Ρυθμίσεις για SONY KLV-V40A10E

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ.ΜΠΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ SERVICE MENU THS V40A10E ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ 2 ΥΠΟΜΕΝΟΥ"SERVICE MENOU"KAI "SPECIAL MENU".ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ?

ΔΕ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΩ ΚΑΤΙ,ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ 'SERVICE MENU' ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ.

ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΕΙΔΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ?ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΕΩΣ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ.ΔΗΛ ΑΛΛΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΑΣΗ DVD,ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΛΗΨΗ ΣΗΜΑΤΟΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΑΣΗ DVD,ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟ 'SERVICE MENU'ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ?ΑΝ ΟΧΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ(i DISPLAY)-(5)-(VOLUME+)-(POWER).ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΦΟΥ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΝΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ "SERVICE MENU".TO ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ.ΕΓΩ ΒΑΣΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ.ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ,Η ΕΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ.

[ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ SONY KLV-V40A10E?THN ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΜΕΝΗ ΜΕΣΩ COMPONENT ME DVD ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ Η ΕΙΚΟΝΑ.ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΚΑΘΕ ΒΟΗΥΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ
Για σε ολους σας
Επειδη εχω αυτην την TV και την εχω ξεψαχνισει αρκετα εδω και 14 μηνες
σας δινω τις παρακατω ρυθμισεις

ΓΙΑ SONY BRAVIA KLV V 40A10E

Ρυθμιση για βαθυ μαυρο και οχι μονο
Μπορει κανεις να κανει κατι ευκολο για να βελτιωσει σε
εξαιρετικα μεγαλο βαθμο την εικονα που αυτη η
τηλεοραση μπορει εν τελει να δωσει και εξηγω:
-Στην επιλογη "εξοικονομηση ενεργειας " επιλεξτε το "μειωση"
-Βαλτε το "Backlight " στην θεση 3
-Βαλτε "Contrast" στη θεση ~90
-Βαλτε το"Brightness" στη θεση ~56
-Βαλτε το"Sharpness" στη θεση ~20-25
-Bαλτε το" Colour Tone" στη θεση "Neutral"
-Βαλτε το "Dynamic Picture " στη θεση "ON"
-Βαλτε το "Gamma " στη θεση 4
-Βαλτε το"Noise Reduction" στη θεση BNR για DVD και Auto για TV
-Βαλτε το"Colour" οπου σας αρεσει
και τελος Βαλτε στο DVD σας τον" ΜΟΝΑΜΑΧΟ" εκει στην αρχη οπου δειχνει
τη μαχη στο δασος
Η αποδοση οσον αφορα το μαυρο και τις λεπτομερειες που δινει
η τηλεοραση(Mην ξεχναμε οτι προκειται για LCD TV) στην συγκεκριμενη δυσκολη σκηνη ειναι εξαιρετικη

Περιμενω εντυπωσεις
ΦΙΛΙΚΑ BABALEK

Last edited:
Babalek καλωσήρθες στην παρέα μας και σ´ευχαριστούμε για τις ρυθμίσεις που μας έδωσες...
για να δούμε τι θα πουν οι φίλοι μας...

Re: Απάντηση: Ρυθμίσεις για SONY KLV-V40A10E

Babalek καλωσήρθες στην παρέα μας και σ´ευχαριστούμε για τις ρυθμίσεις που μας έδωσες...
για να δούμε τι θα πουν οι φίλοι μας...

Γεια σας παιδια -bye-
Ελπιζω να εχουμε μια καλη παρεα και τα παιδια που ενδιαφερονται γι αυτην την TV(SONY BRAVIA KLV V40A10E) να μεινουν ευχαριστημενοι με τις ρυθμισεις που εδωσα
Παντως ειναι πολυς ο κοπος για να φτασεις σε ενα σχετικα καλο
αποτελεσμα διοτι οι παραμετροι με τις οποιες πρεπει να παιξεις ειναι πολλεςκαι αν κατι παει στραβα μετα δεν βγαζεις ακρη.Αστα πικρα
Γεια χαρα σε ολους και παλι:ernaehrung004:

Last edited:
Νομίζω οτι ο καθένας μπορεί να δημοσιεύει ελεύθερα εδώ μέσα, και σε οποιοδήποτε άλλο forum, όποιες ρυθμίσεις θέλει, αρκεί να τις έχει κάνει ο ίδιος.
Το να δημοσιεύει όμως ρυθμίσεις που έγιναν από επαγγελματία θεωρώ οτι δεν είναι καθόλου σωστό.
Επίσης δεν συμφωνώ με την άποψη οτι η τηλεόραση δεν είναι προβολέας άρα όλες οι ρυθμίσεις ταιριάζουν σε όλες τις τηλεοράσεις ίδιου τύπου. Ακόμα και ολόϊδιες να έβγαιναν οι τηλεοράσεις από το εργοστάσιο, ο χώρος που παίζει η κάθε μιά ξεχωριστά, αλλά κυρίως οι πηγές, είναι εντελώς διαφορετικές.

