- 6 June 2011
- 15
Καλησπερα, ονμαζομαι Θοδωρης και καλως σας βρηκα
Καταρχην να πω οτι περναω και εγω το δικο μου δραμα με τα ηχεια που πηρα. Πριν μια βδομαδα ακριβως μου ηρθαν τα roister IQ που αγορασα απο το progressive.gr. Διαβασα πολλα καλα λογια για roister, οτι ειναι επαγκελματιες και ξερουν απο μουσικη. Τo review εδω απο την avmentor ηταν παρα πολυ θετικο, και ετσι ηρθε η στιγμη να τα παρω. Ελα ντε ομως που δεν μου βγηκε σε καλο μεχρι στιγμης. Οταν ανοιξα το κουτι μαγευτηκα απο τα ενθουσιαστικα απο την εξωτερικη τους εμφανιση ( τα περιμενα λιγο μικροτερα). Το πρωτο προβλημα ηρθε με τα τροφοδοτικα. ΗΤΑΝ ΣΠΑΣΜΕΝΑ
, οριστε και εικονες http://cl.ly/3a1F2I1z1l1Q053E1v06 . Να τονισω οτι τα τροφοδοτικα ηταν κατω ακριβως απο τα ηχεια, στο πατο σχεδον. Ετσι συνενοηθηκα με την progressive και αυτοι ιδοποιησισαν την Roister. Με ειπαν να στειλω πισω τα σπασμενα τροφοδοτικα και τα εστειλα, ομως εστειλα πισω και το mini jack. Ειδοποιησα να μου στειλουν και ενα mini jack αλλα δεν το ξεχασαν μαλλον. Τωρα αυριο ή την Δευτερα θα εχω το mini jack. ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!! Χθες εβαλα τα τροφοδοτικα επανω στα ηχεια και τα ανοιξα και ΟΧΧΧΧΧΧΧ... ΒΒβββΒΒΒβββΒΒΒββουιζουν. Δεν ξερω γιατι. Το ενα κανει και εναν πιο σπαστικο θορυβο, ΚΛΙΚΛΙΚΛΙΚΛΙΚ. Κανουν διαφορετικο θορυβο, με εχει απελπισει μεχρι στιγμης βεβαια η Roister :bigcry: . Ετσι καναπηρα τηλεφωνο στην progressive και μου ειπαν οτι εφτεγε η γιωση. Ετσι δοθηκαμασε και χωρις γιωση, και παλι το προβλημα παραμενει :bigcry: . Τα ηχεια ειναι αχρισιμοποιητα. Ισως οταν εσπασαν τα τροφοδοτικα να ειχαν χτυπισει και τα ηχεια. Συμφωνα με αυτα που εχω ακουσει και που λενε για την Roister θα πρεπει μου τα αντικαταστησει ή πρεπει αν μου τα επιδιορθοσει, αυτα τα απαιτω μαλλον αλλα και παλι δεν νομιζω να φερει αντιριση. Θα δοκιμασω μηπως ο αυτοι οι ηχοι εξαφανιστουν οταν θα τα συνδεσω στο mac, αλλιως πισω για επιδιορθωση. Δυστιχως ειναι πολυ δυσκολη ολη αυτη η φαση στειλτα πισω, μετα πανε παρτα. Ευχομαι να λυθει το προβλημα γρυγορα και να ευχαριστιθω και εγω μουσικη σε λιγο καιρο. Γενικα δεν το περιμενα :tdown: , 203 ευρω εδωσα. Εσεις τι αποψη εχετε για roister? Σας εχει συμβει τιποτα σχετικο στα ηχεια σας ή απο τα ηχεια της Roister?
Απο το progressive με ειπαν οτι τοσα χρονια πολανε roister αυτο πρωτη φορα το συναντανε, ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ :bigcry:
Καταρχην να πω οτι περναω και εγω το δικο μου δραμα με τα ηχεια που πηρα. Πριν μια βδομαδα ακριβως μου ηρθαν τα roister IQ που αγορασα απο το progressive.gr. Διαβασα πολλα καλα λογια για roister, οτι ειναι επαγκελματιες και ξερουν απο μουσικη. Τo review εδω απο την avmentor ηταν παρα πολυ θετικο, και ετσι ηρθε η στιγμη να τα παρω. Ελα ντε ομως που δεν μου βγηκε σε καλο μεχρι στιγμης. Οταν ανοιξα το κουτι μαγευτηκα απο τα ενθουσιαστικα απο την εξωτερικη τους εμφανιση ( τα περιμενα λιγο μικροτερα). Το πρωτο προβλημα ηρθε με τα τροφοδοτικα. ΗΤΑΝ ΣΠΑΣΜΕΝΑ

Απο το progressive με ειπαν οτι τοσα χρονια πολανε roister αυτο πρωτη φορα το συναντανε, ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ :bigcry:
Last edited: