Roister και δραμα μεχρι στιγμης.....

trance listener

New member
6 June 2011
15
Καλησπερα, ονμαζομαι Θοδωρης και καλως σας βρηκα

Καταρχην να πω οτι περναω και εγω το δικο μου δραμα με τα ηχεια που πηρα. Πριν μια βδομαδα ακριβως μου ηρθαν τα roister IQ που αγορασα απο το progressive.gr. Διαβασα πολλα καλα λογια για roister, οτι ειναι επαγκελματιες και ξερουν απο μουσικη. Τo review εδω απο την avmentor ηταν παρα πολυ θετικο, και ετσι ηρθε η στιγμη να τα παρω. Ελα ντε ομως που δεν μου βγηκε σε καλο μεχρι στιγμης. Οταν ανοιξα το κουτι μαγευτηκα απο τα ενθουσιαστικα απο την εξωτερικη τους εμφανιση ( τα περιμενα λιγο μικροτερα). Το πρωτο προβλημα ηρθε με τα τροφοδοτικα. ΗΤΑΝ ΣΠΑΣΜΕΝΑ :(, οριστε και εικονες http://cl.ly/3a1F2I1z1l1Q053E1v06 . Να τονισω οτι τα τροφοδοτικα ηταν κατω ακριβως απο τα ηχεια, στο πατο σχεδον. Ετσι συνενοηθηκα με την progressive και αυτοι ιδοποιησισαν την Roister. Με ειπαν να στειλω πισω τα σπασμενα τροφοδοτικα και τα εστειλα, ομως εστειλα πισω και το mini jack. Ειδοποιησα να μου στειλουν και ενα mini jack αλλα δεν το ξεχασαν μαλλον. Τωρα αυριο ή την Δευτερα θα εχω το mini jack. ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!! Χθες εβαλα τα τροφοδοτικα επανω στα ηχεια και τα ανοιξα και ΟΧΧΧΧΧΧΧ... ΒΒβββΒΒΒβββΒΒΒββουιζουν. Δεν ξερω γιατι. Το ενα κανει και εναν πιο σπαστικο θορυβο, ΚΛΙΚΛΙΚΛΙΚΛΙΚ. Κανουν διαφορετικο θορυβο, με εχει απελπισει μεχρι στιγμης βεβαια η Roister :bigcry: . Ετσι καναπηρα τηλεφωνο στην progressive και μου ειπαν οτι εφτεγε η γιωση. Ετσι δοθηκαμασε και χωρις γιωση, και παλι το προβλημα παραμενει :bigcry: . Τα ηχεια ειναι αχρισιμοποιητα. Ισως οταν εσπασαν τα τροφοδοτικα να ειχαν χτυπισει και τα ηχεια. Συμφωνα με αυτα που εχω ακουσει και που λενε για την Roister θα πρεπει μου τα αντικαταστησει ή πρεπει αν μου τα επιδιορθοσει, αυτα τα απαιτω μαλλον αλλα και παλι δεν νομιζω να φερει αντιριση. Θα δοκιμασω μηπως ο αυτοι οι ηχοι εξαφανιστουν οταν θα τα συνδεσω στο mac, αλλιως πισω για επιδιορθωση. Δυστιχως ειναι πολυ δυσκολη ολη αυτη η φαση στειλτα πισω, μετα πανε παρτα. Ευχομαι να λυθει το προβλημα γρυγορα και να ευχαριστιθω και εγω μουσικη σε λιγο καιρο. Γενικα δεν το περιμενα :tdown: , 203 ευρω εδωσα. Εσεις τι αποψη εχετε για roister? Σας εχει συμβει τιποτα σχετικο στα ηχεια σας ή απο τα ηχεια της Roister?
Απο το progressive με ειπαν οτι τοσα χρονια πολανε roister αυτο πρωτη φορα το συναντανε, ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ :bigcry:

Last edited:
Zήτησε αντικατάσταση από το μαγαζί που τα πήρες και αν αρνηθούν αυτοι πάρε τηλέφωνο την Roister.
Λογικά δεν θα υπάρχει προβλημα..
Η Roister είναι όντως σοβαρή εταιρεία με καλό value for money.Στο τρίτο μου σύστημα έχω τα DS-100 από το 1991 έχουν περάσει τα πάνδεινα αλλά ακόμα παιζουν μια χαρα.
Στο δευτερο σύστημα αγόρασα τα πολυ καλά για τα χρήματα τους Status 8.2 κανένα προβλημα επίσης.
Ευχομαι κάλη κατάληξη στο προβλημά σου.

