Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Απάντηση: Re: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Οπως λεει και η παροιμία , απο τρασπορτ φυγειν αδύνατο , πάντα θα κουβαλάει την γέυση του τρανσπορτ το ντακ , και έτσι πρεπει δλδ,,

όταν θα το ταίσεις αυλα , θα το φάει για πρωινό το cdp ,

Βασίλη απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί !!!!!!!!!!!!!!!!!! :Banane0:

Θεώρησέ το δεδομένο αυτό που λέει, εκτός και αν παίζεις απο cdιέρα των πολλωωωωωωωωωωωωωων ευρώ.

ρε συ βαλτος εισαι??

Καλά,ρε συ,ακόμα δεν το έχεις πάρει;
Όταν θα περιμένεις για παραγγελία άνω του εξάμηνου,τότε θα βάλεις μυαλό.

Θεώρησέ το δεδομένο αυτό που λέει, εκτός και αν παίζεις απο cdιέρα των πολλωωωωωωωωωωωωωων ευρώ.

:flipout:Νίκο δεν το παίρνεις κοντά στην έκθεση;Κάπου θα βρούμε να το καρφώσουμε,θα το κρύψουμε και θα ρωτάμε τον κόσμο πόσα ευρώ ακούει.

τα cdp πλέον είναι χρήσιμα μόνο για το πρώτο άκουσμα των δώρων των εφημερίδων...

ή στα γρήγορα για να ακούς όταν βάζεις ηλεκτρική

Καλά,ρε συ,ακόμα δεν το έχεις πάρει;
Όταν θα περιμένεις για παραγγελία άνω του εξάμηνου,τότε θα βάλεις μυαλό.

.

μια βδομαδα το χω μανα μου..Τον ΜΣ δεν εχω να το σιαξω!!..ΑΧΧ....

Λεω "βαλτος" γιατι αυτες τις μερες ψαχνομαι για transport/cd να χω παραλληλα με το pc..:ADFADF1:

μια βδομαδα το χω μανα μου..Τον ΜΣ δεν εχω να το σιαξω!!..ΑΧΧ....

Λεω "βαλτος" γιατι αυτες τις μερες ψαχνομαι για transport/cd να χω παραλληλα με το pc..:ADFADF1:

Πέρνα τα CD σου με EAC/XLD πριν να γρατζουνιστούν κι άλλο.
Μια φορά και καλά,
Και θα ξεμπερδέψεις μια και καλή.

Πέρνα τα CD σου με EAC/XLD πριν να γρατζουνιστούν κι άλλο.
Μια φορά και καλά,
Και θα ξεμπερδέψεις μια και καλή.

το χω κανει ηδη!.. το θελω απλα γιατι μου αρεσει η ιδεα του να βαζω δισκακι και να τ ακουω απο κει..οπως και με το πικαπ..η διαδικασια δηλαδη :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

:flipout:Νίκο δεν το παίρνεις κοντά στην έκθεση;Κάπου θα βρούμε να το καρφώσουμε,θα το κρύψουμε και θα ρωτάμε τον κόσμο πόσα ευρώ ακούει.

Φυσικά και θα το φέρω, μαζί με pcάκι και μονιτορ...
Θα πεταχτώ και απ' του μπουλ να κλέψω κανα ηχείο (μην του το πείτε βέβαια)...
Εσείς βρείτε κανα ενισχυτή (γιατί με του Φραγκ θα ακούμε πάλι λάσπη :HTEHEH56:).

ps1. Αν δεν αφήνει ο καπετάνιος, θα φέρω μόνο pc+μονιτορ και κάτι φωτό να περνάμε την ώρα μας...:beatnik2:
ps2. O υπέρηχας να ενημερώσει αν θα έρθει με "εξοπλισμό" ή νέτος, γιατί δεν είναι να το ρισκάρουμε... :rip:

ps3. στο νήμα της εκδήλωσης....

Re: Απάντηση: Re: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

ps2. O υπέρηχας να ενημερώσει αν θα έρθει με "εξοπλισμό" ή νέτος, γιατί δεν είναι να το ρισκάρουμε...

εξοπλισμό?

Όχι μωρέ σιγά... το ρολόι σκιάζομαι που είναι και πανάκριβο (10πλάσια αξία απ'τα συνηθισμένα)

Το ρολόι ποτέ! :ADFADF1:

Επι την ευκαιρία Γιώργο, άμα τελειώσεις τις δοκιμές με τη τροφοδοσία και βρεις χρόνο, κάνε μας μια σούμα με εντυπώσεις για να έχουμε στα υπόψιν.

Δείχνει να είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι μιας και απ'τα υλικά της πλακέτα του Βασίλη δε βλέπω να μπορείς να πάρεις κάτι αισθητά καλύτερο.

Μέχρι στιγμής έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι προτιμά να τροφοδοτείται από το onboard regulator και δεν συμπαθεί τους μικρούς μετασχηματιστές τροφοδοσίας. Η ιδανική AC τάση τροφοδοσίας είναι 6.3 Volts που σημαίνει ότι μπορεί να τροφοδοτηθεί από έναν κοινό EI μετασχηματιστή (6,3V-0-6,3V) που έχει σχεδιαστεί να τροφοδοτεί νήματα λυχνιών ισχύος όπως είναι οι EL34, KT88, 6550 κ.λ.π.

Last edited:
Οι διαφορές που εντόπισες αφορούν κάποια συγκεκριμένα σημεία?
πχ εμένα με ενδιαφέρει η τονικότητα.

Οι διαφορές εντοπίζονται στα σώματα των μουσικών οργάνων που αποκτούν πλέον φυσικές διαστάσεις χωρίς υπερβολές και τάσεις γιγαντισμού, προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλά ψηφιακά συστήματα ακόμα και τα πολύ ακριβά.
Επίσης με ένα σωστά σχεδιασμένο τροφοδοτικό εξαφανίζεται το "πέπλο" και αποκαλύπτονται τα πραγματκά ηχοχρώματα της ηχογράφησης.
Οι δοκιμές συνεχίζονται ...

Last edited:
Re: Απάντηση: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Μέχρι στιγμής έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι προτιμά να τροφοδοτείται από το onboard regulator και δεν συμπαθεί τους μικρούς μετασχηματιστές τροφοδοσίας. Η ιδανική AC τάση τροφοδοσίας είναι 6.3 Volts που σημαίνει ότι μπορεί να τροφοδοτηθεί από έναν κοινό EI μετασχηματιστή (6,3V-0-6,3V) που έχει σχεδιαστεί να τροφοδοτεί νήματα λυχνιών ισχύος όπως είναι οι EL34, KT88, 6550 κ.λ.π.

Για να φτάσεις στο συμπέρασμα ότι προτιμάται on board regulator,... ποιες σταθεροποιημένες τροφοδοσίες έχεις δοκιμάσει? έχεις δοκιμάσει με Salas?