Δεν το έχω... δυστυχώς δεν υπάρχει σάλιο αυτήν την εποχή...
Έδωσα προτεραιότητα σε λάθος πράγματα πέρσι (σε αγορά αυτοκινήτου και στο παιδί:ADFADF1

και δε ρισκάρω δευτερεύοντα έξοδα αυτή την εποχή...
Ξύνεται πληγές πάντως με τα συγκριτικά... και θα γίνω κακός.
Προσωπικά το άκουσα, μεταξύ άλλων και με με δικά μου δείγματα στον αντιπρόσωπο...
Το ανακοίνωσα δε, ότι θα γινόταν παρουσίαση αλλά φευ... δεν ενδιαφέρθηκε ούτε ένας!!!
Επίσης κάποιοι μπαίνουν, ρωτάνε (ακόμα και με χρονοβόρα pm), παίρνουν βοήθεια από το φόρουμ... και μετά εξαφανίζονται ή σφυράν αδιάφορα...
Από την άλλη ο αντιπρόσωπος έχει πολιτική να μην βγάζει εκτός εταιρείας τα μηχανήματα που εμπορεύεται (οκ, έχει τους λόγους του - μου τους έχει εξηγήσει...) και έτσι μείναμε στα λόγια και τις προσωπικές εκτιμήσεις πάλι.
Δεν έχω χάσει τις ελπίδες μου πάντως. Συμφορουμήτες σαν το Σπύρο (Δημοκηδής) αλλά και τον Αλέξανδρο (Εxpander) έχουν τη διάθεση για προσφορά και θα βρεθεί η άκρη.
Έως τώρα πάντως διαθέσιμο 95 στην Αθήνα δεν έχει βρεθεί... συνεχίζω να το προσπαθώ για ένα συγκριτικό Audiolab, sony, oppo, transport+βουβάλι και στο τέλος θα γίνει...
Δυστυχώς όμως αν περάσει κι άλλος χρόνος θα είναι κατόπιν εορτής........ θα δοκιμάζουμε αντίκες....
Θα ξαναπροσπαθήσω να βρεθεί μια φόρμουλα με τον αντιπρόσωπο, εφόσον συνεχίσει να μην υπάρχει προσφορά από κατόχους του 95... Αν υπάρξει κάτι φυσικά θα ενημερώσω...
Προς το παρόν προσφέρω ως εγγύηση (πριν την διάθεσή του) τα χρήματα αγοράς του 95 (καινούριο) σε όποιον κάτοχο, για να μας το διαθέσει για 2 ημέρες... εκεί φτάσαμε...
(Σπύρο δεν σε ξέχασα, απλά έμπλεξα και κανονίζω κάτι με τον Θ. θα κανονίσουμε σύντομα!)