Ευχαριστο πολυ ρε φιλε για την απαντηση :), δεν ξερεις ποσο μετραει!! Ειμαι καινουργιος στο "σοβαρο ηχο"(ακριβα προιοντα, καλη ποιοτητα ηχου)και ειχα αρχισει να αμφιβαλω για την εταιρια και για το προιόν. Περιμενω το mini jack να τα δοκιμασω και στον υπολογιστη και αν δεν φτιαξουν θα απαιτισω αντικατασταση. Και παλι ευχαριστω, θα ενημερωσω για τυχον εξεληξεις.

Last edited:
Όχι επισκευή σε ολοκαίνουργιο προϊόν. Άμεση αντικατάσταση. Κρίμα είναι...Καλή τύχη.

καλησπέρα και από μένα.Πολύ καλά κάνεις και ενημερώνεις το φόρουμ γιατί πρέπει να τα λέμε όλα.Κι εγώ πιστεύω οτί δεν θα έχεις πρόβλημα.ενημέρωσε μας για την εξέλιξη.

Καλησπερα, ονμαζομαι Θοδωρης και καλως σας βρηκα

Καταρχην να πω οτι περναω και εγω το δικο μου δραμα με τα ηχεια που πηρα. Πριν μια βδομαδα ακριβως μου ηρθαν τα roister IQ που αγορασα απο το progressive.gr. Διαβασα πολλα καλα λογια για roister, οτι ειναι επαγκελματιες και ξερουν απο μουσικη. Τo review εδω απο την avmentor ηταν παρα πολυ θετικο, και ετσι ηρθε η στιγμη να τα παρω. Ελα ντε ομως που δεν μου βγηκε σε καλο μεχρι στιγμης. Οταν ανοιξα το κουτι μαγευτηκα απο τα ενθουσιαστικα απο την εξωτερικη τους εμφανιση ( τα περιμενα λιγο μικροτερα). Το πρωτο προβλημα ηρθε με τα τροφοδοτικα. ΗΤΑΝ ΣΠΑΣΜΕΝΑ :(, οριστε και εικονες http://cl.ly/3a1F2I1z1l1Q053E1v06 . Να τονισω οτι τα τροφοδοτικα ηταν κατω ακριβως απο τα ηχεια, στο πατο σχεδον. Ετσι συνενοηθηκα με την progressive και αυτοι ιδοποιησισαν την Roister. Με ειπαν να στειλω πισω τα σπασμενα τροφοδοτικα και τα εστειλα, ομως εστειλα πισω και το mini jack. Ειδοποιησα να μου στειλουν και ενα mini jack αλλα δεν το ξεχασαν μαλλον. Τωρα αυριο ή την Δευτερα θα εχω το mini jack. ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!! Χθες εβαλα τα τροφοδοτικα επανω στα ηχεια και τα ανοιξα και ΟΧΧΧΧΧΧΧ... ΒΒβββΒΒΒβββΒΒΒββουιζουν. Δεν ξερω γιατι. Το ενα κανει και εναν πιο σπαστικο θορυβο, ΚΛΙΚΛΙΚΛΙΚΛΙΚ. Κανουν διαφορετικο θορυβο, με εχει απελπισει μεχρι στιγμης βεβαια η Roister :bigcry: . Ετσι καναπηρα τηλεφωνο στην progressive και μου ειπαν οτι εφτεγε η γιωση. Ετσι δοθηκαμασε και χωρις γιωση, και παλι το προβλημα παραμενει :bigcry: . Τα ηχεια ειναι αχρισιμοποιητα. Ισως οταν εσπασαν τα τροφοδοτικα να ειχαν χτυπισει και τα ηχεια. Συμφωνα με αυτα που εχω ακουσει και που λενε για την Roister θα πρεπει μου τα αντικαταστησει ή πρεπει αν μου τα επιδιορθοσει, αυτα τα απαιτω μαλλον αλλα και παλι δεν νομιζω να φερει αντιριση. Θα δοκιμασω μηπως ο αυτοι οι ηχοι εξαφανιστουν οταν θα τα συνδεσω στο mac, αλλιως πισω για επιδιορθωση. Δυστιχως ειναι πολυ δυσκολη ολη αυτη η φαση στειλτα πισω, μετα πανε παρτα. Ευχομαι να λυθει το προβλημα γρυγορα και να ευχαριστιθω και εγω μουσικη σε λιγο καιρο. Γενικα δεν το περιμενα :tdown: , 203 ευρω εδωσα. Εσεις τι αποψη εχετε για roister? Σας εχει συμβει τιποτα σχετικο στα ηχεια σας ή απο τα ηχεια της Roister?
Απο το progressive με ειπαν οτι τοσα χρονια πολανε roister αυτο πρωτη φορα το συναντανε, ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ :bigcry:

Καλως ηρθες trance listener, εστω και αν ο λογος που σε εφερε στην παρεα μας δεν ειναι και οτι πιο ευχαριστο!

Οπως και να εχει, μην δεχτεις τιποτα αλλο εκτος απο την αμεση αντικατασταση
των προιοντων που αγορασες....Και αν εχεις την καλοσυνη να μας κρατας ενημερους για τη συνεχεια του θεματος..

Καλη συνεχεια!!

Χιλια ευχαριστω για της απαντησεις σας. Εποικηνωνισα και με την roister, της εγραψα το προβλημα μου και γενικα λιγο πολυ αυτα που ειπα και σε εσας, και μου εστειλαν:
Θοδωρη καλο μεσημερι,
Καταρχας θα θελαμε να σε ευχαριστησουμε για την επιλογη που εκανες στα ηχεια iQ ROISTER, ειναι οτι καλυτερο εκανες για τον
καλο ηχο που θελεις να ακουσεις.
Το οτι δεν παραλαβαμε τα τροφοδοτικα απο την courier ACS ειναι γιατι δεν εχουμε κανει συμβαση μαζι τους και καλο θα ηταν να ειχες
επικοινωνησει πρωτα μαζι μας.Παρολα αυτα εσυ την επομενη μερα παρελαβες τα τροφοδιτικα.
Μολις παρεις το καλωδιο σε παρακαλουμε δοκιμασε τα ηχεια στην τηλεοραση για να ακουσεις εαν υπαρχει καποιο προβλημα.
Στο λεμε γιατι απο την εμπειρια μας με τους υπολογιστες και τις διαφορες καρτες ηχου που εχουν, πολλες φορες παρουσιαζονται
προβληματα.Κανε τις δοκιμες σου και επικοινωνησε μαζι μας απο δευτερα.
Να ξερεις οτι θα εχεις καθε τεχνικη υποστηριξη απο την ROISTER.
Σε ευχαριστουμε

Τμημα Service ROISTER
Τηλ 210 9533364

και τους απαντησα:
NA ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ!!!!

Σας ευχαριστω παρα πολυ. Η απαντηση σας ειναι πολυ σημαντικη για εμενα. Ειχα αρχισει να αμφιβαλω για την εταιρια σας και το προιον καθως ειμαι καινουργιος στον "σοβαρο ποιοτικο ηχο, και ειπα να κανω την αρχη με τα δικα σας προιοντα. Αντιθετος βεβαια απο αυτα που διαβαζω τοσο καιρο για εσας, ΤΑ καλυετρα λενε ολοι. Απο το ποσο επαγγελματιες του ηχου ειστε ως το ποσο φιλικοι, καλα παιδια και εξυπηρετικοι ειστε. Το καλωδιο θα το εχω μαλλον ή το Σαββατο ή την Δευτερα σιγουρα,ΛΟΓΙΚΑ. Τωρα το προβλημα μου ειναι, οτι τα ηχεια κανουν πολυ παραξενους θορυβους, χωρις να τα συνδεω στον υπολογιστη, απλα με τα τροφοδοτικα επανω. Τα ηχεια ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αχρησιμοποιητα! Δεν τα εχω βαλει στο υπολογιστη για να παιξουν ποτε, καθως ειχα προβλημα με τα τροφοδοτικα. Και σε ενα blog που μπαινω, ολοι μου λενε συνεχια ποσο καλοι ειστε. Οταν ερθει το mini jack θα το δοκιμασω στην τηλεωραση οπως ειπατε και εσεις και θα σας πω, αλλα ο ξαναλεω οτι το προβλημα υπαρχει πριν καν τα συνδεσω καπου. Επισης ο υπολογιστης μου ειναι καινουργιος και ειναι καταληλος και "γνωστος" για μουσικους, mac εχω και δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρχει προβλημα με την καρτα ηχου. Αν υπαρχει προβλημα θα εποικινωνησω μαζι σας και με την progressive.gr , πολυ εξυπυρετικοι και εκεινη, και θα τα στειλω πισω τα ηχεια ή για αντικατασταση, οπως με προτινουν τα παιδια που εχουν roister και μου λενε οτι δεν νομιζουν δεν θα φερετε αντιρηση γιατι μολις τα πηρα και ειναι αχρισιμοποιητα ή για να τα φτιαξετε εσεις αλλα να μην πληρωσω. Το μονο που θελω ειναι να ακουσω επιτελους αυτη την "μουσικη "που λενε απο ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΗΧΕΙΑ και τα ηχεια να αντεξουν, να μην ειναι για ενα χρονο, αν και ειδα εγγυηση 5 χρονια και χαμογελασα και εγω λιγο.

