Rogue One: A Star Wars Story

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    82
Re: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Εχω δει ολα τα Star Wars χωρις να ειμαι και κανενας μεγαλος fan. Αυτο μαζι με το episode 5 ηταν τα 2 καλυτερα με διαφορα....αν σου λεει κατι αυτο.

teddy έχω εμπιστοσύνη στο γούστο σου, θα το τιμήσω και ο Θεός βοηθός.. :ernaehrung004:

Ευχαριστω!...ολο ειναι πολυ καλο αλλα ειδικα στο τελος εχει μια σκηνη που ειναι χωρις υπερβολη ισως η πιο δυνατη σκηνη του franchise.

Ευχαριστω!...ολο ειναι πολυ καλο αλλα ειδικα στο τελος εχει μια σκηνη που ειναι χωρις υπερβολη ισως η πιο δυνατη σκηνη του franchise.

με έπεισες...την "αγοράζω".... :grinning-smiley-043

Απάντηση: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Μη μιλάτε για κασερόπιτες και κιλάκια γιατί πονάει αυτή η ιστορία.

Είμαι στη φάση της δίαιτας τώρα και ζορίζομαι..

Υ.Γ. Ας πεί κάποιος στον tegonik οτι η ταινία έχει ίδια βαθμολογία με το Arrival!!:ears:

Δεν ξέρω άλλα επειδή ακόμα δεν έχω ξεπεράσει την φόλα του 1-2-3...φυσάω και το γιαούρτι..
είναι τουλάχιστον στο επίπεδο του 7?

Aσε τα Επεισοδια 1, 2 και 3 (The Phantom Menace, Attack of the Clones και Revenge of the Sith).
Για να βγαζει νοημα το Rogue One (η καταληξη του) πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δεις το αρχαϊκο A New Hope.
Δηλαδη, το Επεισοδιο 4, η αλλιως ... το πρωτο (χρονικα) κινηματογραφικο Star Wars (1977). Αλλιως,
θα γινουν ενοχλητικα πολλα αυτα που δεν θα δενουν ! Και θα χαλαστεις αγρια ....

Re: Απάντηση: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Υ.Γ. Ας πεί κάποιος στον tegonik οτι η ταινία έχει ίδια βαθμολογία με το Arrival!!:ears:

:7SFGSFG:

Aσε τα Επεισοδια 1, 2 και 3 (The Phantom Menace, Attack of the Clones και Revenge of the Sith).
Για να βγαζει νοημα το Rogue One (η καταληξη του) πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δεις το αρχαϊκο A New Hope.
Δηλαδη, το Επεισοδιο 4, η αλλιως ... το πρωτο (χρονικα) κινηματογραφικο Star Wars (1977). Αλλιως,
θα γινουν ενοχλητικα πολλα αυτα που δεν θα δενουν ! Και θα χαλαστεις αγρια ....

μα τα 4,5,6 τα έχω δει αρκετές φορές...τόσα κενά θα έχω?άμα είναι έτσι...θα την καθυστερήσω..

Περίμενα έναν ολόκληρο χρόνο να δω αυτή την ταινία......και στο τέλος επιβραβεύτηκα με σουπιές που κλ@νουν μελάνι στον τοίχο του ενυδρείου...

...άσε που η ποιότητα της εικόνας ήταν σαν να το έβλεπα από το μπαλκόνι πίσω από την σήτα για τα κουνούπια...για λίγη ώρα στην αρχή νόμιζα ότι η δικιά μου πείραξε κατά λάθος το contrast στο τηλεκοντρόλ.

μα τα 4,5,6 τα έχω δει αρκετές φορές...τόσα κενά θα έχω?άμα είναι έτσι...θα την καθυστερήσω..

