Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Απάντηση: Re: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

απο τον ιδιο ;

Ναι.Και μάλιστα για αρκετά κομμάτια μιας κι εμάς που δεν καταπιανόμαστε με το μπέι ανέλαβε ο Μπίλυ να μας τα πάρει.

εγώ δεν τους αφήνω έτσι γιατί μετά από 45 ήμερες δεν σου επιστρέφουν τα χρήματα όποτε μετά το μήνα τους στέλνω mail και αν δεν απαντήσουν η δεν βγάλω άκρη βάζω στην μέση το ebay

αυτός μου είπε οτι δεν τα έστειλε με το hong kong mail post αλλα με κάποιο άλλο και έχει χάσει το tracking number όποτε δεν τον αφήνω κάτι δεν μου πάει καλά

ειμαι σε διαδικασία dispute open case ,,και π@π@ρια μπλε !!

πάω για 5 κομμάτια χαμένα ! φαντάζομαι ότι θα μου δώκει τα λεφτα πίσω .. το κουφό είναι ότι ήρθε ένα άσχετο απο τον ίδιο που είχα παραγγείλει απο το τύπο πολύ μετά ,, αλλα δεν δουλέυει ένα ρολόι .. και το έκανα κομπολόι ..

μπλέξαμε με τον π...

Κρίμα ρε παιδιά... τόσο καιρό...

εγώ πάλι που παρέλαβα σύντομα την cm
(έτσι είναι αυτά, άμα έχεις καλή μύτη το βουτάς απο τα χέρια του Τσίκη και άστον να κουρεύεται...)
δεν έχω το dac :BDGBGDB55:

είναι αλανιάρικο το άτιμο, δε λέει να κάτσει σπίτι... :ADFADF1:

Κρίμα ρε παιδιά... τόσο καιρό...

εγώ πάλι που παρέλαβα σύντομα την cm
(έτσι είναι αυτά, άμα έχεις καλή μύτη το βουτάς απο τα χέρια του Τσίκη και άστον να κουρεύεται...)
δεν έχω το dac :BDGBGDB55:

είναι αλανιάρικο το άτιμο, δε λέει να κάτσει σπίτι... :ADFADF1:

Με τόση αναμονή φαντάζεσαι τι έχεις να ακούσεις αν το κοτσάρω επάνω και παίζει χειρότερα από την spdif;
(Θα συμπεριληφθεί κι αυτό στο βίντεο που λέγαμε..)

Λύσσαξες...
Αφού το άκουσες ήδη και μάλιστα σε v.0... με τα gay μπάσα...
Τώρα που έχει πάνω τα κόλπα, τι να μας πεις?

Για πρωινό σε έχω :silly:

Λύσσαξες...
Αφού το άκουσες ήδη και μάλιστα σε v.0... με τα gay μπάσα...
Τώρα που έχει πάνω τα κόλπα, τι να μας πεις?

Για πρωινό σε έχω :silly:

Φαντάσου το δικό μου που ήδη έπαιζε από την spdif KAI θα περάσει και τ' αυλάκι που ως γνωστόν ευνοεί τις μεσαίες..
Σε βλέπω με το mambo ανα χείρας για προσκύνημα στον πλάτανο του Παυσανία για να κάνεις προκοπή..

@ VaSiLiSSSSSSSS
(δεν του ρίχνεις δυο μούτζες του Ivyπωςτονλένε να πάρεις τα ευρά πίσω πάμε για κανα Xmos; )

Εγώ από τον συγκεκριμένο κινέζο το παρέλαβα γύρω στις 25 μέρες μετά.
Τι δηλαδή ήμουν απο τους τυχερούς δηλαδή;

Βασίλη πως κατάλαβες ότι δεν δουλεύει το ένα ρολόι του;
Έγινε αντιληπτό ηχητικά η μετά από κάποια μέτρηση;

Πάντως μετά την πρώτη μόντα της τροφοδοσίας,που έχει αναφερθεί σε προηγούμενα post,και ενώ συνεχίζονται οι ακροάσεις,όχι με εντατικό ρυθμό θα έλεγα,οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι μεσοχαμηλά το mambo ''σκοτώνει'' και αυτό γίνεται αντιληπτό άμεσα.
Στα υψηλά έχουμε κάποιο μικρό θέμα,ακούγονται λίγο σκληρά,αλλά το mambo έχει παίξει γύρω στις 30-40 ώρες και απ' ότι λέει ο Βασίλης τα πυκνωτάκια στρώνουν γύρω στις 150-200 ώρες.
Οπότε έχουμε ''δρόμο'' ακόμη.
Θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες μετά το στρώσιμο.

Πάντως μετά την πρώτη μόντα της τροφοδοσίας,που έχει αναφερθεί σε προηγούμενα post

Ωπ, μου διεφυγε κατι;;
Bill η γειωση του iec που χω στο σασι, συνδεεται πουθενα με το κυκλωμα;

Ωπ, μου διεφυγε κατι;;
Bill η γειωση του iec που χω στο σασι, συνδεεται πουθενα με το κυκλωμα;

H πρώτη μόντα είναι η εξής : για τροφοδοσία χρησιμοποιούμε ένα μετασχηματιστή,κατά προτίμηση τετράγωνο,2x6V συνδέοντας το common του μ/σ στο ground της κλέμμας DC του mambo και τα άλλα δύο καλώδια των 6V στην κλέμμα του AC του mambo.
Aφού πρώτα βεβαιωθούμε για τις τάσεις που βγάζει ο μ/σ πρίν κάνουμε τις συνδέσεις και το πιό σημαντικό μετά είναι να βγάλουμε εκτός λειτουργείας τις δύο διόδους (D1,D3) κόβοντας το ένα ποδαράκι τους προσεκτικά και ανασηκώνοντας τες λίγο,ώστε να είναι αναστρέψιμο αν τυχόν θελήσουμε να τις ξαναβάλουμε στο κύκλωμα.
Βασίλη τι λές τα έμαθα καλά;

Τήν γείωση του ρεύματος δεν την έχω χρησιμοποιήσει πέραν της γείωσης του σασί.

