--- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Re: --- Samsung LCD 2009 ---

καλημέρα...

πρώτον φίλε neten, συγγνώμη δεν είχα καταλάβει τι έλεγες... παρόλα αυτά μου φαίνεται φυσιολογική η διαφορά των 300 αν κρίνεις και τη διαφορά Ζ4500 με W5500 της Sony. Κάτι πρέπει να χρεώσουν, τόσο το κοστολόγησαν, τόσο το προσφέρουν... Για μένα δεν αξίζει, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη.

όσο για το πλαίσιο πήρα τηλέφωνο (είμαι εταιρικός πελάτης και μιλάω με συγκεκριμένο άτομο στο τμήμα πωλήσεων) για να ρωτήσω για ποιο λόγο εξαφανιστηκε από τη σελίδα το προϊόν. Μου απάντησαν ότι η παραγγελία ισχύει κανονικά με την τιμή που το παρήγγειλα (akisg ισχύει και για σένα αυτό).
Δεν μου εξήγησαν γιατί εξαφανίστηκε το προϊόν (αν και ρώτησα εάν πρόκειται να ανέβει η τιμή του), απλά μου ζήτησαν να μην ανησυχώ αφού η τιμή εχει κλειδώσει...

Να σας πω την αλήθεια δεν ανησυχούσα, αφού την αγόρασα κυρίως λόγω της εξαιρετικής τιμής της αλλιώς ίσως να το σκεφτόμουν λίγο παραπάνω. Απλά νομίζω ότι ήταν κελεπούρι νέο προϊόν με τέτοια τιμή...

Αναμένουμε νεότερα αύριο...

μηπως επειδη εισαι εταιρικος πελατης μηπως κατα καποιο τροπο μπορει να σε εξυπηρετουν διαφορετικα απο εμας τους υπολοιπους...
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! δεν κρινω εσενα αλλα την πολιτικη του καταστηματος ΠΛΑΙΣΙΟ:argue:

Αν κρίνω από τα καταστήματα η αντιπροσωπεία φέρνει μόνο την 650, οπότε προσοχή όσον αφορά υποστήριξη και service για την 651.

Άκυρη η ερώτηση για τις τιμές.
Η 651 έχει +130 μεταφορά, μάλλον έρχεται με το πονυ εξπρες

λες και κατι μου ελεγε οτι θα γινει με το πλαισιο και ειχα στειλει e-mail στο e-shop για την le40b650 για το ποτε θα ερθει και σε ποια τιμη.

σας καταθετω την απαντηση του e-shop

"Aγαπητέ κύριε,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για το προιόν Samsung le40b650 που ενδιαφέρεστε, περιμένουμε καινούργια παραλαβή απο τους προμηθευτές μας σε περίπου 2 εβδομάδες οπότε και θα ενημερωθείτε απο το site. Η τιμή του προιόντος θα ανέρχεται περίπου στα 960 ευρω. Για οτιδήποτε άλλο μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζι μας τηλεφωνικά στα νούμερα 2115000500 και 2108178700 είτε μέσω mail στο [email protected], θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
"

αν και τελικα εγω θα κανω την αγορα απο καταστημα στην Πατρα (που δεν λεω ποιο ειναι γιατι μερικοι θα με κατηγορησουν οτι δουλευω εκει και τετοια - οποιος ψαχνει δεν χανει - ετσι πρεπει να κανει ο σωστος καταναλωτης) με τιμη 1088 (2 ΧΡΟΝΙΑ εγγυηση αντιπροσωπειας & 1 ΧΡΟΝΟ ακομα απο το καταστημα) κατι που το τσεκαρισα αλλη μια φορα και σημερα μετα απο την πατατα του ΠΛΑΙΣΙΟ

μηπως επειδη εισαι εταιρικος πελατης μηπως κατα καποιο τροπο μπορει να σε εξυπηρετουν διαφορετικα απο εμας τους υπολοιπους...
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! δεν κρινω εσενα αλλα την πολιτικη του καταστηματος ΠΛΑΙΣΙΟ:argue:

δεν νομίζω να είναι έτσι γιατί νομίζω ότι ο φίλος akisg που δεν είναι εταιρικός πελάτης έβαλε και αυτός παραγγελία με την ίδια τιμή...

και εγώ δεν παραγγέλνω τέτοια είδη από το πλαίσιο γιατί έχει συνήθως ακριβότερες τιμές, απλά είδα μια τιμή που πίστευα ότι με συμφέρει και την έκανα την αγορά.

και εγώ δεν παραγγέλνω τέτοια είδη από το πλαίσιο γιατί έχει συνήθως ακριβότερες τιμές, απλά είδα μια τιμή που πίστευα ότι με συμφέρει και την έκανα την αγορά.

+1

Μία αρχική περίοδος "προσφοράς" με χαμηλότερη τιμή είναι κάτι συνηθισμένο (τουλάχιστον στο εξωτερικό) π.χ. εδώ

http://www.my-solution.de/index.php...nt=4&Artikel_ID=9053&details=9053#showDetails

που είναι η πιό φθηνή online τιμή της Γερμανίας, την έχουν στα 969 + αποστολή, αλλά ενημερώνουν ότι αυτή η τιμή ισχύει για λίγες μέρες και μετά θα ισχύει η τιμή 999 + αποστολή.

