Re: Rogue One: A Star Wars Story (2016)
Μαα που είναι ο Μάνοςς ??

Μαα που είναι ο Μάνοςς ??
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Εχω χαθει στο replay ...
Βρισκομαι στην 224η επαναληψη !
Νομιζω οτι εχω κουραστει ... (για σημερα !)
θα δεις που τελικα θα ειναι η μητερα της Ray ή η γιαγια τηςπάλι γυναίκα ο main hero της ταινίας.. αμαν ρε Disney!!!
2) Ο αυτοκρατορικος με την λευκη περιβολη (Grand Admiral Thrawn ???)
2) Ο αυτοκρατορικος με την λευκη περιβολη (Grand Admiral Thrawn ???) ξεφτιλιζεται με
τους συνειρμους που αναδυονται απο τοσο κλισε ευρηματα (βαδιση πανω σε νερο ! :blink.
Σιγουρα ειναι στιγμιότυπο αποπροσανατολισμού του θεατή6) Ηταν τοσo αναγκη να σακατεψουν το στοιχειο του αιφνιδιασμου και της ανατροπης
με το να δειξουν (στην τελευταια σκηνη) τι θα επιλεξει η Jyn Erso (Felicity Jones) ?
Ειδικα το τελευταιο ... ΠΟΤΕ δεν θα το κανε ο Lucas (δεν τον παντρευτηκα, αλλα εδωσε
αγωνα να κρατησει μυστικη την ανατροπη του τελους στο ESB ... για καποιο λογο !!!!)
Το βάθος του νερού παίζει να ειναι 3-5 εκατοστά.2) Ο αυτοκρατορικος με την λευκη περιβολη (Grand Admiral Thrawn ???) ξεφτιλιζεται με
τους συνειρμους που αναδυονται απο τοσο κλισε ευρηματα (βαδιση πανω σε νερο ! :blink.
Είδα το trailer και μου άρεσε, θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες ξέμπαρκες ταινίες η αυτή θα είναι η μόνη?
Είδα το trailer και μου άρεσε, θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες ξέμπαρκες ταινίες η αυτή θα είναι η μόνη?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.