Ετσι οπως το γραψες .... νομισα οτι ΔΕΝ εχεις δει τα 4, 5 και 6.
Φρεσκαρε (καλου κακου) το 4 ..... θα λειτουργησει σαν appetizer :p

Απάντηση: Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Μόνο για τους φίλους της σειράς.
Αν και είναι πιο ενδιαφέρον απο την προηγούμενη λόγο της σύνδεσης που κάνει με το πρώτο star wars που γνωρίσαμε, τελικα ή ταινία σπινιαρει στην λάσπη.
Δεν εντυπωσιάζει, η πλοκή ξεφουσκώνει πολύ γρήγορα και η προβλεπόμενη συνέχεια με τις μάχες απλώς καθησυχάζει όσους δεν έδωσαν λεφτά για να την δουν σινεμά. ( θα το έκλαιγα το εισιτήριο).
Στο τέλος σκεφτόμουν , αν δεν είχε το περιτύλιγμα του star wars franchise θα άγγιζε μια βαθμολογία 6/10 και φυσικά το αντίστοιχο ενδιαφέρον;
Πολύ αμφιβάλλω.

Μόνο για τους φίλους της σειράς.
Αν και είναι πιο ενδιαφέρον απο την προηγούμενη λόγο της σύνδεσης που κάνει με το πρώτο star wars που γνωρίσαμε, τελικα ή ταινία σπινιαρει στην λάσπη.
Δεν εντυπωσιάζει, η πλοκή ξεφουσκώνει πολύ γρήγορα και η προβλεπόμενη συνέχεια με τις μάχες απλώς καθησυχάζει όσους δεν έδωσαν λεφτά για να την δουν σινεμά. ( θα το έκλαιγα το εισιτήριο).
Στο τέλος σκεφτόμουν , αν δεν είχε το περιτύλιγμα του star wars franchise θα άγγιζε μια βαθμολογία 6/10 και φυσικά το αντίστοιχο ενδιαφέρον;
Πολύ αμφιβάλλω.

Mάλιστα...από τα λεγόμενα σου Ανδρέα μάλλον περιμένω μια αρκετά καλή ταινία.. :flipout:

Περίμενα έναν ολόκληρο χρόνο να δω αυτή την ταινία......και στο τέλος επιβραβεύτηκα με σουπιές που κλ@νουν μελάνι στον τοίχο του ενυδρείου...

...άσε που η ποιότητα της εικόνας ήταν σαν να το έβλεπα από το μπαλκόνι πίσω από την σήτα για τα κουνούπια...για λίγη ώρα στην αρχή νόμιζα ότι η δικιά μου πείραξε κατά λάθος το contrast στο τηλεκοντρόλ.

Βρε Teddy μην μας θυμίζεις αυτή την "σαγιονάρα", κάναμε καιρό να ξεπεράσουμε το σόκ, άσε που μας έβαλε και ξανακάναμε τσάμπα calibration σε ότι μέσο έχουμε σπίτι μπας και... :flipout:

Βρε Teddy μην μας θυμίζεις αυτή την "σαγιονάρα", κάναμε καιρό να ξεπεράσουμε το σόκ, άσε που μας έβαλε και ξανακάναμε τσάμπα calibration σε ότι μέσο έχουμε σπίτι μπας και... :flipout:

....:flipout:....ορίστε! ...άρα δεν ήταν ιδέα μου....

Ταινιάρα, ίσως η καλύτερη που είδαμε φέτος. Τρομερή εικόνα και σκηνοθεσία από άλλο πλανήτη. Βαθιά νοήματα (δεν θα τα πιάσετε όλοι) και συγκλονιστικοί οι πρωταγωνιστές. Η εικόνα της όμως πολύ καθαρή για να την χαρακτηρίσω αριστούργημα, ήθελα λίγο μουντάδα και αρκετή θολούρα ακόμα για να την ευχαριστηθώ.

Πλάκα κάνω, κάπου στην μέση που το σκάφος προσέκρουσε στα βράχια και μέσα δεν χύθηκε ούτε το τσάι που έπιναν την έκοψα επι τόπου χωρίς πολλά πολλά.. :furious3:

Εχεις καλομαθει σε Science Fiction ..... και σου ρθε ταμπλας το Heroic Fantasy (του Rogue).

Δεν φταιμε εμεις ! :aetsch: .... να προσεχεις αλλη φορα : το Arrival δεν ειναι το χειροτερο SciFi.
Να σου γινει μαθημα (τοσο πολυ που το θαψες .... φατηνα τωρα :music-smiley-005: και υσηχασε :proud:)

Δεν πας να δεις Star Wars ως εφηβος που εβγαλε Γυμνασιο ... αλλα ως πιτσιρικι που τελειωσε Δημοτικο !

Last edited: