Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

ναι μωρε...απο προχθες που καζανιασαμε, ειμαι ζαλισμενος, και τωρα ακομα συνερχομαι!!

βρες σωβρακάκι μπλα μπλα μπλα...
φτιάξε και usb to ι2s γιατί σε λίγο θα σε κυνηγάνε στους δρόμους της Παλήνης

Η κάμερα είναι στο φορτιστή.
Και το σωβρακάκι όχι ότι να 'ναι αλλά....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εννοείται η επανάληψη,κι εκεί κι εδώ.Φόρτωσε κόσμο το αμάξι και σας περιμένω.:ernaehrung004:

Για φέρτε κανα έτοιμο, "παντεταρισμένο" από εδώ να ακούσουμε ρε παιδιά...παίζει καλύτερα δηλαδή να υποθέσω από το πρωτότυπο που μου χατε φέρει?

Απάντηση: Re: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Για φέρτε κανα έτοιμο, "παντεταρισμένο" από εδώ να ακούσουμε ρε παιδιά...παίζει καλύτερα δηλαδή να υποθέσω από το πρωτότυπο που μου χατε φέρει?

Ρώτα το κακόμοιρο το βουβάλι που συνδέθηκε και αποσυνδέθηκε με συνοπτικές διαδικασίες :flipout:
(Το λυπήθηκε η ψυχή μου...)

Κάθε βουβάλι παίζει διαφορετικά πάντως να ξέρεις...ανάλογα με τον "εσωτερικό του κόσμο"...αλλά ναι, το μαμμπο τραγουδάει !

Έχει κάμποσο ψωμάκι ακόμα ,, τώρα ακούω το προτότυπο αυτό που έγινε και στο χέρι και είναι πολύ πίσω ... παντού ..

νομίζω ότι είναι κοντά πάντως στα οριά του ,, μετά αρχίζει και άλλαζει γέυση εντέλει και όχο τόσο δραματική αλλαγή ,, τώρα ήρθαν απο αμέρικα κάτι μτ ψαγμέναι και κάτι low drop out rεg ξαδέρφια του mc7805 , η διαφάνεια είναι σχεδόν κρύσταλο ... αλλα θέλει κουλάντρισμα γιατι τίνει στο κουραστικό ... δλδ ακούς τριξίματα ταστιέρες κτλ κτλ ,,

το ψάχνω ..

Έχει κάμποσο ψωμάκι ακόμα ,, τώρα ακούω το προτότυπο αυτό που έγινε και στο χέρι και είναι πολύ πίσω ... παντού ..

νομίζω ότι είναι κοντά πάντως στα οριά του ,, μετά αρχίζει και άλλαζει γέυση εντέλει και όχο τόσο δραματική αλλαγή ,, τώρα ήρθαν απο αμέρικα κάτι μτ ψαγμέναι και κάτι low drop out rεg ξαδέρφια του mc7805 , η διαφάνεια είναι σχεδόν κρύσταλο ... αλλα θέλει κουλάντρισμα γιατι τίνει στο κουραστικό ... δλδ ακούς τριξίματα ταστιέρες κτλ κτλ ,,

το ψάχνω ..

Ψαχτο, ψαχτο.
Δε βιαζομαστε.
Αμα ειναι για καλο σκοπο!!!:worshippy:

Κάθε βουβάλι παίζει διαφορετικά πάντως να ξέρεις...ανάλογα με τη κατασκευή...αλλά ναι, το μαμμπο τραγουδάει !

Αστειεύομαι,εννοείται..
Οι αρετές του βουβαλιού ήταν εμφανείς στην ανάλυση και στα επιμέρους.
Overall όμως,έχω την εντύπωση οτι κάποιος θα προτιμούσε το mambo για να απολαύσει μουσική.
(Ασε που με το που συνδέθηκε το βουβάλι ακούγονταν κάτι παλιοχαρακτήρες να φωνάζουν απ' έξω,¨φιλαρακ,δεν έχεις μπάσα.." και για να προλάβω κακιές γλώσσες,δεν είχε καμιά σχέση με απλώματα και πλαδαρότητες.
Απλώς με κάποιον απροσδιόριστο,μυστήριο και παράξενο τρόπο,το mambo ήταν σαν να πρόσθετε οκτάβες χαμηλά,χωρίς ίχνος υπερβολής φυσικά...)

Λόγω ενθουσιασμού ξέχασα να ευχαριστήσω δημόσια τον Βασίλη για την άμεση εξυπηρέτηση του και εξηγώ παρακάτω το γιατί.
Η πρώτη πλακέτα του mambo που είχα παραλάβει ενώ έπαιζε κανονικά από spdif δεν μπόρεσε να παίξει από i2s όταν συνδέθηκε με την πλακέτα του usb.
Κάποιο πρόβλημα είχαν οι επαφές του i2s η του ολοκληρωμένου που είναι υπεύθυνο για την εναλλαγή των εισόδων του mambo.
Είχα ενημερώσει τον Βασίλη αμέσως με το που διαπίστωσα το ''πρόβλημα'' και πήγα σήμερα από Παλλήνη μεριά για να το ελέγξει και ο ίδιος.
Διαπιστώθηκε τελικά και απο τον Βασίλη η αδυναμία της συγκεκριμένης πλακέτας να παίξει απο i2s και αλλάχθηκε με μία άλλη όπου όλα πήγανε ''ρολόι'' και άρχισε να ''κελαηδάει'' όπως ανάφερα και στο προηγούμενο πόστ μου.
Άψογος ο Βασίλης και στο after sale market.

Εύγε Βασίλη!!!!!!!!!!!!!!

Ναι προς το παρόν παίζει καλύτερα απο το πρώτο απο τη usb αλλα χειρότερα απο την spdif.
Mε την αλλαγή μτσ λογικά θα παίξει και απο εκεί καλύτερα... αλλά βλέπουμε.

Υπομονή... για αρχές νοέμβρη πάμε, γιατί ενδιάμεσα θα λείψω και το έχω υποσχεθεί και στον Μάνο (lemon).

:ernaehrung004:

(Ασε που με το που συνδέθηκε το βουβάλι ακούγονταν κάτι παλιοχαρακτήρες να φωνάζουν απ' έξω,¨φιλαρακ,δεν έχεις μπάσα.." και για να προλάβω κακιές γλώσσες,δεν είχε καμιά σχέση με απλώματα και πλαδαρότητες.
Απλώς με κάποιον απροσδιόριστο,μυστήριο και παράξενο τρόπο,το mambo ήταν σαν να πρόσθετε οκτάβες χαμηλά,χωρίς ίχνος υπερβολής φυσικά...)

Τrue!

Η κάμερα είναι στο φορτιστή.
Και το σωβρακάκι όχι ότι να 'ναι αλλά....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εννοείται η επανάληψη,κι εκεί κι εδώ.Φόρτωσε κόσμο το αμάξι και σας περιμένω.:ernaehrung004:

με έφτιαξες τώρα... και είναι αργά γμτο!

:ernaehrung004:

Last edited:
εσάς εκεί κάτω τα βουβάλια είναι ιχθυοτροφείου.
Ελάτε να ακούσετε κανένα αλανιάρικο προς τα εδώ...

εγω παντως σημερα παρελαβα ενα σπεσιαλ mogami για τα Line , αυριο μεθαυριο περιμενω κατι neutrik bnc , το usb το κοβω να αργει, οποτε λογικα το ΣΚ θα πεσει δοκιμη! χε χε χε..

Re: Απάντηση: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Βασιλη συγχαρητηρια για την υλοποιηση !
Με το καλο να το ακουσουμε !

Που μπορούμε να βρούμε από Ελλάδα ποιοτικό μετασχηματιστή 2x6v όχι τοροειδή με 12-20 VA, μιας παρέλαβα σήμερα το μάμπο μου και θέλω να το θέσω σε λειτουργία asap;

Που μπορούμε να βρούμε από Ελλάδα ποιοτικό μετασχηματιστή 2x6v όχι τοροειδή με 12-20 VA, μιας παρέλαβα σήμερα το μάμπο μου και θέλω να το θέσω σε λειτουργία asap;

Εγώ παράγγειλα και πήρα έναν μ/σ 2x6.5 V,όχι τοροειδή,από δώ : http://www.giatras.com/#!home/mainPage
Τώρα πόσο ποιοτικός είναι από μέσα,δηλαδή ο χαλκός του,κανείς δεν ξέρει παρά μόνο ο κατασκευαστής του.
'Ηδη τροφοδοτεί το mambo εδώ και 2-3 μέρες με πολύ καλά αποτελέσματα.

Re: Απάντηση: Re: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Εγώ παράγγειλα και πήρα έναν μ/σ 2x6.5 V,όχι τοροειδή,από δώ : http://www.giatras.com/#!home/mainPage
Τώρα πόσο ποιοτικός είναι από μέσα,δηλαδή ο χαλκός του,κανείς δεν ξέρει παρά μόνο ο κατασκευαστής του.
'Ηδη τροφοδοτεί το mambo εδώ και 2-3 μέρες με πολύ καλά αποτελέσματα.

Πόσα VA; Τον είχε έτοιμο ή στον έφτιαξε; Πόσο κόστισε;

Σε ευχαριστώ πολύ. Αύριο θα περάσω να κάνω και εγώ την παραγγελία μου!!!
Πόσο καιρό έκανε να στον κατασκευάσει;