Rogue One: A Star Wars Story

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    82
Re: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

VILLAGEGPT.jpg

Κι όμως, οι 2 παραπάνω προβολές αφορούν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ημέρα!!!!!
τα συμπεράσματα δικά σας!

Χαζομάρα.. κάποιοι θέλανε να κάνουν τους έξυπνους..

Αν και οι πρεμιέρες στην Ευρώπη ξεκίνησαν Τετάρτη 14.. εδώ Ελλάδα κανονικά είναι Πέμπτη 15..

Δεν ξέρω εάν θα μπορούσαν όντως να ξεκινήσουν Τετάρτη.. αν το θέλανε τόσο πολύ..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Και διαφορετικές αίθουσες ....

είναι άλλη ταινία, εγώ στέκομαι στο γεγονός οτι λέει Τετάρτη 14.12 00:01 το αλλο Τετάρτη 14.12 00:15 αλλα στην πρώτη περίπτωση ΕΝΝΟΟΥΝ ΠΕΜΠΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΝΝΟΟΥΝ? αλήθεια τώρα????????

με πιο κριτήριο αφορούν διαφορετική ημέρα όταν αναγράφουν ιδια ημερομηνία και ώρα??? αν τα έδινα σε έναν άσχετο και τα 2 πότε θα πήγαινε στις αίθουσες?

Στο odeon της Συγγρου στο οποιο θα ειμαι αποψε παντως η μια προβολη ξεκιναει 00:01 και η δευτερη στις 00:10.

Ειναι θεμα καθαρα ημερομηνιων σιγα το πραγμα τωρα.

Απάντηση: Re: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Στο odeon της Συγγρου στο οποιο θα ειμαι αποψε παντως η μια προβολη ξεκιναει 00:01 και η δευτερη στις 00:10.

Ειναι θεμα καθαρα ημερομηνιων σιγα το πραγμα τωρα.

το εισιτήριο σου γράφει πέμπτη η τετάρτη?

και δεν ειναι καθόλου σιγά το πράγμα. Δε μπορεί να λένε άλλα και να εννοούν άλλα και να αυτοαναιρούνται εκδίδοντας άλλα.

κι έστω οτι δεχόμαστε την κινηματογραφική ημέρα, γιατί το εισιτήριο που έβγαλα λέει τετάρτη 00.15 κι όχι τρίτη 00.15?, αφού το είδα χθες Τρίτη.... με την λογική την δική τους πάντα.

Anyway δεν εχει νόημα και χαλάμε το νημα..... ραντεβού το βράδυ στις αίθουσες! (ξανά)

Eντωμεταξυ, προσπαθω να κλεισω θεσεις (απο τις 1:00 που υποτιθεται ανοιγει το τηλ. κεντρο κρατησεων)

.... η ωρα ειναι 2:30. :laugh::laugh::laugh:

Γιαυτο ζω (Γ)Ελλαδα, γμτ μου .... υπαρχει μια χαλαροτητα, μια ραστωνη, μια γαληνη :sleep: .... αποκοσμη !
Σαν ηλιολουστο λιβαδι με γελαδιτσες που βοσκουν στο παχυ χορταρι. Πουλακια, πεταλουδιτσες, μυγουλες
(μπζζζζζζζζ ... μπζζ ....) τσιμπολογουν τα λουλουδακια !

Aαααχχχχ ... που αλλου τετοια ευτυχια ? :love:

Last edited:
Απάντηση: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Να περάσετε όλοι καλά και καλή θέαση.

Φυσικά και περιμένουμε εντυπώσεις (χωρίς spoiler για να μην απομονωθούν μερικοί μερικοί μέχρι να έρθει και η σειρά τους :antlers:)

"Ευχαριστουμε που καλεσατε τα Ster Cinemas .... ειστε σε γραμμη προτεραιοτητας ...... "

"........................"
"........................"
MTLGyaqdc.gif

Και η ωρα ειναι .... 3:30 ..... :laugh::laugh::laugh:

Φαντάζομαι πόσα άτομα έχουν μείνει στο τηλεφωνικό κέντρο.. μετά την "εθελουσία έξοδο" και εκεί..

Χαλάρωσε πάντως.. δεν παίρνεις δα και την πυροσβεστική.. :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γιαυτο ζω (Γ)Ελλαδα, γμτ μου .... υπαρχει μια χαλαροτητα, μια ραστωνη, μια γαληνη :sleep: .... αποκοσμη !
Σαν ηλιολουστο λιβαδι με γελαδιτσες που βοσκουν στο παχυ χορταρι. Πουλακια, πεταλουδιτσες, μυγουλες
(μπζζζζζζζζ ... μπζζ ....) τσιμπολογουν τα λουλουδακια !

Μου θύμισες ένα παλιό που έλεγε..

Έλα να πρασινήσουμε.. και πράσινα να ζήσουμε..
και από την πρασινάδα μας.. να φάει και η Γ(Ελλάδα) μας ! :laugh:

Αχχχ... παλιές καλές μέρες !!! :cool:

Τζαμπα επαιρνα τοση ωρα ...

