- 20 May 2009
- 5,856
Χαιρετώ την παρέα σας και μπαίνω κατευθείαν στο ψητό...
Θέλω να παίζω τα flacάκια μου στο σαλόνι μου στο σύστημά μου.
Γνωρίζω την λύση: Λαπτοπ -> Ντακ -> HiFi
Ερώτηση 1: Ποιά πρέπει να είναι τα minimum specs ενός laptop/netbook για να παίζει απροβλημάτιστα; Θα με ενδιέφεραν λύσεις μικρού μεγέθους και θα ήθελα να δώ και λινκς με συκεκριμένες προτάσεις σας.
Η άλλη λύση που γνωρίζω είναι συσκευές τύπου Squeezebox Touch ή κάποια μικρά ΠιΣάκια όπως μου είπανε που τα κοτσάρεις στην τηλεόραση (σε ρόλο οθόνης) και παίζεις μπάλα.
Ερώτηση 2Α: Τί συσκευές υπάρχουν στην αγορά σαν το Squeezebox?
Ερώτηση 2Β: Έχετε υπόψιν σας αυτά τα μικρά ΠιΣάκια που μου είπαν ποιά είναι και αν παίζουν απροβλημάτιστα μπάλα;
Και σε αυτές τις ερωτήσεις θα εκτιμηθούν μέλη που θα παραθέσουν και links από συγκεκριμένες προτάσεις.
Σας ευχαριστώ!
ΥΓ1. Ντακ υπάρχει και θα συνδεθεί στην όποια λύση
ΥΓ2. Δεν με έλκει η λύση υπολογιστή ή μεγάλου λαπτοπ.
ΥΓ. Παντελή αν έχεις εκείνα τα ΠΜ που μου έλεγες, κάντα ένα φοργουορντ πλιζ...
Θέλω να παίζω τα flacάκια μου στο σαλόνι μου στο σύστημά μου.
Γνωρίζω την λύση: Λαπτοπ -> Ντακ -> HiFi
Ερώτηση 1: Ποιά πρέπει να είναι τα minimum specs ενός laptop/netbook για να παίζει απροβλημάτιστα; Θα με ενδιέφεραν λύσεις μικρού μεγέθους και θα ήθελα να δώ και λινκς με συκεκριμένες προτάσεις σας.
Η άλλη λύση που γνωρίζω είναι συσκευές τύπου Squeezebox Touch ή κάποια μικρά ΠιΣάκια όπως μου είπανε που τα κοτσάρεις στην τηλεόραση (σε ρόλο οθόνης) και παίζεις μπάλα.
Ερώτηση 2Α: Τί συσκευές υπάρχουν στην αγορά σαν το Squeezebox?
Ερώτηση 2Β: Έχετε υπόψιν σας αυτά τα μικρά ΠιΣάκια που μου είπαν ποιά είναι και αν παίζουν απροβλημάτιστα μπάλα;
Και σε αυτές τις ερωτήσεις θα εκτιμηθούν μέλη που θα παραθέσουν και links από συγκεκριμένες προτάσεις.
Σας ευχαριστώ!
ΥΓ1. Ντακ υπάρχει και θα συνδεθεί στην όποια λύση
ΥΓ2. Δεν με έλκει η λύση υπολογιστή ή μεγάλου λαπτοπ.
ΥΓ. Παντελή αν έχεις εκείνα τα ΠΜ που μου έλεγες, κάντα ένα φοργουορντ πλιζ...