ruDREAM" for DREAMBOX DM8000HD PVR

Παλι σε εξοδα θα μπουμε αρε βορειος φωτιες που μας βαζεις τωρα.
malakudi εχεις δικιο οτι ο 800 για μενα πλεον ειναι ενα σαρδελοκουτι.
Αλεξ αντε καιρος ειναι να πας στον 8000.
Τα σκιν ειναι και τα 4 HD εκδοση βορειος?

shot11jn9.jpg

1iswk6or0xwjeo1ddy2aoj2.jpg

8csy944gn75s8w5rd5vhtt1.jpg

Re: Απάντηση: ruDREAM" for DREAMBOX DM8000HD PVR

Ναι αυτό ειναι το ιματζ, όπως ειπε ήδη ο Παναγιώτης, και τα σκιν ειναι όλα HD, γι αυτό και ειναι λίγο μικρες οι γραμματοσειρές

Re: Απάντηση: ruDREAM" for DREAMBOX DM8000HD PVR

Ναι ρε Fantomara. Πάντως το βίντεο σου πιο πάνω παίζει απο ένα 800HD. Άρα λίγες κουβέντες για τον 800ρη μου. :grinning-smiley-043

Ρε υπάρχει κανένα link της προκοπής για download?

Αυτό το ρημάδι το rapidshare μου ζητά συνδρομή......

Είναι ωρα να αντικαταστήσουμε αυτό το rapidshare.
Κατάντησε αηδία !! :BDBDG54:

Ρε Fantoma; Εκεί είσαι ρε ? Μίλα !! ! :grinning-smiley-043

Αυτό το Rapidshare κατέντησε αηδία. ΑΗΔΙΑ...

Πάντα μου γράφει:
"Currently a lot of users are downloading files. Please try again in 2 minutes or become a Premium member"

Θα παρει πουλόπουλο φυσικά γιατί δεν δίνω δεκάρα για αυτό.

Θελει λιγη προσπαθεια και μενα μετα απο μιση ωρα προσπαθειες μου εδωσε γραμμη.
Regards dbfan

Thank you dbfan. Αν είσουν εσύ τυχερός και πήρες γραμμή σε μισή ώρα, μπορεί να περάσει μέχρι και 1 βδομάδα μέχρι να πάρω γραμμή !!!

το rapidshare τον τελευταίο καιρό έχει πολλά προβλήματα σε free users. Αν δεν θες να πληρώνεις, να το αποφεύγεις.

το rapidshare τον τελευταίο καιρό έχει πολλά προβλήματα σε free users. Αν δεν θες να πληρώνεις, να το αποφεύγεις.

Ναι αυτό λέω, αλλά όταν το συγκεκριμένο ruDREAM δεν έχει άλλη πηγή κατεβάσματος και δεν θέλεις να πληρώσεις στο rapid-crap τί κάνεις; Εκτός και αν το έχει κανείς να μου το στείλει....

Θ.

χτες εγκατέστησα το δοκιμαστικό image στον 800αρη και σήμερα διαβασα την παρουσίαση του Φίλλιπου στο περιοδικό. σίγουρα είναι πολύ προσεγμένο και διαφορετικό από τα σηνυθισμένα, από κει και πέρα όμως δεν είναι απαραίτητο ότι κάνει σε όλους. η προσθήκη του multimedia menu και μάλιστα πριν από το menu των βασικών λειτουργειών του δέκτη "ως δέκτη" προσθέτει περισσότερα πατήματα στο remote control και φυσικά κάποια καθυστέρηση για να φτάσεις εκεί που θέλεις. με τις multimedia λειτουργίες δεν ασχολήθηκα καθόλου και ούτε θέλω να ασχοληθώ, αφού ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με media centers, libraries κτλ. το pc μου εξάλλου είναι στημένο δίπλα στην tv και τον dm και παίζω τα πάντα απο κει με παραδοσιακό τρόπο. τον dm τον θέλω για θέαση καναλιών και που και που για καμιά εγγραφή, και αυτό το image επειδή κάνει πολλά περισσότερα, δυσκελέυει αυτές τις λειτουργίες. θα ήθελα βέβαια να το δω στην πλήρη έκδοση του μέ όλα ενεργοποιημένα, αλλά δν πρόκεται να δώσω 50€ μόνο και μόνο για να δοκιμάσω κάτι που πιθανότατα δεν θα με βολεύει.
αν κερδίσω στον διαγωνισμό, έχει καλώς, μέχρι τότε όμως newnigma και ξερό ψωμί!!:a0210:

Τα κατάφερα με το ρημάδι το Rapidshare. Καιρός να αλλάξει η συνήθεια να ανεβάζουμε στο Rapidshare ......

Θ.

Εγκατέστησα το Infinity-X και μπήκα στο Media Library αλλά δεν κατάφερα να βρώ και να παίξω τα mp3 files μου στο Hard Disk. Δεν μου δίνει επιλογές στo Media Library Wizard. Ti γινεται ;

Καμία ιδέα;

Συγχαρητηρια που καταφερες να το κατεβασεις.
Το image δεν ειναι ενεργο, αν δεν το αγορασεις δεν δουλευει τιποτα.Μονο απλα μπορεις να το δεις αν σου κανει........και το αγοραζεις.Εγω δεν θα το παρω.Δεν με ενδιαφερει να εχω τον δεκτη και σαν media player.
Regards dbfan

Óxi φαντομά μου. Δεν το αγόρασα αλλά υπέθεσα ότι κάποια πράματα θα λειτουργούσαν.

Ευχαριστώ δβφαν. Όχι δεν θα το αγοράσω ούτε εγω. Θα ενώσω το PC μου και θα έχω αυτό ως media player.

Θ.