Babalek καλωσήρθες στην παρέα μας και σ´ευχαριστούμε για τις ρυθμίσεις που μας έδωσες...
για να δούμε τι θα πουν οι φίλοι μας...
Αν αναφερεσαι σε μενα και τις ρυθμισεις που εδωσα για τηνTV αυτηΝομίζω οτι ο καθένας μπορεί να δημοσιεύει ελεύθερα εδώ μέσα, και σε οποιοδήποτε άλλο forum, όποιες ρυθμίσεις θέλει, αρκεί να τις έχει κάνει ο ίδιος.
Το να δημοσιεύει όμως ρυθμίσεις που έγιναν από επαγγελματία θεωρώ οτι δεν είναι καθόλου σωστό.
Επίσης δεν συμφωνώ με την άποψη οτι η τηλεόραση δεν είναι προβολέας άρα όλες οι ρυθμίσεις ταιριάζουν σε όλες τις τηλεοράσεις ίδιου τύπου. Ακόμα και ολόϊδιες να έβγαιναν οι τηλεοράσεις από το εργοστάσιο, ο χώρος που παίζει η κάθε μιά ξεχωριστά, αλλά κυρίως οι πηγές, είναι εντελώς διαφορετικές.
Αν αναφερεσαι σε μενα και τις ρυθμισεις που εδωσα για τηνTV αυτη
πρεπει να πω πως οι ρυθμισεις αυτες ειναι ΔΙΚΕΣΜΟΥ και μονο.
Τωρα αν καταφερα να κανω ρυθμισεις επαγγελματικου τυπου τοτε ειμαι πολυ ευχαριστημενος:ernaehrung004:
Θα συμφωνήσω με το μέλος lalakis.
Υποτίθεται πως τα fora έχουν ακριβώς αυτόν τον χαρακτήρα. (Άσχετα που πολλές φορές αυτός αλλοιώνεται).
Τώρα αν κάποιος σκέφτεται "κορόιδο είμαι εγώ που πλήρωσα για να τα βρούν οι άλλοι έτοιμα?" είναι μια άλλη ιστορία και φιλοσοφία που εν μέρει την καταλαβαίνω αλλά απλώς δεν ταιριάζει στο κλίμα μιας δικτυακής κοινότητας με τα ίδια ενδιαφέροντα. Τώρα όσον αφορά για τις τηλεοράσεις, οι ρυθμίσεις μπορούν να μεταφερθούν μια χαρά από το ίδιο μοντέλο στο άλλο. Οι τηλεοράσεις δεν είναι προβολείς.
Φυσικά, όπως είπα και παραπάνω, ο καθένας έχει δικαίωμα να κρατά την γνώση για τον εαυτό του ειδικά αν την έχει αγοράσει, αλλά αν σκεφτόμασταν όλοι έτσι δεν θα είχαν νόημα τα fora.
Eπίσης διαφωνώ με την δημόσια διαφήμιση οποιδήποτε ανθρώπου. Η συγκεκριμένη πρόταση θα μπορούσε να γίνει με PM.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.