Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Re: Απάντηση: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Καλησπέρα, να κάνω και εγώ μια ερώτηση:

Σε Mac τι γίνεται; Το έχει δοκιμάσει κάποιος;

In Da Club λοιπον κ εγωωω..

Aξιζε η υπομονη καποιους μηνες για το μεγαλο βημα :2thumb22sup:

Χωρις πολλα πολλα το dacιδιον στη προχειρη θεση του

Μια en face

Και μια πισινή με τις συνδεσμολογιες

Το πως παιζει δυσκολο να το καταλαβεις μεσα σε ενα 3ωρο, ποσο μαλλον να το περιγραψεις και σε αλλους
Αυτο που ξερω ειναι πως το ετερον ημιση κ η αφεντια μου μαζευαμε τα σαγονια απ το πατωμα ετσι με το καλημερα.
Ενα μελλανο σημειο μονο που καθε 3 και λιγο κανει ενα μπιιιιπ και μου σπαει τα νευρα,λογικα καποια παραμετρος μες τους drivers μας τη χαλαει
Θα τη βρουμε τη λυση ση πορεια τι διαολο γι αυτο ειμαστε/στε εδω :music-smiley-005:

Θελω απλα να ευχαριστισω δημοσια τον Βασιλη για τον κοπο, την υπομονη του με τη παρτυ μου,και την αντιμετωπιση του για καποιον που στην τελικη δεν ηξερε κ απο χτες.Να'σαι παντα καλα γιατι περα απ το dacιδιον αποκομισα και μια πρωτης ταξεως γνωριμια

ps.Tα σωψηχα του θα τα απαθανατισω και θα τα ανεβασω μεσα στο μηνα οπου θα μεταφερθουν με το καλο ολα σε νεο χωρο

ps2.Επισης ενα ευχαριστω στον Τασο που μου ανοιξε τα ματια φιλαρακι νασαι καλα

Last edited:
FarMAX Καλή διασκέδαση,
Άνοιξε τα δύο .inf από το driver που θες και θα την βρεις την άκρη να αλλάξεις τα IDs

In Da Club λοιπον κ εγωωω..

Aξιζε η υπομονη καποιους μηνες για το μεγαλο βημα :2thumb22sup:

Χωρις πολλα πολλα το dacιδιον στη προχειρη θεση του

Μια en face

Και μια πισινή με τις συνδεσμολογιες

Το πως παιζει δυσκολο να το καταλαβεις μεσα σε ενα 3ωρο, ποσο μαλλον να το περιγραψεις και σε αλλους
Αυτο που ξερω ειναι πως το ετερον ημιση κ η αφεντια μου μαζευαμε τα σαγονια απ το πατωμα ετσι με το καλημερα.
Ενα μελλανο σημειο μονο που καθε 3 και λιγο κανει ενα μπιιιιπ και μου σπαει τα νευρα,λογικα καποια παραμετρος μες τους drivers μας τη χαλαει
Θα τη βρουμε τη λυση ση πορεια τι διαολο γι αυτο ειμαστε/στε εδω :music-smiley-005:

Θελω απλα να ευχαριστισω δημοσια τον Βασιλη για τον κοπο, την υπομονη του με τη παρτυ μου,και την αντιμετωπιση του για καποιον που στην τελικη δεν ηξερε κ απο χτες.Να'σαι παντα καλα γιατι περα απ το dacιδιον αποκομισα και μια πρωτης ταξεως γνωριμια

ps.Tα σωψηχα του θα τα απαθανατισω και θα τα ανεβασω μεσα στο μηνα οπου θα μεταφερθουν με το καλο ολα σε νεο χωρο

ps2.Επισης ενα ευχαριστω στον Τασο που μου ανοιξε τα ματια φιλαρακι νασαι καλα

ποιό είναι εκείνο το ωραίο ενισχυτάκι κάτω από το κοντρολ?

Απάντηση: Re: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Δοκίμασε και τους υπόλοιπους drivers που έκανε τον κόπο να ποστάρει παραπάνω (post 436) o Energy.
Σίγουρα θα βρεις τον σωστό.
Καλή διασκέδαση κι επειγόντως φώτος απ' τα εσώψυχα!

Re: Απάντηση: Re: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

FarMAX Καλή διασκέδαση,
Άνοιξε τα δύο .inf από το driver που θες και θα την βρεις την άκρη να αλλάξεις τα IDs

Τασο με το note++ που τσεκαρα τα .ini, .sys δε βρηκα κατι βεβαια μπορει να το σκεφτηκα και λαθος αλλα
ριξε ενα ματι στο επισυναπτομενο

ποιό είναι εκείνο το ωραίο ενισχυτάκι κάτω από το κοντρολ?

