Rogue One: A Star Wars Story

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    82
Re: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Εχει ερθει το συμπαν στην θεση του ..... ξαναβρισκω την χαμενη μου υγεια..... ΑΝΑΣΤΑΣΗ ! :laugh:

http://screenrant.com/wp-content/uploads/Star-Wars-Rogue-One-Trailer-GNK-Gonk-Droid.jpg

Star-Wars-Rogue-One-Trailer-GNK-Gonk-Droid.jpg

Gong, trrrrrrt ..... gong, gong ..... trt .... goooooong ..... :flipout::flipout::flipout:

(Ο δικος μου Jar Jar Binks :love:.... ΤΟ ΚΑΜΑΑΑΑΑΑΑΡΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥ :ridinghorse: .... σεμνος, λιγομιλητος και ακαταμαχητος :proud:)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οσον αφορα τα λοιπα ειωθοτα .... :proud:

all-you-need-to-know-about-star-wars-rogue-one-character-details-darth-vader-s-role-872313.jpg

https://www.yahoo.com/news/returning-darth-vader-rumoured-to-have-been-recast-172223134.html

http://www.cinemablend.com/new/Who-Playing-Darth-Vader-Star-Wars-Rogue-One-123897.html

Ισως να ΜΗΝ ειναι ο arch villain (o Βειντερακος μας) αλλα και μονο η παρουσια του
θα προσδωσει ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ σε ολοκληρη την ταινια. ΤΕΡΜΑ οι οικογενειακες κλαψες.

Last edited:

Εγω θελω να δω ποσα ledακια θα καρφιτσωσουν πανω στο Death Star.
Το προηγουμενο ειχε 3μισυ χιλιαδες ledακια.
Eαν το τωρινο δεν εχει 3μισυ εκατομμυρια ... η ILM δουλευει με trekkies ! :icon15:

:flipout:
Έχουν και οι Τρέκις τα φετίχ τους
latest
αλλά αν έρθουν να ρίξουν μια ματιά από δώ
ENT_DSTAR.jpg
θα νιώσουν κάποια πράγματα
0b19d72974e8c2656eff626faf62993e.jpg
Πρέπει να είναι φαν μεηντ το πόστερ -αν προλαβαίνω κάποια στιγμή θα ψάξω και για κανένα ακόμα.

Απάντηση: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Καλά σιγουράκι ήταν οτι θα δούμε Vader! Αφού το timeline το επιτρέπει σιγά που δε θ' άρμεγαν την αγελάδα....

ΥΣ. Νομίζω πρώτη φορά θα δούμε εμφάνιση κακού στην μεγάλη οθόνη και θα ζητοκραυγάζουμε από κάτω σα τρελλοί (όπως στην πρεμιέρα του episode 7 σε κάθε παλιό χαρακτήρα) :violent-smiley-030:

Μετα τις μυξες και τα κλαμματα με τον Ren .... θα ξαναβρoυν το χαμενο τους κυρος, ολοι οι Sith.
Ακομα και στα Ep I, II και III .... ο Anakin ηταν ερωτυλος νεουπας και ο Μaul ατυχημα στο μακιγιαζ.

Επιτελους .... ειδικο βαρος στους Κακους !

:blink:
Κάτι τέτοια βλέπουν οι επαναστάτες και τα ματάκια τους παθαίνουν κάτι!
newim13.jpg

Γρήγορα στον γιατρό για τις αναγκαίες ενέσεις!
newim8.jpg

οι Stormtroopers και η παρέα τους εννοείτε!
newim2.jpg

Μηπως αυτο που περιμενα τοσα χρονια ΔΕΝ ηταν το Force Awakens αλλα το Rogue One ? ....

Οπως λεει το script, πρεπει να κουμπωσει (ως τελος) με την αρχη του A New Hope.
Οποτε ειναι ... ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ... που ονειρευομασταν οτι συνεβαιναν πριν σκασει το κυνηγητο
πανω απο τον Tatooine > δηλαδη ....

