SACD Players

Απάντηση: Re: SACD Players

@Νάσο Μανιάτη. Δε γνωρίζω το ΟΡΡΟ 95, μόνο το 93 που άνετα υπερισχύει σε σύγκριση με dedicated SACDplayer ίσης αξίας (όπως το δικό μου ΜΑRANTΖ SA-7001). Νομίζω ότι άδικα το υποτιμάς το 95, δώστου μιά ευκαιρία και πιστεύω ότι θα εκπλαγείς ευχάριστα. Στην τελική, αν σε ενοχλούν τα κυκλώματα εικόνας μπορείς να το έχεις μόνιμα σε pure audio mode.

καμιά αντίρρηση αγαπητέ Κώστα....άλλωστε δεν τόχω ακούσει/δει το 95....και στην τελική-αν όλα πάνε καλά..που το ελπίζω-θα γίνει το συγκριτικό....και-δεν μπορεί-κάτι θα βγει απ' αυτό...

Φίλτατε Dalanik άντε το φτηνιάρικο να το δεχθώ...οκ δεν είναι....αλλά η άποψη των dedicated συσκευών-και ιδιαίτερα-στον ήχο είναι ιδιαίτερα δημοφιλής (χωρίς κατ´ανάγκη να σημαίνει κάτι...) και εγώ τουλάχιστον την ασπάζομαι...

Εμ είδες ότι το λες και εσύ? "Χωρίς κατ' ανάγκη να σημαίνει κάτι"...

Και πως να σημαίνει δηλαδή...

Ξέρεις κάποιον που αν αποδειχθεί ότι υπάρχει συσκευή (σε συγκεκριμένη κατηγορία χρημάτων) που κάνει και τα δύο (ήχος/εικόνα) ισάξια με τις άλλες θα πάρει δύο απο δαύτες για να ακολουθήσει το "dedicated"?

Kατ´ανάγκη υπάρχει το dedicated... αφού δεν υπάρχουν τέτοιες συσκευές!
Άσε που οι περισσότεροι που ασχολούνται με το hiend δεν έχουν καλές σχέσεις με την εικόνα... Έτσι νομίζω τουλάχιστον...

:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: SACD Players

Τάσο, (sorry για τη σφήνα) ένα dac βασισμένο στο Sabre αποκωδικοποιεί DSD με το κατάλληλο transport;

Η δυνατότητα στο chip υπάρχει – άρα μένει να δεις τη σχεδίαση του dac και τι εισόδους επιτρέπει ο κατασκευαστής. Για την ώρα είναι λίγα τα dac που δέχονται κάποιου τύπου DSD in, αλλά είναι Trendy Feature και σύντομα θα έχουμε περισσότερες λύσεις, κύρια μέσω usb.

Re: Απάντηση: Re: SACD Players

Λοιπόν τώρα είδα την εξέλιξη και δηλώνω ότι με χαρά θα φιλοξενήσω το ''τεστ'', για να μας φύγει η περιέργεια, όλων μας ... βέβαια, είμαι σίγουρος ότι οι διαφορές θα είναι πολύ μικρές...
Απλά, αν δεν θέλετε να γίνει τελείως σπαρτιάτικο (ήτοι στο ίδιο ζευγάρι καλωδίων να αλλάζουμε πλέυερς) καλό είναι να βρούμε από τους έχοντες τα μηχανήματα και ένα καλό προ με αρκετές εισόδους ... (χμμμ άρα και ει δυνατόν μερικά όμοια ζευγάρια I/Cs) ... καλά μην τρελλαθούμε, στο χαλαρό θα γίνει η δουλειά για το κέφι μας και την πλάκα μας ....
Οπότε, εγώ βάζω χώρο, ηχεία, τελικούς, το 5400 και την διοικητική μέριμνα και παρακαλώ τον Dalanik να συντονίσει τα διαδικαστικά για την ημέρα, ώρα, κλπ. κλπ.
Νίκο θα σε καλέσω σήμερα ....

Εμ είδες ότι το λες και εσύ? "Χωρίς κατ' ανάγκη να σημαίνει κάτι"...

Και πως να σημαίνει δηλαδή...

Ξέρεις κάποιον που αν αποδειχθεί ότι υπάρχει συσκευή (σε συγκεκριμένη κατηγορία χρημάτων) που κάνει και τα δύο (ήχος/εικόνα) ισάξια με τις άλλες θα πάρει δύο απο δαύτες για να ακολουθήσει το "dedicated"?

Kατ´ανάγκη υπάρχει το dedicated... αφού δεν υπάρχουν τέτοιες συσκευές!
Άσε που οι περισσότεροι που ασχολούνται με το hiend δεν έχουν καλές σχέσεις με την εικόνα... Έτσι νομίζω τουλάχιστον...

Καλημέρα σε όλους!!
Φίλτατε τέτοιου είδους συσκευές υπάρχουν εδώ και μια δεκαετία...να σου θυμήσω( δεν γνωρίζω την ηλικία σου και αυθαίρετα πιστεύω ότι είσαι πάνω από 30 : ) ) τα περίφημα universal DVD players της pioneer , denon , marantz.... έπαιζαν καταπληκτικά και εικόνα και ήχο...εγώ έχω άλλη άποψη για το θέμα...διαχωρίζω τις συσκευές...άλλες-για μένα-οι συσκευές ήχου και άλλες οι συσκευές εικόνας...that's all!!!
ΥΓ: καλή επιτυχία στο συγκριτικό!!!...θάναι καυτό!!!

Καλημέρα!

42 είμαι Νάσο έχω και DVD/SACD της pioneer, έχω ακούσει και τα αντίστοιχα marantz... καταπληκτικά δεν θα τα έλεγα....

Όπως και να έχει γούστα και απόψεις εκφράζουμε. Σεβαστή κάθε άποψη!