Re: Απάντηση: Ρυθμίσεις για SONY KLV-V40A10E

Νομίζω οτι ο καθένας μπορεί να δημοσιεύει ελεύθερα εδώ μέσα, και σε οποιοδήποτε άλλο forum, όποιες ρυθμίσεις θέλει, αρκεί να τις έχει κάνει ο ίδιος.
Το να δημοσιεύει όμως ρυθμίσεις που έγιναν από επαγγελματία θεωρώ οτι δεν είναι καθόλου σωστό.
Επίσης δεν συμφωνώ με την άποψη οτι η τηλεόραση δεν είναι προβολέας άρα όλες οι ρυθμίσεις ταιριάζουν σε όλες τις τηλεοράσεις ίδιου τύπου. Ακόμα και ολόϊδιες να έβγαιναν οι τηλεοράσεις από το εργοστάσιο, ο χώρος που παίζει η κάθε μιά ξεχωριστά, αλλά κυρίως οι πηγές, είναι εντελώς διαφορετικές.
Αν αναφερεσαι σε μενα και τις ρυθμισεις που εδωσα για τηνTV αυτη
πρεπει να πω πως οι ρυθμισεις αυτες ειναι ΔΙΚΕΣΜΟΥ και μονο.
Τωρα αν καταφερα να κανω ρυθμισεις επαγγελματικου τυπου τοτε ειμαι πολυ ευχαριστημενος:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ρυθμίσεις για SONY KLV-V40A10E

Αν αναφερεσαι σε μενα και τις ρυθμισεις που εδωσα για τηνTV αυτη
πρεπει να πω πως οι ρυθμισεις αυτες ειναι ΔΙΚΕΣΜΟΥ και μονο.
Τωρα αν καταφερα να κανω ρυθμισεις επαγγελματικου τυπου τοτε ειμαι πολυ ευχαριστημενος:ernaehrung004:

Sorry για την παρεξήγηση αλλά σαφώς και δεν εννοώ εσένα. Το κατάλαβα οτι είναι δικές σου ρυθμίσεις.

Να πω και εγω?
Την δικη μου (Pioneer 43αρα) την ρυθμισε ο Μανωλης.
Κολλητος μου πηρε την ιδια, του την ρυθμισε και αυτουνου ο Μανωλης.
Και οι δυο ειμαστε απολυτα ικανοποιημενοι.
Οι δυο τηλεορασεις, εχουν διαφορετικες τιμες στις ρυθμισεις τους.

Αυτο, για τον φιλο κοκκορα.
Αν δηλαδη ο Τακης ο Πετροπουλος εδινε τις δικες του, και ο φιλος που ζητουσε βοηθεια τις εβαζε στην δικη του και το αποτελεσμα ηταν να βλεπει χειροτερα απο πριν, ποιος θα ηταν ο μ@λακας?

Και απο την αλλη..........
, ασε δεν λεω.

Απάντηση: Re: Ρυθμίσεις για SONY KLV-V40A10E

Θα συμφωνήσω με το μέλος lalakis.
Υποτίθεται πως τα fora έχουν ακριβώς αυτόν τον χαρακτήρα. (Άσχετα που πολλές φορές αυτός αλλοιώνεται).
Τώρα αν κάποιος σκέφτεται "κορόιδο είμαι εγώ που πλήρωσα για να τα βρούν οι άλλοι έτοιμα?" είναι μια άλλη ιστορία και φιλοσοφία που εν μέρει την καταλαβαίνω αλλά απλώς δεν ταιριάζει στο κλίμα μιας δικτυακής κοινότητας με τα ίδια ενδιαφέροντα. Τώρα όσον αφορά για τις τηλεοράσεις, οι ρυθμίσεις μπορούν να μεταφερθούν μια χαρά από το ίδιο μοντέλο στο άλλο. Οι τηλεοράσεις δεν είναι προβολείς.
Φυσικά, όπως είπα και παραπάνω, ο καθένας έχει δικαίωμα να κρατά την γνώση για τον εαυτό του ειδικά αν την έχει αγοράσει, αλλά αν σκεφτόμασταν όλοι έτσι δεν θα είχαν νόημα τα fora.
Eπίσης διαφωνώ με την δημόσια διαφήμιση οποιδήποτε ανθρώπου. Η συγκεκριμένη πρόταση θα μπορούσε να γίνει με PM.

Κωστα , την τηλεοραση σου την εχεις ρυθμισει ?