Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

ευτηχως ο Σηφης μου θυμησε τον Αντωνιαδη,που απο την εταιρια που εργαζομαι εχω κανει αγορες απο εκει,και με ενα τηλ ετοιμος και ο δικος μου.

0h6d.jpg
[/IMG]

1r38.jpg
[/IMG]

τωρα πως συνδεουμε?
ι)μονο το ενα τυλιγμα?
ιι)τα 6ρια στο ac και τον ουδετερο στην dc(βγαζω διοδους?)
ιιι)η κανονικα το ac και πυκνωτη στο dc :chinscratch:

ααα τα ηχεια μου ειναι μαλακα ψηλα δεν ξυριζουν,αρα δεν εχω προβλημα εαν τσιμπαει λιγο εκει πανω.

αυτα διαβασα και δεν ξερω τι να επιλεξω.
Η εμφανης διαφορα απο τον τοροειδη 9+9 volt του Γιατρα που ειχα επανω, ειναι στο σωμα.βεβαια ειναι λιγο χαλια τα χαμηλα(καθε φορα κατι θα στρωνουμε)

Last edited:
αυτα διαβασα και δεν ξερω τι να επιλεξω.

Εγώ θα σου έλεγα στην αρχή να το συνδέσεις κανονικά μέχρι να στρώσει.
Μετά μπορείς να προχωρήσεις και σε μόντες και σε ότι άλλο fine tunning θέλεις.

(Και προσοχή με τα ρεύματα,ειδικά στο 230 που έρχεται απ' έξω,δεν το λέω για εσένα αποκλειστικά γιατί διαβάζει πολύς κόσμος,ας γινόμαστε κουραστικοί αν είναι για την ασφάλεια μας.)

Καλές ακροάσεις!

Last edited:
τουλαχιστον εγω πιστευω εχω το ελευθερο σαν Ηλεκτρολογος κινησης.
Τελος παντον το στρωνω και βλεπω,η πιο ευκολη πρωτη αλλαγη ειναι να παω να βρω ενα πυκνωτη(καπου πρεπει να εχω κατι κομματια σαν αυτους απο κατι σουπερ τουιτερ που ειχα κανει :bird:)

Για να κάνω κι εγώ μια διαπίστωση,μετά την μόντα με το common ground,(εμένα είναι κάπως διαφορετική η σύνδεση αν δείτε το post # 347,το (+) του ενός τυλίγματος με το (-) του άλλου στο (-) του DC και το (+) του δεύτερου τυλίγματος με το (-) του πρώτου στο AC,υποθέτω το ίδιο είναι.)
Λοιπόν μετά την μόντα διαπίστωσα μια έξτρα ενέργεια που όντως έκανε το άκουσμα πολύ εντυπωσιακό αλλά για εμένα που το θέλω πιο γλυκό σκέφτηκα να γυρίσω στην παραδοσιακή σύνδεση.
Πριν το κάνω όμως,ξανατοποθέτησα τα jumpers του βαθυπερατού φίλτρού βάζοντας το πάλι στο παιχνίδι.
Ε,λοιπόν όλα ήρθαν στα ίσα τους στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον.
Και ενέργεια και ξεκούραση.(Και υψηλομεσαίες μέλι...)
Δοκιμάστε το και είμαι περίεργος να μου πείτε.

Last edited:
Για να κάνω κι εγώ μια διαπίστωση,μετά την μόντα με το common ground,(εμένα είναι κάπως διαφορετική η σύνδεση αν δείτε το post # 347,το (+) του ενός τυλίγματος με το (-) του άλλου στο (-) του DC και το (+) του δεύτερου τυλίγματος με το (-) του πρώτου στο AC,υποθέτω το ίδιο είναι.)
Λοιπόν μετά την μόντα διαπίστωσα μια έξτρα ενέργεια που όντως έκανε το άκουσμα πολύ εντυπωσιακό αλλά για εμένα που το θέλω πιο γλυκό σκέφτηκα να γυρίσω στην παραδοσιακή σύνδεση.
Πριν το κάνω όμως,ξανατοποθέτησα τα jumpers του βαθυπερατού φίλτρού βάζοντας το πάλι στο παιχνίδι.
Ε,λοιπόν όλα ήρθαν στα ίσα τους στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον.
Και ενέργεια και ξεκούραση.(Και υψηλομεσαίες μέλι...)
Δοκιμάστε το και είμαι περίεργος να μου πείτε.

Σωκράτη εγώ το φίλτρο το έχω επάνω και όπως έχω ξαναπεί μεσοχαμηλά είναι απόλαυση να το ακούς,μετα την μόντα της τροφοδοσίας 6-0-6V.
Θέλω να πάρω και ένα πυκνωτάκι να βάλω,'οπως μας έχει υποδείξει και ο φίλος Internet King
Αλλά από την άλλη δεν μπορώ να το ''στρώσω'',γιατί λόγω υποχρεώσεων δεν παίζει πολλές ώρες,οπότε θα περιμένω να στρώσουν οι πυκνωτές και να ''γλυκάνουν'' οι υψηλές συχνότητες,αν και σε πολλές ηχογραφήσεις είναι ήδη σωστές,για τα αυτιά μου πάντα.

Earth calling Tσikiσ
cm6631 Driverσ uninσtalled and reinσtalled -> normal operation again.
still improving hour by hour.

