- 15 March 2008
- 63
εδω και μερικες μερες εχω ολοκληρωσει το στησιμο του home cinema στο σπιτι μου και πλεον απολαμβανω τις ταινιες σε 96'' μεγεθος.βασικα η αισθηση ειναι απιστευτη και ο συνδυασμος του συστηματος με τον καναπε που εχουμε στο σαλονι δειχνει ηδη ποσο ταιριαστος ειναι...ειναι τοσο μεγαλη η απολαυση μου απο το μεγεθος που δεν εχω ασχοληθει καθολου με την ρυθμιση του προβολεα.. ο προβολεας μου ειναι ο panasonic ax200.βασικα δεν εχω ασχοληθει καθολου επειδη κιολας αυτο που βλεπω με ικανοποιει σαν αποδοση..και το μαυρο του το βλεπω μαυρο και pixels δεν βλεπω..σιγουρα ξερω πως μπορω να κανω καλυτερες ρυθμισεις για να ανεβασω ακομα την ποιοτητα και γιαυτο τον λογο ζητησα την βοηθεια σας.
εχει γινει κουβεντα για καποιο dvd με το οποιο ρυθμιζεται ο προβολεας σωστοτερα.αυτο που μπορω να το προμηθευτω??
επισης,με αυτο το dvd μπορω να κανω ρυθμισεις για συγκεκριμενες καταστασεις και να τις βαλω στην μνημη του προβολεα μου?δηλαδη αλλες ρυθμισεις για προβολη σε σκοταδι,αλλες για προβολη με λιγο φως,αλλες για προβολη με πιο πολυ φως..
δεν με νοιαζουν οι απολυτες ρυθμισεις αλλα αν μπορω να το κανω καλυτερο αυτο που βλεπω γιατι να μην το κανω??
εχει γινει κουβεντα για καποιο dvd με το οποιο ρυθμιζεται ο προβολεας σωστοτερα.αυτο που μπορω να το προμηθευτω??
επισης,με αυτο το dvd μπορω να κανω ρυθμισεις για συγκεκριμενες καταστασεις και να τις βαλω στην μνημη του προβολεα μου?δηλαδη αλλες ρυθμισεις για προβολη σε σκοταδι,αλλες για προβολη με λιγο φως,αλλες για προβολη με πιο πολυ φως..
δεν με νοιαζουν οι απολυτες ρυθμισεις αλλα αν μπορω να το κανω καλυτερο αυτο που βλεπω γιατι να μην το κανω??