Russian caps

Απάντηση: Re: Russian caps

Κάντε αυτόν τόν συνδιασμό, λέει. Δίπλα ένα SSLV1.1 BIB για μία ιδέα μεγέθους σε όσους δέν τους έχουν ξαναδεί από κοντά.

Attachments

• FT-2_K-75_CCCP.jpg
    FT-2_K-75_CCCP.jpg
    85.7 KB · Views: 137

Κάντε αυτόν τόν συνδιασμό, λέει. Δίπλα ένα SSLV1.1 BIB για μία ιδέα μεγέθους σε όσους δέν τους έχουν ξαναδεί από κοντά.

Off topic
Στην έξοδο του SSLV1.1 BIB βλέπω απλό φτηνό πορτοκαλί ΜΚΤ.
Σε δοκιμές που είχα κάνει ακουγότανε πολύ καλά. Πιο καλά από επώνυμους πλαστικούς. Το έχεις παρατηρήσει και συ κάτι τέτοιο;

Ναί πάνε καλά, στό 1.1 ΜΚΤ αρχική επιλογή έχω στό guide. Αυτός στή φωτό είναι Philips. Καλή μάρκα καί Arcotronics. Τέλος εκτός θέματος. ΦT-2 ή ΦΤ-3 μαζί μέ K75 είναι ένας πολύ καλός συνδιασμός για πυκνωτές σήματος, άν καί ογκώδης ήθελα να δείξω. Τά πόδια τους θέλουν τρίψιμο πρίν τήν κόλληση.

Θα προσεθετα την επιλογη Κ75+FT3 +K72 ειναι μια λυση <παντως καιρου>,που δεν φθανει την αδιαφανεια ,λεπτομερεια την επιλογης Κ75+Κ72 ,ουτε την μουσικοτητα του συνδυασμου Κ75 +ft3 αλλα,ειναι ενα μειγμα και των δυο

Tώρα ειδα τι έγραψα σε προηγούμενο ποστ.
Οι πυκνωτές που έχω δεν είναι οι Κ40-19 που έγραψα κατα λάθος αλλά Κ40-9

το πρώτο δεματάκι με Κ73-16 έφθασε, έβαλα έναν στο κρος που δουλεύω με το pcd ....

σε σχέση με έναν τζένσεν και έναν αρκοτρόνικς που είχα δοκιμάσει πριν δεν φάνηκε κάποια ιδιαίτερη διαφορά , τουλάχιστον δεν χάλασε κάτι ....

*το καρεκλάκι είναι ειδικό για τους κραδασμούς .. :Banane0:

Attachments

• IMG_2594A.jpg
    IMG_2594A.jpg
    51.4 KB · Views: 102
  • IMG_2593A.JPG
    IMG_2593A.JPG
    120.6 KB · Views: 102
Re: Απάντηση: Russian caps

Κ73 και Κ72, δεν, τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά. ...
"Καλοί" πυκνωτές, Αρκοτρόνικς, Κ40 (ΠΙΟ), ρώσικοι τεφλόν και ΜΒGP (χαρτιού)

Re: Απάντηση: Russian caps

Κ73 και Κ72, δεν, τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά. ...
"Καλοί"(*) πυκνωτές, Αρκοτρόνικς, Κ40 (ΠΙΟ), ρώσικοι τεφλόν και ΜΒGP (χαρτιού)

* Αν και όλα αυτά περί γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων πυκνωτών τα θεωρώ λίγο χαζά.

σε πρώτη φάση ο ένας Κ73 που μπήκε (4.7uf) δεν μου φάνηκε να αλλάζει κάτι ....
θα αλλαχτούν σιγά σιγά όλοι και θα δοκιμαστούν διάφοροι συνδυασμοί ..

ούτως ή άλλως μισό χαρτοκιβώτιο με ρώσικους διαφόρων τιμών κοστίζει όσο ένας από τους γνωστούς θεωρητικά "καλούς" πυκνωτές μεσαίας τιμής,
αν τώρα - από οτι λένε και όσοι τους έχουν ήδη δοκιμάσει - βρει κάποιος έναν καλό συνδυασμό μιλάμε για μεγάλο κελεπούρι ......

είχα δοκιμάσει τζένσεν (τους απλούς) και αρκοτρόνικς ...

τον K73 τον έβαλα σκέτο, μόλις έρθουν και οι υπόλοιποι που περιμένω θα τον δοκιμάσω μαζί με ft και k72 .., θα δοκιμάσω και Κ75 ... γενικώς θα παίξω :HTEHETH63:

τώρα θα του προσθέσω έναν ero 1837 μπλε μπας και .....

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Russian caps

Για βάλε να δοκιμάσεις και κείνους που σου είχα δώσει, τους καφέ ....

τους έβαλα, αλλά για πολύ λίγο στην αρχή (όταν ακόμα έψαχνα-μέτραγα τις τιμές για το κρος) ... θα ξαναμπούνε όμως σύντομα ....

είναι MBGP-2 400V - 2uf , χαρτιού (τενεκεδάκια) .....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Russian caps

Τη τύπο προτείνεται από αυτούς τους πυκνωτές για χρίση bypass σε τροφοδοτικό διάταξης C-R-C (60.000μf-1ohm-60.000μf) τύπος πυκνωτή Nippon Cemicon KMH 15.000Μf.

σε πρώτη φάση ο ένας Κ73 που μπήκε (4.7uf) δεν μου φάνηκε να αλλάζει κάτι ....
θα αλλαχτούν σιγά σιγά όλοι και θα δοκιμαστούν διάφοροι συνδυασμοί ..

ούτως ή άλλως μισό χαρτοκιβώτιο με ρώσικους διαφόρων τιμών κοστίζει όσο ένας από τους γνωστούς θεωρητικά "καλούς" πυκνωτές μεσαίας τιμής,
αν τώρα - από οτι λένε και όσοι τους έχουν ήδη δοκιμάσει - βρει κάποιος έναν καλό συνδυασμό μιλάμε για μεγάλο κελεπούρι ......

Φίλε Dim, μέτρησέ τους έναν-έναν με πολύμετρο που μετράει χωρητικότητες -> συνήθως η χωρητικότητά τους είναι (αρκετά) μεγαλύτερη από την ονομαστική τους....

(αν το κάνεις, γράψε τα αποτελέσματα σε παρακαλώ!)

προς το παρόν έχουν έρθει μόνο 21 τμχ Κ73-16 4,7uf (20 έλεγε στο ebay, 21 είχε μέσα το κουτί)

2 ειχαν 4,65-4,66

4 είχαν 4,70-4,72

9 είχαν 4,74-4,77

οι υπόλοιποι 4,78 - 4,81

Last edited:
ωραίος! (σχετικά μικρές αποκλίσεις!)

θα μπορούσες να γράψεις σε παρακαλώ το όνομα του πωλητή από το ebay? (αν τους αγόρασες από εκεί βέβαια!)

ευχαριστώ πολύ

θα το κοιτάξω και θα σου πω.

πάντως παίζουν 2-3 μεγάλοι παίκτες που έχουν σχεδόν από όλα (κ75-73-72, κ40, φτ1-2-3 κλπ)
πχ
kwtubes
alexer1