Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Στο τελικό μας βλέπω με κουτί-έπιπλο όπως οι παλιοί κομοί-πικαπ...
(Φαίνεται καθόλου σαυράκι κάτω από τους πυκνωτές ή μπα; )

Έγινε και αυτό κατά παραγγελία...

397457d1391392958-diy-volume-control-open-source-project-imag0184.jpg

Μηπως κανατε συγκριση το σαυρακι με την ΕMU σαν dac?(λεω εγω τωρα) και αν ναι, ειναι μεγαλη η διαφορα ακουστικης πιοτητας?(που λεει και ο Σημιτης)..

Απάντηση: Re: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Μηπως κανατε συγκριση το σαυρακι με την ΕMU σαν dac?(λεω εγω τωρα) και αν ναι, ειναι μεγαλη η διαφορα ακουστικης πιοτητας?(που λεει και ο Σημιτης)..

Την έχω κάνει εγώ πολλάκις...
Απλώς η EMU είναι πιο φλατ,πιο μονιτορ,δεν έχει ζουμί,είναι πιο σφιχτά τα γάλατα...
Κι έχει και πολύ λιγότερη λεπτομέρεια κι ανάλυση.
Έχει όμως κι αυτή την πλάκα της,για πέταμα δεν είναι...είναι ώρες που την βάζω κι ακούω.

Δεν κάναμε αυτή τη σύγκριση.
Επίσης το συγκεκριμένο mambo δεν είναι πλήρως "αντιπροσωπευτικό" mambo (προσπαθήσαμε με το Βασίλη να το φέρουμε στις δικές μου ανάγκες και έχουν γίνει αλλαγές σε κάποια υλικά)

Αν θα έπρεπε να υποθέσω κάτι, imo το mambo (με usb to i2s) είναι αισθητά καλύτερο.

Εγω μετράω ? :flipout:

η λέτε να είμαι εμπαθής ? :Banane0:
Τι εμπαθης να σαι?εσυ απ οτι καταλαβαινω ντρεπεσαι και που παιρνεις τα εξοδα αν και σου χει φυγει ο τακος στο ψαξιμο..

ένα ρομποτικό σακουλάκι
και
τα νεότερα απο το μέτωπο τροφοδοσία, arduino παρακαλώ.

(το ρομπότ είναι χαι εντ ή τίποτα της πλάκας?:ADFADF1::jester:)

ένα ρομποτικό σακουλάκι
και
τα νεότερα απο το μέτωπο τροφοδοσία, arduino παρακαλώ.

(το ρομπότ είναι χαι εντ ή τίποτα της πλάκας?:ADFADF1::jester:)

13965384-ilustracia-n-de-un-robot-alegre-con-antenas.jpg

Απάντηση: Re: Σαβράκι ! Sabre9023 & WM8804

Θεός!:SFGSFGSF::worshippy::flipout:

Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι...Θεός αυτός ο τρελο-αμερικάνος που το έφτιαξε...δεν έφτιαχνα τέτοιο πράγμα ούτε στα τρελλά ονειρά μου...είναι εκτός αισθητικής μου!

Προσωπικά την emu 0404, την έχω μόνο ως μετρητική συσκευή. Παλαιότερα την είχα ακούσει αρκετά σε αντιδιαστολή με ένα τροποποιημένο beresford dac, η 404 έχανε με διαφορά...ήταν πιο φλατ δεν είχε τόσο σώμα και στις υψηλές κούραζε (εξαιτίας τελεστικών στην έξοδο).
Αυτό που άξιζε κανείς να κάνει (για την 0404) ήταν μόνο η παράκαμψη των τελεστικών εξόδου και να πάρει την απευθείας xlr έξοδο που έδινε από το dac-chip. Εκεί για πολλούς η κάρτα απογειωνόταν.
Δεν νομίζω ότι συντρέχει πλέον λόγος σύγκρισης με την έξοδο του 9023. Το 9023 είναι πολύ πιο ομαλό στην έξοδό του και ολοκληρωμένο με ελάχιστα περιφερειακά, σε αντίθεση με την 0404 που είναι αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο υπάρχει ως πολυεργαλείο και κυρίως μετρητική συσκευή.

Το ρομποτ ειναι πρωτης ταξης, στα χρηματα που ζηταει ο Βασιλης δεν υπαρχουν πλακετες με τετοιο φινίρισμα. Επισης θα ηθελα να κανω μια μικρη αναφορα στα υλικα που οχι μονο δεν ειναι αγνωστου πατρός σαν κατι κινεζικα κιτακια που κυκλοφορούν αλλα ήδη στην στανταρτ εκδοση θυμάμαι κατι Cornell Dubilier πυκνωτακια που μαλλον προς το hi end τείνουν.

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν εχω mambo DAC και δεν σχεδιάζω να αποκτήσω.

αυτό το ρομπότ φτιάνει τα παλιοκροσόβερ σου :flipout:
του Βάσου είναι σπέσιαλ, επιβεβαιωμένο και απο τον dr :a0210:

(που το πας, που το φέρνεις, Dr... όλο στο νήμα βρίσκεσαι... μου μυρίζει πόθος για ψηφιακό :BDGBGDB55::laugh:)

Μακάρι να τα έφτιαχνε έστω κι αυτό,σταυροβελονιά τα έχω κάνει...:flipout:

(Για το γιατρό το έχουμε πάρει χαμπάρι καιρό,αλλά μάλλον σε NOS κατάσταση τον βλέπω να καταλήγει αν κάνει το βήμα...)