To μπάσο και η χαμηλομεσαία περιοχή στο mambo dac δεν μπορούν να βελτιωθούν περαιτέρω γιατί είναι κατά τη γνώμη μου πρακτικά τέλειο. Η απουσία εξωτερικών ενεργών σταδίων ενίσχυσης και πυκνωτών στις αναλογικές εξόδους ....
δες εδώ πως κολλάει ο κινέζος i2s σε βουβάλι.
![]()
αν κάνεις υπομονή και διαβάσεις κι όλας η εικόνα θα είναι πιό κατανοητή
Δυστυχώς δεν εμφανίζεται (σε μένα τουλάχιστον).
@ Dalanik's post
εφόσον το spec του είναι 10 εκ. , αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι ακριβώς πάνω ή δίπλα από την πηγή (pc ή cdp)?
Επίσης ο Dalanik αναφέρει ότι το σήμα φθείρεται όταν μετατρέπεται σε spdif. Αν από την πηγή το παίρνουμε με spdif δεν έχει ήδη υποστεί την όποια φθορά, πριν φτάσει μέσω i2s στο dac? (δεν ξέρω και αν κάνω λανθασμένους συλλογισμούς).
@ Dalanik's post
εφόσον το spec του είναι 10 εκ. , αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι ακριβώς πάνω ή δίπλα από την πηγή (pc ή cdp)?
Επίσης ο Dalanik αναφέρει ότι το σήμα φθείρεται όταν μετατρέπεται σε spdif. Αν από την πηγή το παίρνουμε με spdif δεν έχει ήδη υποστεί την όποια φθορά, πριν φτάσει μέσω i2s στο dac? (δεν ξέρω και αν κάνω λανθασμένους συλλογισμούς).
παιζω και με coaxial (που δεν ειναι coaxial) :flute:
με απλο rca στην ψηφιακη παιζω μιας και δεν εχω χρονο αυτες τις μερες.
μαλλον στρωνει και το εξωτερικο τροφοδοτικο μαζι του.
θελει δουλιτσα το συστημα μου (απο ρευματα -καλωδια συνδεσεις κτλ αλλα κι'ετσι βλεπω συνεχεια βελτιωση στον ηχο)
xmos update ,,
παίζει καλά ,, αλλά ανένταχτα ,, εάν βάλω το ρολογάκι του να παίζει ,, αλλάζει τα μάλα χαρακτήρα από μηχανάκι σε μηχανάκι , αρά καλύτερα να κάνει τον μαέστρο το xpresso στα 50 mhz ,, είναι κατάσταση software εντέλει δεν μπορείς να το βγάλεις φόρμα ,, δύσκολο ,, άλλα αξίζει τον κόπο εάν έχεις διαθεση και κουράγιο να παίξεις μπάλα μαζί του ,, το ταίσα ρεύμα απο λμ τετραγωνο νος μτσ ,, και blag gate πυκνωτή
κουράστηκα ,,,
τεσπα ,,,
έχω ένα μηχανακι έτοιμο ,,
πάρτε σειρά ,,,
http://www.ebay.com/itm/SABRE-HI-EN..._HomeAudioHiFi_Amplifiers&hash=item3f2854f857 η μηνυμα κατευθειαν στον Βασιλη.και που βρισκουμαι το mambo dac για αγορα ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.