τα λεφτά θέλει δεν θέλει λόγο του ebay και του paypal τα δίνουν πίσω αλλιώς τους μαυρίζουν και δεν τους παίρνει

το ποιο πιθανό είναι να αργούν να τα στείλουν η να κάνουν τους Κινέζους μέχρι να τους ενοχλήσεις εγώ πάντως έχω πάρει χρήματα πίσω από πωλητή του ebay αφού δεν παρέλαβα πότε το προϊόν

να ρωτήσω κάτι

όσοι από εσάς αγόρασαν αυτό το

(24bit /192KHz CM6631A USB to SPDIF coaxial DAC SC Assembled)

το αγόρασαν από αυτόν τον πωλητή ; http://www.ebay.com/itm/370851652075?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

και αν ναι σε πόσο χρόνο το παρέλαβαν γιατί μετά από ένα μήνα ακόμα το περιμένω είμαι βεβαία σε επικοινωνία μαζί του και αν δεν έρθει μέχρι την άλλη παρασκευή θα μου στείλει άλλο η θα μου γυρίσει να χρήματα πίσω

Το αγορασα 4/10 και το παρελαβα εχθες... Αυριο τελειωνε η μερα του dispute και το ειχα λιγο αγχος μηπως δεν προλαβω ουτε τα λεφτα μου να παρω πισω... Κατι παιζει μετα ταχυδρομεια απο ανατολη... Πες του να σου στειλει αλλο αν ξεπερασεις τις 30μερες... Απλα να ξερεις με σιγουρια οτι στο εστειλε την ημερα που λεει... (εμενα ελεγε οτι το εστειλε αμεσως αλλα το ταχυδρομειο του ειχε παραλαβει το κουτακι 11/10 οποτε ηταν αργοπορημενη και η δικη του κινηση για αποστολη)

Και δε μ λετε βρε μαστορια, η μοντα σε τι αποσκοπει; Βελτιωση που;
Τωρα μ τα λετε αυτα; Που πηρα ΜΣ σκετα 6v? τωρα παντως αλλους δε παιρνω!! :-Ρ

Λοιπόν καθήστε να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση γιατι υπάρχουν απορίες γενικά ..

ανέβασα βίντεο ... γιατι με τα γραπτά υπάρχει μπέρδεμα εντέλει ,,

http://www.youtube.com/watch?v=yZSRUJoZFXg

:flipout::flipout::flipout:
Εκτός απ' τον συγκεκριμένο κύριο,το μοντέλο βγαίνει και σε πεθερά;
Να ξέρουμε αν το αποκτήσει κανείς,μην ψάχνουμε αιτία αυτοκτονίας...

Και δε μ λετε βρε μαστορια, η μοντα σε τι αποσκοπει; Βελτιωση που;
Τωρα μ τα λετε αυτα; Που πηρα ΜΣ σκετα 6v? τωρα παντως αλλους δε παιρνω!! :-Ρ

Καλά έκανες που πήρες ΜΣ σκέτο 6V. Η βασική πλακέτα και το κύκλωμα δεν είναι σχεδιασμένα για να δεχθούν ΜΣ με μεσαία λήψη (6V-0-6V).
Στο πλαίσιο των δοκιμών και με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση του Mambo DAC, δοκίμασα πολλά τροφοδοτικά με διαφορετικές τοπολογίες και υλικά και τελικώς απόφάσισα για τα δικά μου γούστα και για το δικό μου σύστημα να χρησιμοποιήσω έναν ειδικό ΜΣ με μεσαία λήψη (6V-0-6V). Στη συνέχεια ενημέρωσα τον σχεδιαστή του προϊόντος, έγιναν και κάποιες κοινές ακροάσεις με επιλεγμένο πρόγραμμα μουσικής και ακροατών και τελικώς αποφάσισα να παραμείνω στη δεύτερη επιλογή μου, αυτή όπου το common ground λαμβάνεται από τη μεσαία λήψη του δευτερεύοντος του Μ/Σ τροφοδοσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και με τον απλό Μ/Σ των 6V ο ήχος είναι πολύ καλός και ίσως πιο μαλακός, σε αντίθεση με τον διπλό Μ/Σ όπου οι υψηλές συχνότητες ακούγονται μεν πιο καθαρές αλλά το ηχείο μας δεν πρέπει να ξυρίζει ψηλά από τη φύση του. Υπάρχουν δυστυχώς πολλά τέτοια ηχεία στην αγορά που λειτουργούν και ως ξυριστικές μηχανές.
Οσοι έχουν μεταβεί στη λύση με το διπλό Μ/Σ με μεσαία λήψη τους προτείνω να τοποθετήσουν και έναν πυκνωτή εξαιρετικής ποιότητας (ποτέ να μην αγοράζετε πυκνωτές από Κίνα), 100μF 16V-35V στην είσοδο που προβλέπεται για την εξωτερική DC τροφοδοσία.

Last edited: