Sab Ultimate HD

Απάντηση: SAΒ ultimate hd

Ξέρει κανείς τι παίζει με την καινούρια αναβάθμιση 21.28 που βγήκε για κάποιους κλώνους του sab; λογικά θα βγει και τον sab 8000 τις επόμενες μέρες

Νέα αναβάθμιση για τον sab 8000 21.28, για να δούμε....... αρκετά τον έχουν παραγκωνίσει τον εν λόγω δέκτη από την εταιρία

Έχει ενεργοποιήσει κανείς το μενού ''active'' στην 21.28, δοκίμασα αλλά μου βγάζει αποτυχία σύνδεσης.

Προσπαθώ να συνδέσω τον Sab 8000 με telnet και ενώ τον βρίσκει ο υπολογιστής όταν μου ζητάει όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης γράφω :root και viva-lin αλλά μου λέει ότι δεν είναι σωστός, ξέρει κανείς εαν υπάρχει κάποιος άλλος κωδικός;

Re: SAΒ ultimate hd

τελικά το πρόβλημα με τον κωδικό πρόσβασης στο τελνετ ξεπεράστηκε(δικό μου το λάθος ήταν) και πλέον ο δέκτης έχει oscam.

Είχα (και έχω) τον Octagon 908. Από τότε που τον πήρα ήθελα τον 918 αλλά δεν τον έπαιρνα γιατί το κόστος του ήταν μεγάλο για εμένα.
Σαν δέκτης, για εμένα είναι φοβερός, και όλοι αυτοί με το ίδιο τσιπ. Δουλεύεται πανεύκολα, το τηλεκοντρόλ του είναι τέλειο (έχω κόλλημα με τα τηλεκοντρόλ),
κανένα πρόβλημα λήψης που να μην πιάνει κάποιο κανάλι, μου έχει κολλήσει μόνο δυο φορές και τον έχω κάποια χρόνια... κλπ... κλπ...

Η εικόνα του μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά όταν δουλεύει τόσο μα τόσο καλά, ούτε καν το καταλαβαίνεις.
Ο συγκεκριμένος είναι "αδελφάκι" του SAB Ultimate CISC;

Ο συγκεκριμένος είναι "αδελφάκι" του SAB Ultimate CISC;
Κολλητάρια είναι, αλλά ο δικός μου είναι ένα σκαλί πιο πάνω γιατί έχει και LAN.
Το επόμενο μοντέλο είναι ο SAB Ultimate HD Super Plus (Octagon SF 918 HD).

Αυτό που έχουν τα "μικρά" μοντέλα σε σχέση με τα HD, είναι πως τα μικρά έχουν τέλειο τηλεκοντρόλ.
Μαζί με το μαύρο του Xtreme, είναι τα δύο καλύτερα τηλεκοντρόλ που έχω δει σε δορυφορικό δέκτη!

Νέα αναβάθμιση 21.33 για τον sab 8000
Το λογισμικό από Ρωσία που πέρναγα στον δέκτη μου, έχει μείνει αρκετά πίσω.
Τι έγινε? Έγινε αυτό που συζητάμε συνεχώς και παροτρύνουμε τους νέους αγοραστές να προσέχουν!
Το ρώσικο site, όπως μας συνηθίζουν συνεχώς οι Ρώσοι και οι Κινέζοι... έκλεισε!!!
Δεν κράτησε σχεδόν καθόλου... υποστήριξη καπούτ!

h**p://alphasat.tv/?t=software_show&id=253&category_id=226

Δεν έγινε και τίποτα, απλά δεν θα έχω τα μπλε μενού του SAB 8000. Θα του περάσω τα πορτοκαλί τα δικά του.

Για ακόμα μια φορά να πούμε να έχετε μεγάλη προσοχή στα κινεζορώσικα μηχανήματα!!!
Τα παίρνετε και σας μένουν στο χέρι! Μην λέμε και ονόματα δεκτών, υπάρχουν ήδη συζητήσεις στο/στα φόρουμ!
Μην ακούτε τι σας τάζουν όταν τα αγοράζετε, είναι παπ@...ς!!!

Last edited:

sakis.kom νομίζω ότι στον αλιγάτορα μπορείς να του περάσεις το μενου το sab ,η επιστροφή στο αρχικό είναι πιο δύσκολη. Για το σάιτ που αναφέρεις ούτε που το ήξερα ότι υπάρχει. Πάντως ότι έχει μέινει πίσω σε θέμα υποστήριξης έιναι γεγονός. Όμως και πάλι παραμένει ένας καλός και ευκολόχρηστος δέκτης.

Κολλητάρια είναι, αλλά ο δικός μου είναι ένα σκαλί πιο πάνω γιατί έχει και LAN.
Το επόμενο μοντέλο είναι ο SAB Ultimate HD Super Plus (Octagon SF 918 HD).

Αυτό που έχουν τα "μικρά" μοντέλα σε σχέση με τα HD, είναι πως τα μικρά έχουν τέλειο τηλεκοντρόλ.
Μαζί με το μαύρο του Xtreme, είναι τα δύο καλύτερα τηλεκοντρόλ που έχω δει σε δορυφορικό δέκτη!

και οταν λες καλυτερα τι εννοεις;

και οταν λες καλυτερα τι εννοεις;
1) Δεν κοιτάς τα κουμπιά... το χέρι σου πάει μόνο του εκεί που πρέπει.
2) Άριστη ανταπόκριση μεταξύ δέκτη, κοντρόλ, ταχύτητα, εύρος κάλυψης.
3) Ούτε διπλοπατήματα, ούτε καθυστερήσεις, ούτε μπερδέματα στα κουμπιά... τίποτα!

επειδή εγκατέστησα καινούριο πίατο με τους 19, 16, 13 και 9 Ε και έχω diseqc 1/8 πώς πρέπει να ρυθμίσω τον sab 8000 ώστε να έχω σήμα από όλους τους δορυφόρους;Στο μενού το δέκτη 'εχει ρύθμιση 1.0 και 1.1 .

Υ.Γ εαν η ερώτηση μου δεν είναι για αυτό το νήμα παρακαλώ τους admins το μεταφέρουν στο σωστο

Re: SAΒ ultimate hd

το diseqc πειράζει που είναι 1.2; έχει ο δέκτης αυτόματη εύρεση πορτων ;

Το diseqc 1.2 είναι για κινητά πιάτα.
Εγώ είχα οχταπλό που το δούλευα με diseqc 1.2, επειδή δεν είχαν οι δέκτες diseqc 1.1,είχα όμως προβλήματα.
Αφού έχει ο SAΒ diseqc 1.1 το δουλεύεις με αυτό.

Ακόμα το οχταπλό έγραφε πάνω diseqc 1.2 είχες όμως τη δυνατότητα να το δουλέψεις και με diseqc 1.1.