βρες σωβρακάκι μπλα μπλα μπλα...
φτιάξε και usb to ι2s γιατί σε λίγο θα σε κυνηγάνε στους δρόμους της Παλήνης
Για φέρτε κανα έτοιμο, "παντεταρισμένο" από εδώ να ακούσουμε ρε παιδιά...παίζει καλύτερα δηλαδή να υποθέσω από το πρωτότυπο που μου χατε φέρει?
Έχει κάμποσο ψωμάκι ακόμα ,, τώρα ακούω το προτότυπο αυτό που έγινε και στο χέρι και είναι πολύ πίσω ... παντού ..
νομίζω ότι είναι κοντά πάντως στα οριά του ,, μετά αρχίζει και άλλαζει γέυση εντέλει και όχο τόσο δραματική αλλαγή ,, τώρα ήρθαν απο αμέρικα κάτι μτ ψαγμέναι και κάτι low drop out rεg ξαδέρφια του mc7805 , η διαφάνεια είναι σχεδόν κρύσταλο ... αλλα θέλει κουλάντρισμα γιατι τίνει στο κουραστικό ... δλδ ακούς τριξίματα ταστιέρες κτλ κτλ ,,
το ψάχνω ..
Κάθε βουβάλι παίζει διαφορετικά πάντως να ξέρεις...ανάλογα με τη κατασκευή...αλλά ναι, το μαμμπο τραγουδάει !
Για φέρτε κανα έτοιμο, "παντεταρισμένο" από εδώ να ακούσουμε ρε παιδιά...παίζει καλύτερα δηλαδή να υποθέσω από το πρωτότυπο που μου χατε φέρει?
(Ασε που με το που συνδέθηκε το βουβάλι ακούγονταν κάτι παλιοχαρακτήρες να φωνάζουν απ' έξω,¨φιλαρακ,δεν έχεις μπάσα.." και για να προλάβω κακιές γλώσσες,δεν είχε καμιά σχέση με απλώματα και πλαδαρότητες.
Απλώς με κάποιον απροσδιόριστο,μυστήριο και παράξενο τρόπο,το mambo ήταν σαν να πρόσθετε οκτάβες χαμηλά,χωρίς ίχνος υπερβολής φυσικά...)
Η κάμερα είναι στο φορτιστή.
Και το σωβρακάκι όχι ότι να 'ναι αλλά....
Εννοείται η επανάληψη,κι εκεί κι εδώ.Φόρτωσε κόσμο το αμάξι και σας περιμένω.:ernaehrung004:
Άψογος ο Βασίλης και στο after sale market.
Εύγε Βασίλη!!!!!!!!!!!!!!
Που μπορούμε να βρούμε από Ελλάδα ποιοτικό μετασχηματιστή 2x6v όχι τοροειδή με 12-20 VA, μιας παρέλαβα σήμερα το μάμπο μου και θέλω να το θέσω σε λειτουργία asap;
Εγώ παράγγειλα και πήρα έναν μ/σ 2x6.5 V,όχι τοροειδή,από δώ : http://www.giatras.com/#!home/mainPage
Τώρα πόσο ποιοτικός είναι από μέσα,δηλαδή ο χαλκός του,κανείς δεν ξέρει παρά μόνο ο κατασκευαστής του.
'Ηδη τροφοδοτεί το mambo εδώ και 2-3 μέρες με πολύ καλά αποτελέσματα.
Πόσα VA; Τον είχε έτοιμο ή στον έφτιαξε; Πόσο κόστισε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.