1) Τι εκανε ο Κενομπι στις ερημιες του Tatooine (επαιζε tetris ?)
2) Τι εκανε ο Luke στον Toshe station (αυτο ... δεν θα το δουμε, μην τσιμπατε).
3) Τι εκαναν ο 3PO και R2 (.... YEAAAAAH BABY .... ).
4) Τι εκανε η Leia στον πριγκηπικο της πλανητη.
5) Πως την περνουσε ο Jabba στον πυργο του.
6) Που βρισκοταν ο Boba και για ποιον δουλευε.
7) Τι εκανε ο Biggs αλλα και ο Wedge.
8) Tι εκαναν οι Vader και Tarkin.
9) Πως τελειωσε η κατασκευη του Death Star.
10) Πως στρατολογουσε κοσμο η Rebellion.
11) Ποια ηταν η καθημερινοτητα των Lars και πως απεφευγαν tusken raiders.
12) Tι συνεβη στον Coruscant και ο εμπερας επαυσε την Γερουσια.

Και χιλια μυρια αλλα ....

Χμμμμμ ... :chinscratch: .... ας μην το γκαντεμιαζω ! :p

Last edited:

Πολύ υποπτεύομαι ότι όντως μετά από κάτι τέτοιο:
giphy.gif
σε αυτό βρίσκεται η συνέχεια.
0effecad37d8114cb8904ad31d69f603.jpg

είναι επίσημο πόστερ αυτό; Ξέρετε;

Σχετικά με το τι έκανε ο Obi Wan στον Tattoine πετάει η Marvel κάτι πινελιές στο τεύχος Star Wars 7
(με κάνα δυο περιστατικά από τη ζωή του εκεί στο τεύχος 15, προ μηνών, και στο τεύχος 20 αυτής της Παρασκευής).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

View attachment 129022
Το επομενο "οροσημο" ... ειναι ... πιπιλα σε σχημα death star
Χμμ, κάτι σκέφτηκα σχετικά με αυτό:

Κοινωνική διάσταση στο θέμα;
Σίγουρα πρόκειται για παιδικό παιχνίδι.
Επίθεση των Storm Troopers σε αμάχους;
Παιχνίδι από παιδί κάποιου επαναστάτη;

Εντωμεταξύ, για να βγαίνει χαλαρά σε παιχνίδι μια τέτοια φιγούρα, σημαίνει ότι η καθεστηκυία τάξη το έχει επιβάλλει στους λαούς της
(μην τυχόν και είναι μέρος προπαγάνδας-καλλιέργειας της ιδέα για μια μελλοντική καριέρα των παιδιών του κατεχόμενου γαλαξία στον τομέα αυτό.
Μην τυχόν και πλάκα-πλάκα δούμε καμιά πιπίλα death star!).

Βλέποντας κάποιες εικόνες και το trailer, συν το γεγονός για το reshooting σκηνών γιατί το θέμα βγαίνει πιο πολεμικό απ' ότι θα ήθελε η Ντίσνεϋ, έχω μια αίσθηση ότι υπάρχουν κάποιες επιρροές από "Αποκάλυψη τώρα".
Δεν ξέρω αν φταίνε τα tie fighters στο ηλιοβασίλεμα, που είδαμε στο episode 7 ή ότι για τα Ewoks ο Lucas εμπνεύστηκε, όπως είπε, από τους Βιετκόνγκ, αλλά οι τελευταίες εικόνες των storm trooper μου αφήνουν μια κάποια αίσθηση πολύ πιο σοβαρή απ' ότι Storm Troopers του Force Awakens.
(σαν να συνεχίζει να είναι πηγή έμπνευσης το θέμα του βιετνάμ, δηλαδή).

Last edited:

Λόγω της Star Wars Celebration Day, βγάλανε αυτό το βιντεάκι.
[video]https://video-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/t43.1792-2/13719405_910714269040134_1282675979_n.mp4?efg=eyJy bHIiOjE1MDAsInJsYSI6MjQwNiwidmVuY29kZV90YWciOiJzdm VfaGQifQ%3D%3D&rl=1500&vabr=782&oh=0d50a01b85dceeb8584ead0955a5adb2&oe=57893AFC[/video]
:smash: