Στην i2s είσοδο υπάρχουν 4 επαφές, συνδέουμε μόνος τις 3 και γιατί;
Μιά από τα ίδια και από μένα :
αν έβαζες μεγαλύτερο κουτί και τις πλακέτες δίπλα δίπλα θα είχες σχεδόν μηδενικά καλώδια στο i2s
Τάσο έχω δοκιμάσει της canare και είμαι πολύ ευχαριστημένος ειδικά για την τιμή τους (θα τα έλεγα ουδέτερα - δεν επηρεάζουν το χαρακτήρα των μηχανημάτων)
Στη διάθεσή σου αν θες να τα δοκιμάσεις. ;-)
Αγορά δυστυχώς απ'έξω (εγώ τα πήρα μτχ)
sok πολύ βουνό ρε άνθρωπε... έχεις αλλάξει τις κλιματολογικές συνθήκες της Πελοποννήσου ένα πράμα.
έχεις σκεφτεί να πάρεις μαζί τα ηχεία? ...έχω ακούσει ότι είναι καλά για λιθοτριψία! :worshippy:
Επειδή θέλω να φτιάξω και ενα ζευγάρι καλωδίων interconnect,για σύνδεση του mambo με τον ενισχυτή,μπορεί κάποιος φίλος να προτείνει λύσεις vfm και σε καλώδιο και σε rca;
Εχω διαβάσει πολλά νήματα σχετικά και έχω ''χαθεί'' λίγο.
Η αγορά προτιμώτερο είναι να γίνει απο κάποιο κατάστημα στην Αθήνα,αλλά αν υπάρχει και κάποια αξιόλογη λύση απο εξωτερικό δεν το απορρίπτω.
να ρωτήσω κάτι
όσοι από εσάς αγόρασαν αυτό το
(24bit /192KHz CM6631A USB to SPDIF coaxial DAC SC Assembled)
το αγόρασαν από αυτόν τον πωλητή ; http://www.ebay.com/itm/370851652075?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
και αν ναι σε πόσο χρόνο το παρέλαβαν γιατί μετά από ένα μήνα ακόμα το περιμένω είμαι βεβαία σε επικοινωνία μαζί του και αν δεν έρθει μέχρι την άλλη παρασκευή θα μου στείλει άλλο η θα μου γυρίσει να χρήματα πίσω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.