Ειναι ενας λαβομενος απο τη :twoguns: ΔΕΗ Akai aa-5200

Δοκίμασε και τους υπόλοιπους drivers που έκανε τον κόπο να ποστάρει παραπάνω (post 436) o Energy.
Σίγουρα θα βρεις τον σωστό.
Καλή διασκέδαση κι επειγόντως φώτος απ' τα εσώψυχα!

Δε φοραει το 6631

Attachments

• eval.jpg
    eval.jpg
    101 KB · Views: 173
FarMax Επιλέγεις τον driver της επιλογής σου – υπάρχουν πολλοί.
Τον κατεβάζεις, τον κάνεις extract, και λ.χ. στους θεσικον έχει μέσα δυο .inf (όχι .ini)
Στην ουσία στο [models] section, θα πρέπει να βάλεις τα IDs του δικού σου usb-device.
Υπόψη όσα γράφω είναι γενικά, και όχι μονο για τη συγκεκριμένη υλοποίηση και φυσικά για δοκιμές, εφόσον ο κατασκευαστής δίνει δικό του driver Και όχι demo με μπιπς μπορεί να μη χρειαστείτε τίποτα από τα παραπάνω.

Στο σιτε η εταιρεια εχει μονο αυτο σα λινκ και απ οτι διαβαζα,αναθεμα κ αν καταλαβα σωστα,δινει κ εναν δικο της
αλλα για usb 1.0 εφ οσον παρεις απο 10000 κομματια και πανω συμπληρωνωντας μια φορμα κτλ κτλ...

Τωρα στο σιτε της θεσικον ελπιζω να καταλαβα λαθος για τον driver για windows θελουν 2500 νταλαρς?
Δεν ειμαστε καλα :ADFAD2:

Σ αυτο που λες οτι παιζουν drivers και βρισκω ποιος μου κανει εννοεις απο διαφορετικες πηγες κ οχι απο την εταιρεια σωστα?

Κατι για το μπιπ παντως μες το .inf δε βρηκα λογικα θα ειναι πιο βαθια η παραμετρος

Στο σιτε η εταιρεια εχει μονο αυτο σα λινκ και απ οτι διαβαζα,αναθεμα κ αν καταλαβα σωστα,δινει κ εναν δικο της
αλλα για usb 1.0 εφ οσον παρεις απο 10000 κομματια και πανω συμπληρωνωντας μια φορμα κτλ κτλ...

Τωρα στο σιτε της θεσικον ελπιζω να καταλαβα λαθος για τον driver για windows θελουν 2500 νταλαρς?
Δεν ειμαστε καλα :ADFAD2:

Σ αυτο που λες οτι παιζουν drivers και βρισκω ποιος μου κανει εννοεις απο διαφορετικες πηγες κ οχι απο την εταιρεια σωστα?

Κατι για το μπιπ παντως μες το .inf δε βρηκα λογικα θα ειναι πιο βαθια η παραμετρος

Άλλο αυτό, τα 2,5K είναι για τον κατασκευαστή IHVs Independent Hardware Vendor, OEMs etc.
Τα πληρώνει για να βγάλει driver για τους αγοραστές τις συσκευής.
Αυτό είναι το business model τους.

Αυτούς τους οδηγούς φοράς;

Καταγραφή.JPG

Edit:
Ρωτάω γιατί αυτοί που σου δείχνω είναι οι custom του DIYINK,μπορεί να σου κάνουν.

Last edited:
Όχι δεν είναι αυτοι
Αν μπορείς στειλτους μου όμως να κάνω μια δοκιμή αν δεν είναι δυσκολο,η καποιο λινκακι που θα τους βρω
Θεεεενξ

Οι ακροάσεις συνεχίζονται με το mambo,σε αργούς ρυθμούς δυστυχώς,αλλά έχω κάποιο προβληματάκι,γίνονται κάποιες διακοπές του ήχου 1-2 sec την ώρα της αναπαραγωγής,πότε πότε και σε άτακτα διαστήματα.
Να ενημερώσω ότι παίζω με ένα λάπτοπ Toshiba,με win7 32 bit,μοντέλο 5ετίας με Intel Centrino Core 2 Duo,cpu T6400 @ 2Ghz,3 Gb Ram μνήμη.
Χρησιμοποιώ σαν player το foobar 2000 και το JRMC 18.
Παρατήρησα ότι συμβαίνει πιό συχνά,όταν την ώρα της αναπαραγωγής του ήχου το λάπτοπ κάνει και κάποια άλλη ''δουλειά''.
Εντάξει,είπα,το λάπτοπ είναι παλιό και μπορεί να ''ζορίζεται'' περισσότερο την ώρα της αναπαραγωγής όταν κάνει και κάτι άλλο.
Μου το έχει παρουσιάσει όμως και κάποιες φορές όταν δεν κάνει κάτι άλλο παρά μόνο αναπαραγωγή μουσικής.
Χθές δοκίμασα στο cm6331a ξεχωριστή τροφοδοσία 5V με ένα τροφοδοτικό και ένα καλώδιο usb φθηνιάρικο που είχα φτιάξει για την prodigy cube,με πολύ καλά αποτελέσματα,και το σύνδεσα στην ίδια θύρα usb που το έβαζα συνήθως.
Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο,δηλαδή μου έκανε πάλι κάνα δύο φορές διακοπές ο ήχος.
Άρα συμπέρανα ότι δεν είναι θέμα αδύναμης τροφοδοσίας usb αλλά κάτι άλλο.
Μετά είπα να δοκιμάσω σε μία άλλη θύρα usb του λάπτοπ,από την απέναντι πλευρά με το Hama καλώδιο usb,όπως συνήθως,και διαπίστωσα ότι δεν μου παρουσίασε καμμιά διακοπή για καμμιά ώρα που το δοκίμασα.
Να έφταιγε αυτό,δηλαδή μη κατάλληλη θύρα usb;
Δεν είμαι σίγουρος ακόμη αν δεν το τεστάρω αρκετές ώρες.
Εχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλο φίλο που έχει το mambo με το cm6331a;
Η μήπως έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι άλλο;

Υποψιαζομαι οτι το προβλημα εχει να κανει καθαρα με τον υπολογιστη.
Οταν λες κανει διακοπη, συνεχιζει απο κει που ειχε μεινει, ή πηδαει 1-2 δευτερολεπτα?
Αν συνεχιζει απο κει που ειχε μεινει πρεπει να σκαλωνει ο υπολογιστης.
Και μου φαινεται 99% σιγουρο απο τη στιγμη που επιδεινωνεται οταν τον επιβαρυνεις με αλλες διεργασιες.
Ενδεχομενως να μπορεις να το φτιαξεις με τις ρυθμισεις του foobar.
Δοκιμασε να παιξεις με το preferences->output->buffer length.

Πανάθεμα τις για θύρες...αιώνιο το πρόβλημα.
Αφού βρήκες μία να δουλεύει σωστά,άστο εκεί και μην το πεις ούτε του παπά!
Χιλιάδες τα προβλήματα με τις θύρες των λαπ.γεμάτο το διαδίκτυο από ανάλογα παράπονα..
Αμα δεν λέει Intel επάνω....πολλά τα προβλήματα...

Edit:
Για αναπαραγωγή μουσικής,είναι καλό οι κάτοχοι λαπ,να απενεργοποιούν την διαχείριση ενέργειας.
Ναι,ξέρω,τρώει μπαταρία αλλά φανταστείτε πως μερικές φορές όταν το κρίνει το σύστημα,'τρώει' ρεύμα ως κι από τις θύρες.
Με τα γνωστά προβλήματα φυσικά...

Last edited:
Re: Απάντηση: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Πανάθεμα τις για θύρες...αιώνιο το πρόβλημα.
Αφού βρήκες μία να δουλεύει σωστά,άστο εκεί και μην το πεις ούτε του παπά!
Χιλιάδες τα προβλήματα με τις θύρες των λαπ.γεμάτο το διαδίκτυο από ανάλογα παράπονα..
Αμα δεν λέει Intel επάνω....πολλά τα προβλήματα...

που να λέει Intel ?

Μην είμαστε τόσο απόλυτοι …

Ένα κάρο αρχιτεκτινικές παιζουν, ένα καρω εταιρίες που υποστιρίζουν το USB, εδώ ακομα και σήμερα σε σειρά hi-end Intel mobos, θα βρείτε τον κλασικό καλό Nec usb3 controller

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

που να λέει Intel ?

Μην είμαστε τόσο απόλυτοι …

Ένα κάρο αρχιτεκτινικές παιζουν, ένα καρω εταιρίες που υποστιρίζουν το USB, εδώ ακομα και σήμερα σε σειρά hi-end Intel mobos, θα βρείτε τον κλασικό καλό Nec usb3 controller

Κι εγώ για την μητρική λέω να είναι Intel based.
(Τα Nec όντως σπέρνουν...)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Κι εγώ για την μητρική λέω να είναι Intel based.
(Τα Nec όντως σπέρνουν...)

Μια χαρά παίζουμε με ένα κάρο αρχιτεκτονικές και επεξεργαστές … αυτό έλειπε να είμαστε στην ανάγκη της Intel συνέχεια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Μια χαρά παίζουμε με ένα κάρο αρχιτεκτονικές και επεξεργαστές … αυτό έλειπε να είμαστε στην ανάγκη της Intel συνέχεια.

Δεν διαφωνώ,απλώς έχουν τα λιγότερα προβλήματα.
Σκόρπια από δω κι από κει,το αποδίδουν στο ότι οι πιο πολλές δοκιμές γίνονται σε τέτοια συστήματα.
Από κει και πέρα,ξέρεις πολλά περισσότερα,οπότε πάσο.