Roister, Klipsch ή Yamaha ηχεία για 5.1;

Απάντηση: Re: Roister, Klipsch ή Yamaha ηχεία για 5.1;

τα εχω ακομα τα TLS40, πολύ μπάσο, οκ, για σινεμα μιλάμε...

το σινεμα θελει SUB!!!!!!!!!

πες μου Νανόπουλε...γιατί ελειπα λιγα χρονια
δεν ειχες Αιολους με τον μεγάλο τον Denon Aκατι και ειχες αλλάξει την Εστια με κιτ της Seas;;;;;

Ναι ,έτσι ήταν μέχρι κανά χρόνο+ πριν....τώρα πλέον παίζω αλλού μπάλα!!!

σινεματζίδικες παρέες κάνετε...

καλά κάνετε, η εικόνα είναι πιο κοινωνικό σπόρ από τη μουσική

μιχάλη άκουσε τα, αλλά...καλορίζικα
αύριο μπορείς να πάρεις τα μεγαλύτερα για LR και γυρνας τα άλλα πίσω για SRL σε ενα 7.1 σύστημα
το κεντρικό είναι εξίσου σημαντικό με το SW

σινεματζίδικες παρέες κάνετε...

καλά κάνετε, η εικόνα είναι πιο κοινωνικό σπόρ από τη μουσική

μιχάλη άκουσε τα, αλλά...καλορίζικα
αύριο μπορείς να πάρεις τα μεγαλύτερα για LR και γυρνας τα άλλα πίσω για SRL σε ενα 7.1 σύστημα
το κεντρικό είναι εξίσου σημαντικό με το SW
Μεγάλη κουβέντα είπες και συμφωνώ στα μέγιστα μαζί σου.

Οταν έχεις ένα συγκεκριμένο budget κι έχεις συνηθίσει να ακούς DD 5.1 από γεννήσεώς του, δεν μπορείς να μην κάνεις μια ολοκληρωμένη επιλογή που να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα ηχεία ακόμη κι αν δεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

Φανταστείτε να επιλέξω δύο καλά LR και ένα πολύ καλό κεντρικό, και να είναι μάπα τα surround με το γούφερ. Δεν το συζητώ. Εννοείται πως όσο ανεβαίνεις σε τιμή η ποιότητα ενός ηχείου είναι καλύτερη αλλά πρέπει να παραμείνουμε και σε ρεαλιστικά επίπεδα για να μπορέσουμε να επιλέξουμε ένα 5.1 σύστημα αρμονικά δεμένο. Αλλωστε σε ένα ηχείο δεν είναι μόνο τα RMS που παίζουν ρόλο και το ξέρετε καλύτερα από εμένα. Εδώ τα μικρά ταπεινά YAMAHA που έχω δεν μπορώ ποτέ να τα φτάσω στο μέγιστο της έντασης. ΓΙα μένα σημασία έχει η καθαρότητα και η ευκρίνεια του ήχου όσον αφορά το home cinema. Αν μπορώ να την έχω από μια σειρά ηχείων (όπως τα klipsh RF52) θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Mihalis S. θυμαμαι οτι ηθελες να ακουσεις καπου τα Klipsch,σωστα?
Σου εχω το καταληλο μαγαζι.Αυτο το μαγαζι λεγεται audio-soul.
Eγω απο αυτο μαγαζι ακουσα τα Klipsch RB-81 και τα ερωτευτικα και τα πηρα.
Τελος θα ηθελα να πω οτι ηταν συνδεδεμενα με ενα Kingrex T20U.

Εχει κι άλλα ηχεία το συγκεκριμένο μαγαζί για να ακούσω με τα klipsch συγκριτικά;

Μιχάλη καλησπέρα σου. Μήπως θέλεις να πάμε μαζί να αγοράσουμε και να ακούσουμε τα klipsh μπας και μας κανουν καλύτερη τιμή σαν πακέτο?

Μιχάλη καλησπέρα σου. Μήπως θέλεις να πάμε μαζί να αγοράσουμε και να ακούσουμε τα klipsh μπας και μας κανουν καλύτερη τιμή σαν πακέτο?

Καλησπέρα! Να ακούσουμε ναί πολύ ευχαρίστως. Αν θα αγοράσουμε όμως να το δούμε... ;)

Σήμερα άκουσα Roister και Audio Spectrum για κανά δυό ώρες...

Μαγεύτηκα και ερωτεύτηκα με τα Spectrum artemis. Πραγματικά μαγεύτηκα όμως... εκπληκτικός ήχος και καμμία σχέση με τα Roister σειρά emphassis αν και δεν ανήκουν στην ίδια κατηγορία. Απλά λέω γι' αυτά τα δύο γιατί μου είχαν προταθεί. Τελικά δεν με βλέπω να το γλιτώνω το 2χίλιαρο.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις πρέπει τα klipsch να με εντυπωσιάσουν ιδιαίτερα για να αλλάξω έρωτα.:rolleyes:

μιχαλη για κεντρικα τα ακουσες? Εχω ακουσει καλες κριτικες για klipsch οσο αφορα 5.1. αλλα θα τα ακουσουμε βεβαια πρωτα....

Στην Audiosoul θα βρείτε στημένα αυτή τη στιγμή από Κlipsch τα RB-81 και RB-51 με ενισχυτικά της Trends και της Kingrex. Στα klipsch έχει πολύ μεγάλη σημασία το matching επειδή είναι πολύ αποκαλυπτικά ηχεία.

μιχαλη για κεντρικα τα ακουσες? Εχω ακουσει καλες κριτικες για klipsch οσο αφορα 5.1. αλλα θα τα ακουσουμε βεβαια πρωτα....

Ακουσα δαπέδου δεξί και αριστερό.

Μιχάλη, για πες εντυπώσεις για τα Klipsch. Σου άρεσαν? Γιατί εχω αγοράσει κι εγώ τα RB61 & RC52 αλλά δεν τα έχω ακούσει ακόμα...

Μιχάλη, για πες εντυπώσεις για τα Klipsch. Σου άρεσαν? Γιατί εχω αγοράσει κι εγώ τα RB61 & RC52 αλλά δεν τα έχω ακούσει ακόμα...

Βρέ Πάνο, δεν άκουσα τα klipsch αλλά Spectrum και Roister.

κυριε διαχειριστα...την επεμβαση σας.

τα Artemis ισως ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις στα χρηματα τους.

μη περιμενεις να παιξουν αυτα που μπορουν με τον yamaha σου...

θελουν φαγακι μπολικο....
αλλα αν ειναι να κανεις την υπερβαση...αξιζει

φιλε μου nbullamatsis οντως μπορει τα Αρτεμις να ειναι καλυτερα (απο μονα τους ομως) αν και δεν τα εχω ακουσει. Εδω μιλαμε ομως για συστημα 5.1. και το ποιο σημαντικο στον πολυκαναλο ηχο δεν ειναι τοσο η ποιοτητα του καθε ηχειου, οσο η ομοιογενεια του γενικου συνολου και κατα δευτερον η ενισχυση τους. Βεβαια εαν μιλαμε για δεξι-αριστερο τοτε πας αλλου...δηλαδη σε κατηγορια στερεο (μουσικη). Μιχαλη για αυτο το λογο πρακτικα σε μια ταινια τα ηχεια που κανουν την διαφορα ειναι το κεντρικο και το sub. Οποτε πριν αγορασεις οτιδηποτε σκεψου για ποια χρηση τα θελεις πρωτα.