χτες εγκατέστησα το δοκιμαστικό image στον 800αρη και σήμερα διαβασα την παρουσίαση του Φίλλιπου στο περιοδικό. σίγουρα είναι πολύ προσεγμένο και διαφορετικό από τα σηνυθισμένα, από κει και πέρα όμως δεν είναι απαραίτητο ότι κάνει σε όλους. η προσθήκη του multimedia menu και μάλιστα πριν από το menu των βασικών λειτουργειών του δέκτη "ως δέκτη" προσθέτει περισσότερα πατήματα στο remote control και φυσικά κάποια καθυστέρηση για να φτάσεις εκεί που θέλεις. με τις multimedia λειτουργίες δεν ασχολήθηκα καθόλου και ούτε θέλω να ασχοληθώ, αφού ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με media centers, libraries κτλ. το pc μου εξάλλου είναι στημένο δίπλα στην tv και τον dm και παίζω τα πάντα απο κει με παραδοσιακό τρόπο. τον dm τον θέλω για θέαση καναλιών και που και που για καμιά εγγραφή, και αυτό το image επειδή κάνει πολλά περισσότερα, δυσκελέυει αυτές τις λειτουργίες. θα ήθελα βέβαια να το δω στην πλήρη έκδοση του μέ όλα ενεργοποιημένα, αλλά δν πρόκεται να δώσω 50€ μόνο και μόνο για να δοκιμάσω κάτι που πιθανότατα δεν θα με βολεύει.
αν κερδίσω στον διαγωνισμό, έχει καλώς, μέχρι τότε όμως newnigma και ξερό ψωμί!!:a0210: