Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια αξιολόγησης ;

Απάντηση: Re: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια αξιολόγησης ;

Το Δεν εχετε ακουσει συγχρονες δουλιες που απο πισω διακρινεται πεντακαθαρα το χρατς-χρουτς σαν να βγαινει ο ηχος απο βινυλιο και μαλιστα χιλιοπαιγμενο?

Samples είναι συνήθως . Ξέρω και κάποιον που επέστρεψε cd σε γνωστό κατάστημα της Θεσσαλονίκης γιατί είχε πρόβλημα - πολλά σκρατς :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια αξιολόγησης ;

αμα όμως λες : "ωραία γκόμενα αυτή. Νάχε λίγο καλύτερη μύτη ή να ντυνόταν και ωραία ;" :flipout:

τότε φωνάζεις τον αισθητικό χειρουργό και τους μόδιστρους. να επέμβουν. δίκην ...Bob Ludwig -bye-

sorry: only originals stand the test of time :grandpa:
Ασχημη η Πάτι Σμιθ ε; Που να ξέρατε που έχω ταξιδέψει εγώ μαζί της. :rolleyes:
Ασε που αν ήταν όμορφη δεν θα ήταν τόσο καλή: θα ήταν επηρμένη, εγωκεντρική και μ ένα σωρό ...καλύτερα (sic) πράγματα να κάνει. ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια αξιολόγησ

τότε φωνάζεις τον αισθητικό χειρουργό και τους μόδιστρους. να επέμβουν. δίκην ...Bob Ludwig -bye-

Ασε που αν ήταν όμορφη δεν θα ήταν τόσο καλή: θα ήταν επηρμένη, εγωκεντρική και μ ένα σωρό ...καλύτερα (sic) πράγματα να κάνει.

μα αν είχε καλύτερη μύτη θα ήταν ίσως σχέση ζωής και όχι σύντομο ειδύλλιο . Κι εμάς μας αρέσουν οι σχέσεις ζωής :grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια αξιολ

μα αν είχε καλύτερη μύτη θα ήταν ίσως σχέση ζωής και όχι σύντομο ειδύλλιο . Κι εμάς μας αρέσουν οι σχέσεις ζωής :grandpa:

προσεξε γιατι σε μερικους απο εμας δεν αρεσουν αρεσουν οι γυναικες με γαλλικες μυτες

η Πάτι, σύμφωνα με δήλωσή της, είχε τον πρώτο της οργασμό στα 12, βλέποντας τον Keith Richards πάνω στο πάλκο.
Αυτό την κάνει Συλλεκτικό κομμάτι. Γκόμενες με ωραίες μύτες ...υπάρχουν πολλές.

η Πάτι, σύμφωνα με δήλωσή της, είχε τον πρώτο της οργασμό στα 12, βλέποντας τον Keith Richards πάνω στο πάλκο.
Αυτό την κάνει Συλλεκτικό κομμάτι. Γκόμενες με ωραίες μύτες ...υπάρχουν πολλές.

+1000000

Απάντηση: Re: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια αξιολόγησης ;

Βρε την καημένη . Και πρέπει να το πληρώσουμε εμείς ακριβά ε;

Re: Απάντηση: Re: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια αξιολόγησης ;

Βρε την καημένη . Και πρέπει να το πληρώσουμε εμείς ακριβά ε;

Δεν υπάρχουν 'πρέπει' σ αυτές τις δουλειές.
Για να το πληρώσεις, πρέπει και να το εκτιμάς.
Υπάρχουν και οι ...διεστραμμένοι :blink: :popcorn:

Re: Απάντηση: Re: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια αξιολόγησης ;

Βρε την καημένη .

Ειδες τελικα φιλε μου ποσο διαφορετικοι ειμαστε????

Εγω και ο Ντοκ την λυπομαστε,ο Κωστας την αποθεωνει!!-bye-

Re: Απάντηση: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια αξιολόγησης ;

Ασε που αν ήταν όμορφη δεν θα ήταν τόσο καλή: θα ήταν επηρμένη, εγωκεντρική και μ ένα σωρό ...καλύτερα (sic) πράγματα να κάνει. ;)

sorry Κώστα εγω προτιμω ΑΥΤΗΝ ειναι χαλασμενη αλλα μονο εσωτερικα....
και εγραψε τα καλυτερα τραγουδια του tusk.....:grinning-smiley-043
STEVIE.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια αξιολόγησ

το SHM-CD 'White Light/White Heat' το έχουν "καθαρίσει" οι σχιστομάτηδες με τα remasters τους.
Του άλλαξαν τα φώτα και το έκαναν fake, μπασταρδάκι: είναι πιά μιά χαρά για να το ακούς στο σαλόνι σου, βλέπε δεν έχει σχέση με αυτό που αρχικά ήθελαν να βγάλουν οι Velvets, που έπρεπε ν ακούγεται θολό και βραχνιασμένο.
Το κρατάω το SHM-CD φυσικά: είναι περίπτωση φαλκίδευσης, του έχουν παραμορφώσει τα βασικά του χαρακτηριστικά, σαν να αγοράζεις έργο του Μαρκήσιου Ντε Σαντ απ όπου έχουν αφαιρέσει όλες τις κακές λέξεις. Απόκτημα. :grandpa:
Εσένα όμως, οποιαδήποτε άλλη φτηνή εκδοχή σε CD σου κάνει: θα το ακούς καλύτερο απ ότι ακούγαμε εμείς το original LP. Και πάλι πρόκειται για καραμπινάτη νοθεία φυσικά...αλλά σε μικρότερη κλίμακα. :rolleyes:

Σ ευχαριστώ Κώστα μου αλλά μόνο η παράγραφος που τόνισα απ το ποστ σου, με στέλνει σε μονόδρομο (βλ. LP):grinning-smiley-043
Τέτοια σιντιά δεν τα θέλω.
Αντε να πάρω και την έδοση του Ντοκ,να δώ πόσο το έχουν "ξεκοκκαλίσει"..:antlers:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια αξιολ

Ειδες τελικα φιλε μου ποσο διαφορετικοι ειμαστε????

Εγω και ο Ντοκ την λυπομαστε,ο Κωστας την αποθεωνει!!-bye-

Γιατί βρε παιδιά?

Επειδή "αντικειμενικά" δεν είναι Ομορφη ??
Η γοητεία δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την τελειότητα.
Την γουστάρω την Πάτυ γι αυτό ακριβώς που είναι.Οπως και την Μαριαν.
Αμα ήθελα να χαζεύω μόνο, θα βολευόμουν εσαεί με την Agnetha..:operator:

Υ.Γ. Ο Νικολάκης έχει τις δικές του Angels/Demons..:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια α

-043

Ρε καλε φιλε Δημητρη καλα κανεις και την γουσταρεις.-bye-
ΕΓΩ δεν την γουσταρω σαν γυναικα, παροτι εχει γραψει ενα απο τα πιο τσαμπουκαλοερωτικα τραγουδια που εχω ακουσει (...because the night belongs to loveeeeeers!!)
Κατι σε ταγαρι μου φερνει...και φυσικα καμμια σχεση με την Μαριαν που ειναι ΘΗΛΥΚΌ.:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια αξιολ

Γιατί βρε παιδιά?

Επειδή "αντικειμενικά" δεν είναι Ομορφη ??
Η γοητεία δεν έχει να κάνει απαραίτητα με την τελειότητα.
Αμα ήθελα να χαζεύω μόνο, θα βολευόμουν εσαεί με την Agnetha..:operator:

Υ.Γ. Ο Νικολάκης έχει τις δικές του Angels/Demons..:grinning-smiley-043

Επειδή αντικειμενικά είναι άσχημη , Δημήτρη μου . Ετσι είναι . Οι διασταυρώσεις μεταξύ του Κηθ Ρίτσαρντς και όρθιου σκουπόξυλου , σε θηλυκό , είναι αντικειμενικά άσχημες -bye-

Του αρεσει πολυ

Σαν τύπος, ναί. Πολύ όντως :grandpa:
Από τους δίσκους της όμως, αν διαλέξω όλα αυτά που μου αρέσουν, μετά βίας γεμίζω μισό cd :popcorn: