Ο συγκεκριμένος είναι "αδελφάκι" του SAB Ultimate CISC;Είχα (και έχω) τον Octagon 908. Από τότε που τον πήρα ήθελα τον 918 αλλά δεν τον έπαιρνα γιατί το κόστος του ήταν μεγάλο για εμένα.
Σαν δέκτης, για εμένα είναι φοβερός, και όλοι αυτοί με το ίδιο τσιπ. Δουλεύεται πανεύκολα, το τηλεκοντρόλ του είναι τέλειο (έχω κόλλημα με τα τηλεκοντρόλ),
κανένα πρόβλημα λήψης που να μην πιάνει κάποιο κανάλι, μου έχει κολλήσει μόνο δυο φορές και τον έχω κάποια χρόνια... κλπ... κλπ...
Η εικόνα του μπορεί να μην είναι τέλεια, αλλά όταν δουλεύει τόσο μα τόσο καλά, ούτε καν το καταλαβαίνεις.
Κολλητάρια είναι, αλλά ο δικός μου είναι ένα σκαλί πιο πάνω γιατί έχει και LAN.Ο συγκεκριμένος είναι "αδελφάκι" του SAB Ultimate CISC;
Το λογισμικό από Ρωσία που πέρναγα στον δέκτη μου, έχει μείνει αρκετά πίσω.Νέα αναβάθμιση 21.33 για τον sab 8000
Κολλητάρια είναι, αλλά ο δικός μου είναι ένα σκαλί πιο πάνω γιατί έχει και LAN.
Το επόμενο μοντέλο είναι ο SAB Ultimate HD Super Plus (Octagon SF 918 HD).
Αυτό που έχουν τα "μικρά" μοντέλα σε σχέση με τα HD, είναι πως τα μικρά έχουν τέλειο τηλεκοντρόλ.
Μαζί με το μαύρο του Xtreme, είναι τα δύο καλύτερα τηλεκοντρόλ που έχω δει σε δορυφορικό δέκτη!
1) Δεν κοιτάς τα κουμπιά... το χέρι σου πάει μόνο του εκεί που πρέπει.και οταν λες καλυτερα τι εννοεις;
Ποιο είναι;το diseqc πειράζει που είναι 1.2;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.