Και παλι ευχαριστω που εποικηνωνισατε. :) Θα σας στειλω e-mail οταν τα δοκιμασω.

Οπως φενετε εκανα βλακεια που ειπα " ή για να τα φιαξετε εσεις αλλα να μην πληρωσω" . Αλλα στο επομενο μυνημα, οταν θα δοκιμασω και το mini jack θα απαιτισω αντικατασταση. Χιλια ευχαριστω παιδια για της απαντησεις και για τον χρονο σας και συγνωμη αμα σας κουρασα!

φιλε μου ελπιζω να λυθει γρηγορα το θέμα σου. Εγω θα σου προτεινα την τηλεφωνικη επικοινωνια, με τα γραπτα δεν λυνονται αυτα, και απ την στιγμη που εχεις την εταιρεια στα ποδια σου δεν βλεπω το λογο για email. Μπερδευεις το πραγμα χωρις λόγο. Ισα-ισα που θα μιλησεις και με τον κατασκευαστη των ηχειων σου.
Καλη επιλογη εκανες παντως, τρελά μονιτοράκια

Last edited:
Ακριβώς,κανονικά είναι θέμα του καταστήματος που σου τα πούλησε να τα αντικαταστήσει πράγμα που έπρεπε να ζητήσεις άμεσα ..τα μπερδευεις τα πραγματα μονος σου λιγακι χωρίς λόγο.
Αν δεν βρεις άκρη από αυτούς ,που κανονικά επαναλαμβάνω ΠΡΕΠΕΙ να σου τα αντικαταστήσουν ΤΟΤΕ παίρνεις την εταιρεία τηλέφωνο τους λές το πρόβλημα και με τον Α ή Β τρόπο δεν θα έχεις κάποιο θέμα.

Last edited:
Πάρτα κ πήγαινέ τα πίσω ... βάλε τους να τα ακουσουν και πες να σου δωσουν καινουρια.... χωρίς συζητηση για οτιδηποτε άλλο...

Πακετο και επιστροφη στο μαγαζι... κι ας βρουν εκεινοι ακρη με τον κατασκευαστη...

Κακως μαλλον το εμπλεξες τοσο.

Ευχομαι να βρεθει γρηγορα λυση και να απολαυσεις απροβληματιστα τα καινουργια, απο αντικατασταση αποκτηματα σου... :ernaehrung004:

Κι επειδη "φορτωσα" με την περιπτωση του φιλου, ας μου συγχωρεθει ενα μικρο οφ-τοπικ...

Εχοντας ζησει (πλην Ελλαδος) σε δυο αλλες δυτικες χωρες (Γερμανια, Καναδα), εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ο Ελληνας ειναι το μονο "ζωον" που εργαζεται 10,12,14 ωρες την ημερα οταν οι αλλοι στις 8 και 1' εχουν φυγει (αλλιως πληρωνονται υπερωριακα), και ο μονος καταναλωτης με ελαχιστα δικαιωματα και προστασια...
Ας τελειωσει καποια στιγμη αυτη η ιστορια λαμογιας-ανευθυνοτητας-συμφεροντολογιας-κερδοσκοπιας γιατι δεν παει αλλο...

