sakis.kom
Supreme Member
Απάντηση: Re: SAΒ ultimate hd
Για πες το μας και εμάς... :a0210:edit: οκ βρέθηκε!!
Για πες το μας και εμάς... :a0210:edit: οκ βρέθηκε!!
Μια χαρά λήψη της ΕΡΤ HD. Δεν έχει πρόγραμμα, οπότε ότι αναφέρω είναι της "κάρτας". Σήμα 81%, Ποιότητα 97~100%Ξέρει κανείς εαν ο sab 8000 που είναι combo έχει επίγειο tuner ώστε να κάνει λήψη το επίγειο hd της ΕΡΤ;Το ρωτάω αυτό γιατί στα δορυφορικά νέα στο τεύχος Δεκεμβρίου του 2010 όπου έγινε παρουσιάση του δέκτη optibox alligator που είναι ίδιοι οι δέκτες,αναφέρει ότι θέωρητικά μπορεί να κάνει λήψη του επίγειου hd σήματος αλλά δεν είχαν διαθέσιμο κάποιο κανάλι για να το δοκιμάσουν. Τελικά το tuner του είναι απλό ή υψηλής ευκρίνειας, ο δέκτης μου πάντως δεν γράφει ότι είναι.
Δεν το έχω δοκιμάσει. Δεν ξέρω ήδη αν βρήκες άκρη.Sakis.com ξέρεις εαν γίνεται μέσω του file manager του sab να ανοίξω κοινόχρηστο φακελο με φωτογραφίες στον υπολογιστή και να τις βλέπω στην τηλεόραση;εαν ναι, πως γινεται;
Για πες το μας και εμάς... :a0210:
Και εγώ δεν το έχω κοιτάξει καν. Όταν το ψάξω, θα το αναφέρω.Sakis.kom δεν κατάφερα κάτι αλλά δεν το έψαξα και πολύ, κάποια άλλη στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23549&page=23sakis.kom από ποιον κλώνο περνάς ;
Και εγω το ιδιο εκανα στον SAB 8000 του φιλου.Σε ένα usb stick που είχα δοκιμάσει πριν από λίγες μέρες, έγραφα δύο κανάλια ταυτόχρονα και έβλεπα τρίτο από τον ίδιο αναμεταδότη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.