@sok
v2 report: more bass, more darkness and the milks are tight.

sunday's spaggetti is ready

MamboDac v.2 (1) rev2.jpg

over

Earth calling Tσikiσ
cm6631 Driverσ uninσtalled and reinσtalled -> normal operation again.
still improving hour by hour.

@sok
v2 report: more bass, more darkness and the milks are tight.

sunday's spaggetti is ready

View attachment 97638

over

Ει!
Τι είναι αυτά βρε κανίβαλοι;
Στα δύο το κόψατε;

(Ετοίμασε πριόνια πες στον θείο,έρχομαι!)

Να αρχίσω μόνος με αυτό που το έχω πρόχειρο;

435.jpg

(Καλααααααα)

Για πε κι άλλα ντε....

Δεν υπάρχουν άλλα... άλλαξε κάτι πυκνωτές και μου έκανε κάτι τρελά στην αρχή, αλλα μάλλον θέλει στρώσιμο.
το σ δεν τα πάει καλά ακόμα, είναι λίγο πιο σκληρό γενικώς ψηλά αλλά βελτιώνεται ώρα με την ώρα.
Όταν κάτσει θα ξέρουμε... αλλιώς γυρνάμε πίσω.

Η αλλαγή στην τροφοδοσία αξίζει με το παραπάνω πάντως.
Για την ξεχωριστή τροφοδοσία της usb δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα ούτε για την usb το spdif vs usb to ι2s (αλλά το εργαλείο μπορεί να κάνει άμεση σύγκριση όπως βλέπεις και μόλις "κάτσει" θα γίνιουν όλα)

Μάλλον πάω και για δεύτερο... αλλά βλέπουμε... :2thumb22sup:

Η αυτόνομη τροφοδοσία της USB πάντως μέσω του κουτσουρεμένου είναι όλα τα λεφτά.
Ούτε θόρυβοι απ' το PC ούτε τίποτα.

AMA με το καλό παραλάβω κι εγώ USB την έχω έτοιμη την αυτόνομη (με άλλη μόντα).

Κατά τα άλλα δεν πιστεύω τίποτα,μόνο αν τα ακούσω στα μοσχαράκια μου θα πειστώ.:aetsch:

(Φιλαράκ,για το V.3 θες άλλο κτι) Edit:Βλέπω το βουβάλι να βοσκάει στην ύπαιθρο αντί να μπει στην υπερπαραγωγή που του ετοίμαζες.

Last edited:
Dalanik θα μπορούσαμε να έχουμε μια ανάλυση τι περιέχει η κατασκευή τι μετατροπές έχουν γίνει και γιατί και ποια είναι τα συμπεράσματα και τα μελλοντικά σχέδια;
Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά σαν καινούριος είμαι σαν σφουγγάρι...

AMA με το καλό παραλάβω κι εγώ USB την έχω έτοιμη την αυτόνομη (με άλλη μόντα).

ξέχασέ τη...:rip:
πάτε για άλλη.

Φιλαράκ,για το V.3 θες άλλο κτι

Ω ναι,,, να χωράει και τίποτις άλλο μέσα :jester:

ή απο τον ιταλό ή από τον κασκαντέρ-γελαδάρη :music-smiley-005:

:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Dalanik θα μπορούσαμε να έχουμε μια ανάλυση τι περιέχει η κατασκευή τι μετατροπές έχουν γίνει και γιατί και ποια είναι τα συμπεράσματα και τα μελλοντικά σχέδια;
Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά σαν καινούριος είμαι σαν σφουγγάρι...

Αν σου πω εγώ τις αλλαγές δεν θα καταλάβεις τίποτα.
Καλύτερα ο Βασίλης που τις έκανε άλλωστε.

Σκοπός ήταν να έχω πιο πλούσιο (σε πληροφορία και σώμα) μπάσο και περισσότερη ησυχία/αυτονομία της usb, απο το pc. Σε όλα τα άλλα ήμουν απολύτως οκ.
Αυτά έγιναν με την μοντα του Γιώργου (Ιnternet King), άλλο μετασχηματιστή στη τροφοδοσία του mambo και ένα ακόμα μτσ (το παλιό) μαζί με το κουτσουρεμένο πλακετάκι στη usb που φαίνεται δεξιά απο την 6631.
Επίσης για λόγους κυρίως σύγκρισης έβαλε ο Βασίλης άλλη μια rca ώστε να υπάρχει επιλογή usb to spdif.
Τέλος έκανε κάτι μαγικά με πυκνωτές που του άρεσαν... αυτοί μάλλον στρώνουν ακόμα. Σε πρώτη φάση μοιάζει για πισωγύρισμα, για τα γούστα μου, αλλά δε μπορώ να τους κρίνω ακόμα όπως προείπα.

Λεπτομέρεις απο τον Βασίλη παιδιά, δεν είμαι ντιούης (παρά τις φιλοτιμες προσπάθειες φίλων, δεν υπάρχουν οι βάσεις και ο χρόνος/μεράκι να ασχοληθώ)

Μελλοντικά σχέδια, αν δεν προκύψει κάτι εντυπωσιακό με v3, 4, 5 κτλ :-o,,, είναι να μπει ένας ενισχυτής ακουστικών, αλλά είμαι σε διαδικασία απόφασης σε ποιο dac θα μπει (έχω και ένα βουβάλι που θέλει βελτίωση, για τα γούστα μου πάντα)

Last edited: