Rogue One: A Star Wars Story

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    82
Re: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Μην προκαταβαλεις τον εαυτο σου ... επειδη δεν θα χει Jedi.

Περιμενε να το δεις πρωτα -bye-

PS : Α, τωρα ειδα οτι γραφεις για δευτερη θεαση.
Οκ, περι ορεξεως .... blue milk (της θειας Beru) ! :proud:

Εγώ πάντως περίμενα περισσότερα. Γίνετε Star Wars δίχως Jedi Knights ρε παιδιά?
Anyway την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαι λονδίνο και έκανα booked θέσεις να το ξανά δω στο BFI IMAX, η ταινία θα είναι 70mm IMAX. Δεν έχω ξανά δει ελπίζω να το ευχαριστηθώ καλύτερα.

Το είδα πριν λίγες μέρες στο Montpellier σε 4k Laser IMAX 3D. Σαν εικόνα τα σπάει και καμία σχέση με το κλασσικό 3D. Αξίζει πραγματικά τα έξτρα λεφτά. Σαν ταινία βέβαια, άστα καλύτερα.

Οταν παμε να δουμε Star Wars .... δεν περιμενουμε να δουμε Αμλετ :smash:

Ουτε καν Space Odyssey 2001 .... (που ΔΕΝ ηταν Αμλετ, ουτε τοτε).

Ουτε καν Contact/Interstellar .... ουτε καν Star Trek (παλια η νεα !)

Τωρα .... αν σας εκμυστηρευθω ..... οτι αυτες οι σκηνες με εξιταραν Σ-Ε-Ξ-Ο-Υ-Α-Λ-Ι-Κ-Α .... θα με μπαναρετε ? :rolleyes:

http://i0.wp.com/ewedit.files.wordp...09px,0px,2401px,1600px&resize=2000,1333&ssl=1

an1-ff-002813.jpg

https://i.ytimg.com/vi/bZBAJee3JK8/maxresdefault.jpg

maxresdefault.jpg

Χριζω ψυχιατρικης παρακολουθησης ? ...... Ε, αν οντως χριζω, ας με κουραρει καποιος :p .....
Επ'αμοιβη (δεν κλεβω). Ομως ... υπαρχει μια απειροελαχιστη πιθανοτητα να τον συμπαρασυρω.
Ας το γνωριζει -bye- .... εκ των προτερων ! :proud:

Απάντηση: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

αχαχχα τα μυαλά στα κάγκελα βλέπω!!!

Εγω πάλι θέλω να σταθώ στην αίσθηση που μου άφησε όσο αφορά τους jedi και την δύναμη.

Επι rogue one βρισκόμαστε περίπου καμια 20αρια χρονιά μετά το episode III
Δεν υπάρχουν Jedi έχουν αφανιστεί όλοι εκτός 2 που ζουν απομονωμένοι ενώ το πιθανότερο κάνεις (σχεδόν) δε γνωρίζει την ύπαρξη τους.
Ο κόσμος πλέον δε θυμάται ή ακόμα και δε πιστεύει σε οτιδήποτε γύρω από αυτό (δύναμη) και φάνηκε από τις κουβέντες που αντάλλασσε η ομάδα (ψιλό χλεύαζαν τον Chirrut για την εμμονή του).
Μη ξεχνάμε ότι περίπου το ίδιο έκανε και ο Tarkin στο IV όταν την έλεγε στoν Vader.
Η Δύναμη λοιπόν ήταν κάτι μακρινό, ρομαντικό ίσως και παραμύθι πλέον για τους νεώτερους της εποχή εκείνης (θυμηθείτε και την κουβέντα Λουκ - Σόλο μέσα στο Φάλκον).
Όλα δένουν μεταξύ τους!

Αυτή την αίσθηση μου άφησε το rogue one και μπορώ να πω οτι μου άρεσε σαν μια μεταβατική περίοδος εδραιώνοντας για μια ακόμα φορά την σημαντικότητα του Luke ως NEW HOPE για την Δύναμη και τους επαναστάτες.

Χριζω ψυχιατρικης παρακολουθησης ? ...... Ε, αν οντως χριζω, ας με κουραρει καποιος :p .....

Ο παρακάτω λένε είναι πολύ καλός. Πηγαίνει και κάποιος διάσημος!

image.jpg

Γιατι υπαρχει αυτη η ταση να μαμαμε ολα τα νηματα ?

Υπαρχει ενα νημα ειδικα για μπιρι μπιρι star wars αοριστο.

Μην κανουμε κουραστικο για καποιον που θελει να μιλησει μονο για την ταινια αυτη.

Εχει καταντησει καπως δεν νομιζετε?

Sorry Kosh...

Για να γυρίσω on topic η ταινία πλησιάζει το δισεκατομμύριο στις εισπράξεις!

image.jpg

Ενώ στην Αμερική πέρασε στην πρώτη θέση για ολόκληρο το 2016!!! :SFGSFGSF: :firstprize:

image.jpg

Eιναι αποκαρδιωτικο ... παραπανω απο τις μισες εισπραξεις να χουν γινει μονο μεσα στις ΗΠΑ.

Στα υπολοιπα 7 δις κοσμου ... παλια τα ιδια χρηματα :icon15: .... ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ! Ντροπη για μας
τους εκτος ....

Και να πει κανεις οτι ειναι πολιτικοποιημενο το Star Wars (οπως το Star Trek) ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !

Περιμένω να βγει σε BR να την ξαναδώ, για να έχω μια ποιο ολοκληρωμένη άποψη αν τελικα μου άρεσε τόσο πολύ σαν ολόκληρη και όχι μεμονωμένα σημεία.
Δυστυχώς η ευτυχώς τα περίπου 90 που μου έφαγε το TFA στα εισιτήρια αυτή δεν έπεισε να τις τα δώσω.

Δεν πειραζει, Κωστα μου .... :proud:

Οτι χασει απο σενα ... θα τα παρει απο μενα (στο bluray του).

Υποψιν, οτι το TFA δεν το χω σε bluray (.... αλλα "χυμα στο κυμα").

Παραδεχομαι οτι το TFA .... ειναι για πιο μυθομανεις/LOTR τυπους. :p

Υποψιν, οτι το TFA δεν το χω σε bluray (.... αλλα "χυμα στο κυμα").

Δεν κοκκινίζεις που γράφεις αυτές τις γραμμές ? :flipout:
Για να χρυσώσω και το χάπι, ήταν πολύ καλύτερη από μερικά όπως TPM / AOTC / ROTS που το σενάριο ήταν ανύπαρκτο και Θα την έβαζα αρκετά ψηλά στην λίστα μου.
Άλλωστε πολύ καλή ψήφισα.