Το θεμα ειναι οτι και εγω δεν τα εχω ακουσει ακομα, δεν τα εχω συνδεσει με τον υπολογιστη γιατι δεν εχω mini jack. Απλα επανω στα τροφοδοτικα τα εχω συνδεσει και τα ανοιξα και βουιζαν λιγο, ΑΛΛΑ ΔΦΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ το ενα με το αλλο. Δεν ξερω ΕΛΠΙΖΩ αυτοι οι ββββ και το αλλο, που μαλλον ειναι απο το ρευμα, ετσι νομιζω, να εξαφανιστουν οταν τα συνδεσω με τον υπολογιστη, ΕΛΠΙΖΩ!!!! Οταν τα παταω το power κανουν Κλικ οπως ολα τα ηχεια, αλλα αυτα μετα συνεχιζουν και κανουν βββ συνεχια,αλλα διαφορετικα το ενα με το αλλο και πρεπει να πας λιγο κοντα το αυτι.Αλλα και να μην φυγουν θα ζητησω απευθιας αντικατασταση. Ευχαριστω πολυ ρε παιδια παντως! Ειμαι εντελως αρχαριος και δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι αυτο προβλημα ακομα χωρις mini jack, ή αν ειναι αυτο φυσιολογικο. :( Εσεις αμα βγαλετε τη συνδεση το mini jack και βαλετε κοντα το αυτι σας ενω τα ηχεια ειναι σε λειτουργια ακουγετε τιποτα? να τονισω οτι τα roister δεν μπορω να κλεισω ή να ανοιξω την ενταση τους γιατι δεν εχουν κατι για την ενταση, νομιζω ετσι ειναι ολα τα μονιτορ

Last edited:
Θοδωρή, μην ταλαιπωρείσαι άλλο.Πήρες ένα σετάκι ηχείων να ακούσεις
την μουσική σου και βρέθηκες να επικοινωνείς εσύ με τον κατασκευαστή,
να περιμένεις και να αγχώνεσαι χωρίς κανένα, μα κανένα λόγο!!

Πάρτα όπως είναι, πηγαινέ τα στο κατάστημα και ζήτα αμέσως ενα ολοκαίνουριο, σφραγισμένο σετ

Από κει και περα ας τα κάνουν αυτοί οτι νομίζουν.Ας τα επισκευάσουν, ας τα πετάξουν, ας τα κάψουν, για σένα είναι αδιάφορο!!..Αμάν πια!

Θοδωρή, μην ταλαιπωρείσαι άλλο.Πήρες ένα σετάκι ηχείων να ακούσεις
την μουσική σου και βρέθηκες να επικοινωνείς εσύ με τον κατασκευαστή,
να περιμένεις και να αγχώνεσαι χωρίς κανένα, μα κανένα λόγο!!

Πάρτα όπως είναι, πηγαινέ τα στο κατάστημα και ζήτα αμέσως ενα ολοκαίνουριο, σφραγισμένο σετ

Από κει και περα ας τα κάνουν αυτοί οτι νομίζουν.Ας τα επισκευάσουν, ας τα πετάξουν, ας τα κάψουν, για σένα είναι αδιάφορο!!..Αμάν πια!

Oντος, αρκετα ταλεπωρηθηκα χωρις λογο! Και πιστεψε με αγχωθηκα παρα πολυ ιδικα τις πρωτες μερες.
Aυτο θα κανω, αλλα θα περιμενω πρωτα να τα δοκιμασω και με το mini jack, οπως με πρωτινε ο κατασκευαστης, και αν δεν παιζουν καθαρη μουσικη, και με το παραμικρο ΠΙΣΩ για ανταλαγη. Τωρα, αυριο περιμενω να ερθει στο e-shop ενα mini jack που παραγκιλα, ιδιο με αυτο της συσκευασιας, να το δοκιμασω και Ελπιζω να μην εχουν προβλημα. Αν εχουν, θα βρω φελιζολ, θα ξανακανω την συσκευασια οπως ηταν, θα τα παω στην ACS courier και θα τα επιστρεψω πισω και θα απαιτισω ανταλαγη. Παλι καλα που εγραψα στο site και υπαρχετε και εσεις, γιατι ειναι η πρωτη μου παραγκελια απο ηλεκτρονικο καταστημα και τα πρωτα ηχεια που παιρνω ανω των 30 ευρο και δεν ξερω πως να αντιδρασω. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, μου ανοιγετε τα ματια!

