ruDREAM" for DREAMBOX DM8000HD PVR

Και μη ξεχνάμε πως όλα αυτά τα closed-source images, δωρεάν ή όχι, αποτελούν κατάφωρη παραβίαση του enigma2 open source license. Και ΟΚ, αν είναι δωρεάν το παραβλέπουμε (κακώς), αλλά όχι και 50 ευρώ με το 90% να είναι κόπος των άλλων και ένα 10% της rudream.

Μα το image auto εαν το φορτώσεις χωρίς να το πληρώσεις παίζει πολύ καλά σαν ένα image μαμίσιο με την υπογραφή του Rudream skins etc..και τίποτα άλλο. Εαν θες τα extra τότες πληρώνεις. Οπότε δε νομίζω να γίνετε violence το Open Source project. Επίσης απο όσο ξέρω o Coder του RuDream είναι και επίσημα coder στο Enigma2 cvs της Dream Multimedia.

Μα το image auto εαν το φορτώσεις χωρίς να το πληρώσεις παίζει πολύ καλά σαν ένα image μαμίσιο με την υπογραφή του Rudream skins etc..και τίποτα άλλο. Εαν θες τα extra τότες πληρώνεις. Οπότε δε νομίζω να γίνετε violence το Open Source project. Επίσης απο όσο ξέρω o Coder του RuDream είναι και επίσημα coder στο Enigma2 cvs της Dream Multimedia.

Οτιδήποτε βασίζεται σε open source GPL πρέπει και αυτό να είναι open source, δηλαδή να διατίθεται ο κώδικάς του.

Αφού το rudream δεν διαθέτει ανοικτά τον κώδικα, προφανώς και υπάρχει ξεκάθαρη παραβίαση της άδειας χρήσης GPL.

Τελικά ξέρει κανείς πως μπορεί κάποιος να αγοράσει αυτό το image?

Εχει και english section, αυτό που ξενίζει όμως ειναι ότι τα πρωτα ποστ εμφανίζονται τελευταία και αντιστρόφως!

Δεν πα να γ. το ruDream λέω γώ. ...

Φιλάξτε τα λεφτάκια σας φίλοι,
περνάμε και κρίση....

Ξερει κανεις τι επαθε το φορουμ της ruDREAM?
Πηραν τα λεφτα μας και το εκλεισαν το μαγαζι?

Ξερει κανεις τι επαθε το φορουμ της ruDREAM?
Πηραν τα λεφτα μας και το εκλεισαν το μαγαζι?

Μια χαρά λειτουργεί. Μπηκες στο orbitasat.com/forum και δεν σου άνοιξε;

Μια χαρά λειτουργεί. Μπηκες στο orbitasat.com/forum και δεν σου άνοιξε;
Code:
404 Error File Not Found

The page you are looking for might have been removed,
had its name changed, or is temporarily unavailable.
Code:

Συγνώμη πρόσθεσε στο τέλος .php
Σε ευχαριστω ειχες δικιο τελικα...
Απλα εχω να βαλω καιρο καποιο ιματζ τους κ ειπα να το κανω τωρα μιας κ εβγαλαν ενα καινουριο project το line x και θα ξαναρχισω τις δοκιμες...
Αμα ξερει καποιος κατι παραπανω ας το μοιραστει μαζι μας!

Απάντηση: Re: ruDREAM" for DREAMBOX DM8000HD PVR

Καλησπέρα!
Έχω τον Dreambox 800 hd και ενδιαφέρομαι για την αγορά του image της rueDream. Γνωρίζει κανείς τη διαδικασία γιατί από το site τους δεν έβγαλα άκρη.

To image αυτο δουλευει και αναπτυσσεται κανονικα σε dreambox,vu+,xtrend...αλλα οι εποχες μας ειναι πολυ δυσκολες για να πληρωνεις 50αρια για images!
Το ειχα στον 800αρι αλλα δεν ηταν κατι το εντυπωσιακο πρoτιμουσα το nemesis!
Τωρα στον uno μου ΔΕΝ αλλαζω το BLACKHOLE!