strikal
Senior Member
- 22 March 2009
- 338
Re: --- Samsung LCD 2009 ---
μηπως επειδη εισαι εταιρικος πελατης μηπως κατα καποιο τροπο μπορει να σε εξυπηρετουν διαφορετικα απο εμας τους υπολοιπους...
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! δεν κρινω εσενα αλλα την πολιτικη του καταστηματος ΠΛΑΙΣΙΟ:argue:
καλημέρα...
πρώτον φίλε neten, συγγνώμη δεν είχα καταλάβει τι έλεγες... παρόλα αυτά μου φαίνεται φυσιολογική η διαφορά των 300 αν κρίνεις και τη διαφορά Ζ4500 με W5500 της Sony. Κάτι πρέπει να χρεώσουν, τόσο το κοστολόγησαν, τόσο το προσφέρουν... Για μένα δεν αξίζει, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη.
όσο για το πλαίσιο πήρα τηλέφωνο (είμαι εταιρικός πελάτης και μιλάω με συγκεκριμένο άτομο στο τμήμα πωλήσεων) για να ρωτήσω για ποιο λόγο εξαφανιστηκε από τη σελίδα το προϊόν. Μου απάντησαν ότι η παραγγελία ισχύει κανονικά με την τιμή που το παρήγγειλα (akisg ισχύει και για σένα αυτό).
Δεν μου εξήγησαν γιατί εξαφανίστηκε το προϊόν (αν και ρώτησα εάν πρόκειται να ανέβει η τιμή του), απλά μου ζήτησαν να μην ανησυχώ αφού η τιμή εχει κλειδώσει...
Να σας πω την αλήθεια δεν ανησυχούσα, αφού την αγόρασα κυρίως λόγω της εξαιρετικής τιμής της αλλιώς ίσως να το σκεφτόμουν λίγο παραπάνω. Απλά νομίζω ότι ήταν κελεπούρι νέο προϊόν με τέτοια τιμή...
Αναμένουμε νεότερα αύριο...
μηπως επειδη εισαι εταιρικος πελατης μηπως κατα καποιο τροπο μπορει να σε εξυπηρετουν διαφορετικα απο εμας τους υπολοιπους...
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! δεν κρινω εσενα αλλα την πολιτικη του καταστηματος ΠΛΑΙΣΙΟ:argue: