Sab Ultimate HD

Απάντηση: SAΒ ultimate hd

Νεότερα από τον Aligator. Σε FAT32 δεν μπορεί να γράψει παραπάνω από 4GB. Γράφει τόσο και μετά σταματάει.
Δεν υπάρχει δυνατότητα συνέχισης παρά μόνο εκκίνηση νέας εγγραφής. Σαν εγγραφή, γράφει 3 HD κανάλια ταυτόχρονα (3x 4GB).
Δηλαδή αν δεν αλλάξουν κάτι, μόνο με Linux format πρέπει να τον δουλεύουμε.

Ξέρει κανείς εαν ο sab 8000 που είναι combo έχει επίγειο tuner ώστε να κάνει λήψη το επίγειο hd της ΕΡΤ;Το ρωτάω αυτό γιατί στα δορυφορικά νέα στο τεύχος Δεκεμβρίου του 2010 όπου έγινε παρουσιάση του δέκτη optibox alligator που είναι ίδιοι οι δέκτες,αναφέρει ότι θέωρητικά μπορεί να κάνει λήψη του επίγειου hd σήματος αλλά δεν είχαν διαθέσιμο κάποιο κανάλι για να το δοκιμάσουν. Τελικά το tuner του είναι απλό ή υψηλής ευκρίνειας, ο δέκτης μου πάντως δεν γράφει ότι είναι.
Μια χαρά λήψη της ΕΡΤ HD. Δεν έχει πρόγραμμα, οπότε ότι αναφέρω είναι της "κάρτας". Σήμα 81%, Ποιότητα 97~100%

Sakis.com ξέρεις εαν γίνεται μέσω του file manager του sab να ανοίξω κοινόχρηστο φακελο με φωτογραφίες στον υπολογιστή και να τις βλέπω στην τηλεόραση;εαν ναι, πως γινεται;
Δεν το έχω δοκιμάσει. Δεν ξέρω ήδη αν βρήκες άκρη.

Sakis.kom δεν κατάφερα κάτι αλλά δεν το έψαξα και πολύ, κάποια άλλη στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο.

Sakis.kom δεν κατάφερα κάτι αλλά δεν το έψαξα και πολύ, κάποια άλλη στιγμή που θα έχω περισσότερο χρόνο.
Και εγώ δεν το έχω κοιτάξει καν. Όταν το ψάξω, θα το αναφέρω.

Για Alligator απ' ότι ξέρω έχει βγει από τις 24/05. Αυτό που περνάω εγώ δεν έχει βγει ακόμα.
Το περίεργο είναι πως το ρώσικο site που βγάζει αυτά που θέλω, δεν φορτώνει...

sakis.kom σου έστειλα pm και μετά κοίταξα ότι αναβάθμιση για σένα δεν βγήκε ακόμα, στην σελίδα που σου έγραψα.
Εγώ πέρασα την κουνούρια αναβάθμιση και μου φάνηκε ότι στα HD κανάλια έχει λίγο καλύτερη εικόνα όπως και στην αλλαγή των καναλιών είναι πιο γρήγορη

Φίλος έχει τον SAB Ultimedia 8000 και ένα πιστωτικό από το πλαίσιο, και σκέφτεται για σκληρό δίσκο.
Έχει το πλαίσιο ένα δίσκο 1 tb στα 75 ευρώ και έναν 2 tb στα 99 ευρώ και σκέφτεται τον 2tb σαν πιο οικονομικά συμφέρουσα.
Εγώ του πρότεινα τον 1 tb μήπως έχει πρόβλημα με τον 2 tb να τον αναγνωρίσει ο δέκτης .

Τι λέτε θα έχει πρόβλημα;

Θα σου έλεγα πως δεν θα έχει πρόβλημα, αλλά μη το πάρεις τοις μετρητοίς...

Κοιταξα στον φιλο που εχει τον SAΒ 8000,τι κανει με τις εγγραφες.
Κανει οτι και οι Lyngbox,Vantage,Vip2 δηλαδη μπορεις να γραφεις δυο καναλια απο τον ιδιο αναμεταδοτη κ.τ.λ

Σοβαρα Σακη!
Εγω κοιταξα να να δω αν κανει οτι οι αλλοι δεκτες,δεν πηγε το μυαλο μου οτι μπορει περισσοτερα καναλια.

Σε ένα usb stick που είχα δοκιμάσει πριν από λίγες μέρες, έγραφα δύο κανάλια ταυτόχρονα και έβλεπα τρίτο από τον ίδιο αναμεταδότη

Σε ένα usb stick που είχα δοκιμάσει πριν από λίγες μέρες, έγραφα δύο κανάλια ταυτόχρονα και έβλεπα τρίτο από τον ίδιο αναμεταδότη
Και εγω το ιδιο εκανα στον SAB 8000 του φιλου.