In Da Club λοιπον κ εγωωω..
Aξιζε η υπομονη καποιους μηνες για το μεγαλο βημα :2thumb22sup:
Χωρις πολλα πολλα το dacιδιον στη προχειρη θεση του
Μια en face
Και μια πισινή με τις συνδεσμολογιες
Το πως παιζει δυσκολο να το καταλαβεις μεσα σε ενα 3ωρο, ποσο μαλλον να το περιγραψεις και σε αλλους
Αυτο που ξερω ειναι πως το ετερον ημιση κ η αφεντια μου μαζευαμε τα σαγονια απ το πατωμα ετσι με το καλημερα.
Ενα μελλανο σημειο μονο που καθε 3 και λιγο κανει ενα μπιιιιπ και μου σπαει τα νευρα,λογικα καποια παραμετρος μες τους drivers μας τη χαλαει
Θα τη βρουμε τη λυση ση πορεια τι διαολο γι αυτο ειμαστε/στε εδω :music-smiley-005:
Θελω απλα να ευχαριστισω δημοσια τον Βασιλη για τον κοπο, την υπομονη του με τη παρτυ μου,και την αντιμετωπιση του για καποιον που στην τελικη δεν ηξερε κ απο χτες.Να'σαι παντα καλα γιατι περα απ το dacιδιον αποκομισα και μια πρωτης ταξεως γνωριμια
ps.Tα σωψηχα του θα τα απαθανατισω και θα τα ανεβασω μεσα στο μηνα οπου θα μεταφερθουν με το καλο ολα σε νεο χωρο
ps2.Επισης ενα ευχαριστω στον Τασο που μου ανοιξε τα ματια φιλαρακι νασαι καλα
Ενα μελλανο σημειο μονο που καθε 3 και λιγο κανει ενα μπιιιιπ και μου σπαει τα νευρα,λογικα καποια παραμετρος μες τους drivers μας τη χαλαει
Θα τη βρουμε τη λυση ση πορεια τι διαολο γι αυτο ειμαστε/στε εδω :music-smiley-005:
FarMAX Καλή διασκέδαση,
Άνοιξε τα δύο .inf από το driver που θες και θα την βρεις την άκρη να αλλάξεις τα IDs
ποιό είναι εκείνο το ωραίο ενισχυτάκι κάτω από το κοντρολ?
Δοκίμασε και τους υπόλοιπους drivers που έκανε τον κόπο να ποστάρει παραπάνω (post 436) o Energy.
Σίγουρα θα βρεις τον σωστό.
Καλή διασκέδαση κι επειγόντως φώτος απ' τα εσώψυχα!
Στο σιτε η εταιρεια εχει μονο αυτο σα λινκ και απ οτι διαβαζα,αναθεμα κ αν καταλαβα σωστα,δινει κ εναν δικο της
αλλα για usb 1.0 εφ οσον παρεις απο 10000 κομματια και πανω συμπληρωνωντας μια φορμα κτλ κτλ...
Τωρα στο σιτε της θεσικον ελπιζω να καταλαβα λαθος για τον driver για windows θελουν 2500 νταλαρς?
Δεν ειμαστε καλα :ADFAD2:
Σ αυτο που λες οτι παιζουν drivers και βρισκω ποιος μου κανει εννοεις απο διαφορετικες πηγες κ οχι απο την εταιρεια σωστα?
Κατι για το μπιπ παντως μες το .inf δε βρηκα λογικα θα ειναι πιο βαθια η παραμετρος
Πανάθεμα τις για θύρες...αιώνιο το πρόβλημα.
Αφού βρήκες μία να δουλεύει σωστά,άστο εκεί και μην το πεις ούτε του παπά!
Χιλιάδες τα προβλήματα με τις θύρες των λαπ.γεμάτο το διαδίκτυο από ανάλογα παράπονα..
Αμα δεν λέει Intel επάνω....πολλά τα προβλήματα...
που να λέει Intel ?
Μην είμαστε τόσο απόλυτοι …
Ένα κάρο αρχιτεκτινικές παιζουν, ένα καρω εταιρίες που υποστιρίζουν το USB, εδώ ακομα και σήμερα σε σειρά hi-end Intel mobos, θα βρείτε τον κλασικό καλό Nec usb3 controller
Κι εγώ για την μητρική λέω να είναι Intel based.
(Τα Nec όντως σπέρνουν...)
Μια χαρά παίζουμε με ένα κάρο αρχιτεκτονικές και επεξεργαστές … αυτό έλειπε να είμαστε στην ανάγκη της Intel συνέχεια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.