Ruby Screenshots.....

Ασε το ειδα.

Αυτο πρεπει να ειναι της φωτο. Αφου η ταινια ειναι 2,35/1 και φαινεται εκει που τελειωνει η ενεργη εικονα της ταινιας.
Μπορει να εχει να κανει με τη θεση της φωτ μηχανης. Με τα screenshot ειναι λιγο μπερδεμα !

Στο αλλο που φαινεται φουλ καδρο , δεν φαινεται τιποτα ! ( ασε που για capture μου μοιαζει η δευτερη ??)

Εγω δεν μπορω να τις δω καλα στο μονιτορ που εχω....
δειχνουν χαλια ετσι οπως τις βλεπω......

Re: Απάντηση: Ruby Screenshots.....

..ναι καλα, τις διαφορες του γκρι ομως τις βλεπεις..-bye-

Ρε παιδιά, σε αυτή τη δεύτερη φωτό απο τον μονομάχο γιατί την κοιτάμε και την ξανακοιτάμε? Τι πρέπει να δουμε/δείξει ακριβως?

Τιποτα σπουδαιο φιλε μου.
(για την καμπυλη στο πανω μερος)

Μην ειστε τοσο αυστηροι βρε παιδια ειδικα με τη δευτερη φωτο! το παιδι (απο καποιο forum στο net ) που την τραβηξε δηλωνε οτι ειναι απο αποσταση πολυ κοντινη και με απαραδεκτη φωτ.μηχανη(εξαλου σε 40-50kb οντως λιγα μπορεις να δεις και να καταλαβεις). Θα τραβηξω εγω μερικες(καποια στιγμη) και θα τις ποσταρω σε αλλο thread μια και εχει βγει εντελω off-topic το συγκεκριμενο!

Εγώ δεν λέω για την καμπύλη, λέω γενικά για το τεστάρισμα του εκαστοτε προβολέα... με σκηνες απο έργα. Η σκηνή αυτή είναι απο τις πιο.... "πολυπαιγμένες" μαζί με κατι δαση, κατι ποταμια, κατι μαυρους σε ζουγκλες κτλ.

Στην συγκεκριμένη λοιπόν, τι κοιτάμε? Την κλιμακα του γκρι στο κράνος? Το skintone στην επιδερμιδα του? Την ευκρίνεια στο φόντο? Αυτό ρωτάω...

εξαιρετικά τα screenshots, ευχαριστούμε πολύ!
ένα μικρό θεματάκι στα highlights (βλέπε shakira) παίζει, αλλά μπορεί να είναι χίλιοι δύο λόγοι που συμβαίνει αυτό, από κακή ευαισθησία της φωτογραφικής μέχρι λάθος profile στην κάμερα, oversaturated... μέχρι.. μέχρι..

γενικά όλα τα screenshots ειναι σμούθ και anaglyfa και το ξένον παίζει νομίζω για τα καλά το ρόλο του!:grinning-smiley-043

Εμενα παιδες εντυπωση μου εκανε η πρωτη photo γιαυτο κιολας την postara και δε καταλαβα γιατι "κολησατε" στη δευτερη!(την δευτερη την postara επειδη ετυχε να την "κατεβασω" μαζι με την πρωτη και για εντελως ερασιτεχνικη πιστευω οτι διχνει αρκετα καλα την αναλυση του 600αρι)
Αντε παω τωρα γιατι ηδη αρχισε να χτυπαει το κουδουνι! (λογο εορτης μου)
-bye-

Επανερχομε.....
Σαφως καλυτερα τα πραγματα απο το χαλια....!!!!
Ειχε πειραξει την οθονη ο πιτσιρικας για τα game....!!!
Εκανα ενα χονδρικο τσεκαπ και ηρθαν καποια πραγματα.....
Θελει ψαξιμο για καλυτερο αποτελεσμα αν υπαρχει.....;)
Ο χρονος λιγοστος....δεν φτανουν οι 24 ωρες παιδες....!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Ruby Screenshots.....

Εγώ δεν λέω για την καμπύλη, λέω γενικά για το τεστάρισμα του εκαστοτε προβολέα... με σκηνες απο έργα. Η σκηνή αυτή είναι απο τις πιο.... "πολυπαιγμένες" μαζί με κατι δαση, κατι ποταμια, κατι μαυρους σε ζουγκλες κτλ.

Στην συγκεκριμένη λοιπόν, τι κοιτάμε? Την κλιμακα του γκρι στο κράνος? Το skintone στην επιδερμιδα του? Την ευκρίνεια στο φόντο? Αυτό ρωτάω...

Βρε Ηλία οι μαύροι στη ζούγκλα είναι από άλλη ταινία (Tears of the sun) μην μπερδεύεσαι. Αυτή η φάτσα εκεί είναι από την ταινία "το φονικό δάσος";)

Εμενα παιδες εντυπωση μου εκανε η πρωτη photo γιαυτο κιολας την postara και δε καταλαβα γιατι "κολησατε" στη δευτερη!(την δευτερη την postara επειδη ετυχε να την "κατεβασω" μαζι με την πρωτη και για εντελως ερασιτεχνικη πιστευω οτι διχνει αρκετα καλα την αναλυση του 600αρι)
Αντε παω τωρα γιατι ηδη αρχισε να χτυπαει το κουδουνι! (λογο εορτης μου)
-bye-

Χρόνια πολλά παλληκάρι μου!!!!:Banane0: :Banane0:

Να χαίρεσαι τη γιορτή σου...

Επανερχομε.....
Σαφως καλυτερα τα πραγματα απο το χαλια....!!!!
Ειχε πειραξει την οθονη ο πιτσιρικας για τα game....!!!
Εκανα ενα χονδρικο τσεκαπ και ηρθαν καποια πραγματα.....
Θελει ψαξιμο για καλυτερο αποτελεσμα αν υπαρχει.....;)
Ο χρονος λιγοστος....δεν φτανουν οι 24 ωρες παιδες....!!!!!!!!

Μαλιστα....

να πεις του πιτσιρικα να μη σου πειραζει και τα ματια , καθε φορα πριν ερθεις σε μια παρουσιαση....-bye-

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Μην ειστε τοσο αυστηροι βρε παιδια ειδικα με τη δευτερη φωτο! το παιδι (απο καποιο forum στο net ) που την τραβηξε δηλωνε οτι ειναι απο αποσταση πολυ κοντινη και με απαραδεκτη φωτ.μηχανη(εξαλου σε 40-50kb οντως λιγα μπορεις να δεις και να καταλαβεις).

Dion999, αρχικά χρόνια σου πολλά...
Οι φωτογραφίες που ανέβασες εμένα μου φαίνονται μια χαρά, ειδικά η δεύτερη, μια μικρή ένσταση μόνο στη χρωματική ισοροπία.

Θα τραβηξω εγω μερικες(καποια στιγμη) και θα τις ποσταρω σε αλλο thread μια και εχει βγει εντελω off-topic το συγκεκριμενο!

Αυτό να κάνεις, και μακάρι να το κάνουν κι άλλοι...
Το forum λειτουργεί και σαν περιοδικό, και εμένα τα περιοδικά μ' αρέσουν εικονογραφημένα.
Ας βάλουμε και λίγο χρώμα και εικόνα στη ζωή μας, να έχουμε και κάτι να συζητάμε...
Εντάξει, από ένα Screenshot δεν βγάζεις ασφαλή συμπεράσματα, το έχουμε πεί χίλιες φορές αυτό αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα ποστάρουμε και καθόλου Screenshots.
Τόσοι φίλοι εδώ μέσα αγόρασαν καινούριους θαυμάσιους προβολείς και δεν έχουμε δεί τίποτε... Γιατί; Βαριέστε;

5557e125-4a14-4104-8236-2292162aaf54.jpg

icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif

Last edited:
Χρήστο τα screenshots HD είναι πράγματι πολύ ωραία και από τις συγκεκριμένες photo ελάχιστα ως κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να επισημάνει κάποιος...

Μήπως υπάρχουν screenshots από γνωστές SD ταινίες που χρησιμοποιούμε?

Απλά θα είχαμε τουλάχιστον ένα μέτρο σύγκρισης.

Ίσως λίγο τσιμπημένο το contrast, θα το προτιμούσα ένα κλικ πιο χαμηλά και ίσως να κατέβαζα ελάχιστα και το sharpness γιατί σε κάποια σημεία δείχνει να υπερσχεδιάζει. Ένα μικρό είδωλο. Βέβαια θα έχανα ίσως κάπου αλλού...για αυτό όλα είναι σχετικά. Όσο για το contrast το εντοπίζω στα pastel γενικά χρώματα των περισσότερων screenshots.
Κατά τα άλλα όπως άλλωστε έχουμε διαπιστώσει και στο παρελθόν...απίστευτη χρωματική παλέτα, πολύ καλή ισορροπία και deep black με άριστη δυναμική.

Κοινώς...Εικόνες ζωγραφισμένες στο πανί έντεχνα από έναν μεγάλο καλλιτέχνη!!!
:grinning-smiley-043

Last edited:
Αφου φτασαμε να λεμε "κατω το sharpness" στο Ruby , ειμαστε σε καλο σταδιο νομιζω...-bye-:grinning-smiley-043.

Οσον αφορα το sd υλικο, θα γινει συντομα Κωστη !! :ernaehrung004: