Sab Ultimate HD

Απάντηση: SAΒ ultimate hd

Σάκη η ερώτηση μου έχει να κάνει άν ισχύει μόνο για τον SAΒ ή και για άλλους δορυφορικούς δέκτες;

Ισχύει για SAB/OCTAGON/OPTIBOX/ONLIEN 6060... και όλους τους "αντίστοιχους".
Σε άλλες μάρκες που δεν έχουν καμία σχέση με τα chip που έχουν οι παραπάνω, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Re: SAΒ ultimate hd

καλημέρα σε όλους, ξέρει κανείς εαν ο sab 8000 υποστηρίζει cccam ως client;

φίλε NICKMAN9271, επειδή έχω ένα πρόβλήμα, δεν βρίσκω στις ρυθμίσεις δικτύου που είναι το cccam client μπορείς να μου πείς σε ποιο μενου είναι η ρύθμιση που μπαίνει ως client. Για να μην παρεξηγηθώ δεν θέλω την διαδικασία αλλά που βρίσκεται η ρύθμιση.

Μήπως ξέρεις που θα βρω αυτή τη ρύθμιση; εαν δεν γίνεται να το γραψεις στείλε μου την απάντηση με pm σε παρακαλω.

Μήπως ξέρεις που θα βρω αυτή τη ρύθμιση; εαν δεν γίνεται να το γραψεις στείλε μου την απάντηση με pm σε παρακαλω.
στον ultimate με soft απο dvbstand για να μπεις στο εχτρα emu menu πατας το κοκινο κουμπι και μετα το 9200 και εμφανιζει τα κρυφα μενου για softcam cs ktl. μπες στο dvbstand me internet explorer γιατι με firefox εχει ενα θεμα , δεν ανοιγουν σωστα τα μενου .

Ευχαριστώ, το βρήκα, στον sab 8000 είναι μενού- κόκκινο κουμπί--1117 και εμφανίζεται το κρυφό μενού. Για να δούμε....

Γράφουμε το πρόβλημα μας, αλλά χωρίς αναφορές σε "άλλες" δραστηριότητες...
Ό,τι περιέχει κάτι τέτοιο θα σβήνεται πάραυτα...
Προσέξτε τί και πώς γράφετε !!!!

Συγγνώμη, δεν είχα διάθεση για κάτι διαφορετικό. Γιαυτό και προσπάθησα να το διορθώσω με καθυστέρηση όμως.

Καλησπέρα σε όλους, δοκίμασα το diablo cam στο ci του sab 8000 και δεν το διαβάζει,το έχει δοκιμάσει κανείς;

παρατήρησα κάποια μικροπροβλήματα (κολάει κάποιες φορές και δεν αλλάζει το κανάλι) με το τηλεχειριστήριο του δέκτη. Πιστεύω ότι φταίει η προτελευταία αναβάθμιση που του πέρασα. Όπως επίσης και το πρόβλήμα με το diablo που προανάφερα.

Γενικά η diablo σε όποιο δέκτη και άν την έβαλα μου δημιουργούσε τέτοια προβλήματα.
Ο SAΒ πάντως μου τα κάνει και εμένα αυτά,χωρίς να έχω την diablo μέσα.

πέρασα την τελευταία αναβάθμιση 18/10/10 και τα προβλήματα με το diablo λύθηκαν. Επίσης το τηλεχειριστήριο δουλεύει σχεδόν κανονικά και οι αλλαγή των καναλιών πλέον είναι γρηγόρη.

Απάντηση: Re: SAΒ ultimate hd

πέρασα την τελευταία αναβάθμιση 18/10/10 και τα προβλήματα με το diablo λύθηκαν. Επίσης το τηλεχειριστήριο δουλεύει σχεδόν κανονικά και οι αλλαγή των καναλιών πλέον είναι γρηγόρη.
Πριν η αλλαγές των καναλιών δεν ήταν γρήγορες;

οι αλλαγές είχαν μικρή καθυστέρηση αλλά απ´ ότι κατάλαβα η αναβάθμιση της 21/9/10 είχε γενικότερα πολλά πρόβλήματα. τώρα οι αλλαγές γίνονται αμέσως.