"Πρεπει να σας ενημερωσουμε οτι τα παροντα τηλεφωνικα κεντρα δεν μπορουν να κανουν κρατηση θεσεων
...... παρτε την Odeon ..... στο 14560"

Γιατι δεν επαιρνα το 14560 ? ..... (ενω ηξερα οτι ηταν τηλεφωνικο νουμερο αποκλειστικα της Odeon).
Γιατι η χρεωση ειναι 0.49 ευρω το ΛΕΠΤΟ :blink: .... μολις τους πηρα, λοιπον, και χρεωθηκα 2μισυ ευρω
(μεχρι να καταλαβει ο παληκαρος σε ποιες θεσεις ηθελα να μας βαλει ..... ξημερωσαμε !)

Εεεεεευμορφααααααααα :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Παραλιγο να μας γδαρει ζωντανους η Odeon ! Παρα γουρουνοτριχα :p ....
Σιγα μην μας παρει μονο 8 ευρουδακια την προβολη .... καντα 10 που ειναι και στρογγυλα !

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

το εισιτήριο σου γράφει πέμπτη η τετάρτη?

και δεν ειναι καθόλου σιγά το πράγμα. Δε μπορεί να λένε άλλα και να εννοούν άλλα και να αυτοαναιρούνται εκδίδοντας άλλα.

κι έστω οτι δεχόμαστε την κινηματογραφική ημέρα, γιατί το εισιτήριο που έβγαλα λέει τετάρτη 00.15 κι όχι τρίτη 00.15?, αφού το είδα χθες Τρίτη.... με την λογική την δική τους πάντα.

Anyway δεν εχει νόημα και χαλάμε το νημα..... ραντεβού το βράδυ στις αίθουσες! (ξανά)

Δεν το εχω παραλαβει ακομα. Σε 6 ωριτσες που θα ειμαι εκει θα σου πω :D

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τζαμπα επαιρνα τοση ωρα ...

"Πρεπει να σας ενημερωσουμε οτι τα παροντα τηλεφωνικα κεντρα δεν μπορουν να κανουν κρατηση θεσεων
...... παρτε την Odeon ..... στο 14560"

Γιατι δεν επαιρνα το 14560 ? ..... (ενω ηξερα οτι ηταν τηλεφωνικο νουμερο αποκλειστικα της Odeon).
Γιατι η χρεωση ειναι 0.49 ευρω το ΛΕΠΤΟ :blink: .... μολις τους πηρα, λοιπον, και χρεωθηκα 2μισυ ευρω
(μεχρι να καταλαβει ο παληκαρος σε ποιες θεσεις ηθελα να μας βαλει ..... ξημερωσαμε !)

Εεεεεευμορφααααααααα :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Παραλιγο να μας γδαρει ζωντανους η Odeon ! Παρα γουρουνοτριχα :p ....
Σιγα μην μας παρει μονο 8 ευρουδακια την προβολη .... καντα 10 που ειναι και στρογγυλα !

Ανθρωπος του ιντερνετ και καθεσαι και ασχολεισαι με τα τηλεφωνα και τις χρεωσεις λες και εισαι καμια γιαγια τζενται ρε ?

Εγω εκλεισα μεσα σε 3 λεπτα τις θεσεις που εγω ηθελα ακριβως απο σχεδιαγραμμα και πληρωσα για 2 κομματια 8 ευρω συνολο με τον κωδικο vodafone. Αμ πουως ?

Re: Απάντηση: Re: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Ανθρωπος του ιντερνετ και καθεσαι και ασχολεισαι με τα τηλεφωνα και τις χρεωσεις λες και εισαι καμια γιαγια τζενται ρε ?

Εγω εκλεισα μεσα σε 3 λεπτα τις θεσεις που εγω ηθελα ακριβως απο σχεδιαγραμμα και πληρωσα για 2 κομματια 8 ευρω συνολο με τον κωδικο vodafone. Αμ πουως ?

Μα ετσι ακριβως γινοταν με τα Ster.
Εμπαινα στην ιστοσελιδα τους, εβλεπα σχεδιαγραμμα θεσεων και εκλεινα τηλεφωνικα (χωρις χρεωση) θεσεις.
Και οχι ... δεν ειμαι ανθρωπος του ιντερνετ (οσο και αν το χρησιμοποιω). Που να καθομαι να σου εξηγω ... ασε. :p

Last edited:

Αυτό το ζήτημα με τις ημερομηνίες και το κλείσιμο δεν σταμάτησε να μας απασχολεί στιγμή, βλέπω!

Γιατί, εδώ που τα λέμε, αν την πάθει κανείς θα φωνάζει μεγαλοπρεπώς αλά Vader "NOOOO" ή θα παραμελάει με no.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:p

Προβλεπω μεγαλη κατρακυλα στην ποιοτητα και ανεση των Ster Cinemas.
Ανεση στην εξυπηρετηση. Για την διατηρηση της ποιοτητας .... θα δουμε εν καιρω.

Τα Odeon, οχι μονο σε βαρανε με 0.49 ευρω το λεπτο αλλα ... απαιτουν πιστωτικη/χρεωστικη καρτα
στο κλεισιμο των εισιτηριων. Ειδικα εκει που ειναι τα Ster Μakedonia (πρεπει να πας με αυτοκινητο) ...
η μεγαλη ανεση ηταν οτι εκλεινες εξ αποστασεως και πληρωνες (τοις μετρητοις) ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ, στο ταμειο.

Κριμα .... γιατι τα Ster γιατι ειχαν ανεβασει σε αλλο επιπεδο τις ευκολιες για τον πελατη.

Last edited:

H μεγαλη αμφιθεατρικη αιθουσα των Στερ στην Σαλονικα παντως ηταν μακραν η καλυτερη μου.