα ηταν πιο κατω (βεβαια ... μονο ο JL γνωριζει τα ακριβη lumen :proud:)