Last edited:
Κανε τη δοκιμη κι αν ακουσεις οποιοδηποτε βουητο (λιγο, πολυ ή ελαχιστο) ή αλλο προβλημα, τα βουτας μαζι με την αποδειξη αγορας και τα πας πισω στο μαγαζι.
Απο κει και περα ας κανουν ο,τι ειπε ο καπετανιος...
Κι αν τυχον αρχισουν τα "μα μου", τις "μαγκιες" και τις εξυπναδες, μας γραφεις και το ονομα του μαγαζιου...
(μην ανησυχεις, τα μαυρα μας καταστιχα εχουν ακομα αρκετο χωρο...)

Τιπ... Ποτε μην πετας τις συσκευασιες (και τις αποδειξεις εννοειται) απο συσκευες ηχου.
Περα απο το οτι ειναι απαραιτητες σε μια τετοια -αποφραδα- περιπτωση, ειναι χρησιμες και για την περιπτωση μεταπωλησης...

Oντος, αρκετα ταλεπωρηθηκα χωρις λογο! Και πιστεψε με αγχωθηκα παρα πολυ ιδικα τις πρωτες μερες.
Aυτο θα κανω, αλλα θα περιμενω πρωτα να τα δοκιμασω και με το mini jack, οπως με πρωτινε ο κατασκευαστης, και αν δεν παιζουν καθαρη μουσικη, και με το παραμικρο ΠΙΣΩ για ανταλαγη. Τωρα, αυριο περιμενω να ερθει στο e-shop ενα mini jack που παραγκιλα, ιδιο με αυτο της συσκευασιας, να το δοκιμασω και Ελπιζω να μην εχουν προβλημα. Αν εχουν, θα βρω φελιζολ, θα ξανακανω την συσκευασια οπως ηταν, θα τα παω στην ACS courier και θα τα επιστρεψω πισω και θα απαιτισω ανταλαγη. Παλι καλα που εγραψα στο site και υπαρχετε και εσεις, γιατι ειναι η πρωτη μου παραγκελια απο ηλεκτρονικο καταστημα και τα πρωτα ηχεια που παιρνω ανω των 30 ευρο και δεν ξερω πως να αντιδρασω. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, μου ανοιγετε τα ματια!

Φίλε μου αφου βουήζουν απο μόνα τους ποια η διαφορά να τα ακουσεις να παίζουν μουσική ή να μην τα ακουσεις;; Δεν εχει νόημα...
Τα ηχεία ειναι προβληματικά τέλος... επέστρεψέ τα όσο πιο γρήγορα μπορείς!!
Εμεις υπάρχουμε για να σου πουμε την γνώμη μας .. δεν μπορουμε να σου αλλάξουμε τα ηχεία.. οπότε άσε τους δυσταγμους και ξεκίνα την διαδικασία αλλαγής.
Να υποθέσω οτι έχεις τις αρχικές συσκευασίες;
Επίσης να υποθέσω οτι πάνω στην βιασυνη σου να ακουσεις (αυτό λέγεται και αλλιώς αλλά οχι δημόσια :)) δεν έκανες κάποιον λάθος χειρισμό που να προκάλεσε κάποια ζημιά; Απλά ρωτά ετσι μην με παρεξηγησεις...

Ευχομαι καλά ξεμπερδέματα...

Το link της παρουσας κουβεντας το έστειλες στον κατασκευαστή και στον πωλητή; Εγω θα το εστελνα...

Aρχικα να πω οτι εχω την συσκευασια και αλλα δεν εχω τα φελιζολ απο μεσα, αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα βρισκονται. Με τα ηχεια ημουν ΠΟΛΥ προσεχτικος, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εκανα κανενα λαθος, 100%! Οπως ειπα και πριν περιμενω το mini jack και αν ακουσω τιποτα στραβο τα ΣΤΕΛΝΩ απευθιας πισω για αντικατασταση. Καλη ιδεα αυτη με το link, θα την στειλω και στην progressive.gr απο την οποια και αγορασα τα ηχεια και στην Roister.Ευχαριστω πολυ. Θα σας ενημερωσω αυριο αφου παρω τηλεφωνο την prgressive και ζητησω, απαιτισω αντικατασταση.

Last edited:
μ' αρέσει πουλες ΑΝ ακουσεις τπτ στραβό απο την στιγμή που τα ηχεία "τραγουδάνε' απο μόνα τους... μάλλον εννοείς αν ακουσεις κι άλλα στραβα..