Από το συγκεκριμένο κατάστημα αγόρασα έναν AV ενισχυτή, που πάλι τον είχε βγάλει για λίγες μέρες σε προσφορά, ο οποίος ήταν βέβαια παλαιότερο stock μοντέλο. Αλλά βλέπω ότι ακολουθούν την ίδια πολιτική και για καινούργια μοντέλα.

Brazilako επικοινώνησες σήμερα με τον γνωστό σου στο Πλαίσιο; Έχουμε κανένα νεότερο; Η κατάσταση της δικιά μου παραγγελίας είναι "σε εξέλιξη"...

Είμαι σίγουρος πως το Πλαίσιο θα την δώσει στην τιμή που είχε μπει σε όσους πρόλαβαν να παραγγείλουν.

Ακριβώς έτσι μου είπαν Γιώργο και εμένα από το πλαίσιο. Η τιμή που είχε το site ισχύει για όσους την παρήγγειλαν και έχει κλειδώσει.

akisg, πρώτον δεν είναι γνωστός μου, απλά είναι μια κοπέλα που είναι υπεύθυνη για τις παραγγελίες που κάνει η εταιρεία μας (ασχολούμαστε με ιατρικό software και κάνουμε συχνά παραγγελίες από πλαίσιο για διάφορα παρελκόμενα, οπότε μιλάω με συγκεκριμένη υπάλληλο, συνήθως ούτε καν μιλάω εγώ, αλλά η γραμματέας της εταιρείας). Δεύτερον, μου είπαν θα με ειδοποιήσουν όταν παραλάβουν το προϊόν, για να κανονίσουμε την παράδοση, οπότε μένω σε αυτό.

Τα εξηγώ αυτά για να μην παρεξηγηθώ ότι έχω τίποτα ειδικές σχέσεις με το Πλαίσιο...

akisg, πρώτον δεν είναι γνωστός μου, απλά είναι μια κοπέλα που είναι υπεύθυνη για τις παραγγελίες που κάνει η εταιρεία μας
Αυτό εννοούσα, ότι ξέρεις π.χ. ένα όνομα και ζητάς έναν συγκεκριμένο υπάλληλο και όχι όπως εγώ, όποιος απαντήσει στο τηλεφωνικό κέντρο.

Δεύτερον, μου είπαν θα με ειδοποιήσουν όταν παραλάβουν το προϊόν, για να κανονίσουμε την παράδοση, οπότε μένω σε αυτό.
Ο.Κ., άρα υπομονή

Τα εξηγώ αυτά για να μην παρεξηγηθώ ότι έχω τίποτα ειδικές σχέσεις με το Πλαίσιο...
Μην ανησυχείς, μόνο κάποιος πολύ κακοπροαίρετος θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο, εξάλου την αρχική ενημέρωση για την προσφορά στο Πλαίσιο την έδωσε ο φίλος kgkolfis, τον οποίο και ευχαριστούμε...

.srt ελληνικούς υπότιτλους παίζει η b650; Επίσης υπάρχει σε κανένα κατάστημα για να τη δούμε από κοντά να παίζει;

@akisg Η τιμη ειναι υποκειμενικη παντοτε..οποτε μην ξαφνιαστειτε εαν αυξηθει η τιμη.. θυμαμαι οτι πριν ενα χρονο την 9603 την ειχανε βαλει στο ξεκαρφωτο ~1200 ευρω για 4 μερες και μετα ξανανεβηκε στα ~1700-1900 !

@akisg Η τιμη ειναι υποκειμενικη παντοτε..οποτε μην ξαφνιαστειτε εαν αυξηθει η τιμη.. θυμαμαι οτι πριν ενα χρονο την 9603 την ειχανε βαλει στο ξεκαρφωτο ~1200 ευρω για 4 μερες και μετα ξανανεβηκε στα ~1700-1900 !

Με το "υποκειμενική" δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς, γιατί πάντα υπάρχει η αρχική τιμή χονρικής με την οποία αγοράζει το κάθε κατάστημα από την αντιπροσωπεία. Προφανώς ανάλογα με τις πωλήσεις και τις συμφωνίες του κάθε καταστήματος διαμορφώνεται αυτή η τιμή. Μετά μπαίνει το κέρδος του καταστήματος όπου εκεί βέβαια υπάρχουν πολύ παράγοντες που επηρεάζουν το ποιό είναι αυτό, έτσι ώστε να διαμορφωθεί η τελική τιμή του προιόντος.

Τώρα αν ένα κατάστημα είχε αγοράσει 100 TV στα 500 Ευρώ και τις πουλούσε 650 και του περίσεψαν και 5 κομάτια stock, τότε μπορεί και να τα δώσει 500 Ευρώ ή και παρακάτω αφού από το συγκεκριμένο μοντέλο έβγαλε το κέρδος του και με το παραπάνω...

DSC05557.jpg

Κάτω από τη σειρά 8, τη κορυφαία σειρά plasma της Samsung, βρίσκεται η σειρά 6 με τρία μοντέλα που μάλιστα παίζουν στις μεγάλες ίντσες. Ένα στις 50, ένα στις 58 και ένα στις 63 ίντσες.

Η σειρά 6 δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από την μεγάλη σειρά 8 του κορεάτη κατασκευαστή, εκτός ίσως από το design. Έτσι έχουμε και εδώ Medi@2 πράγμα που σημαίνει ιντερνετικές εφαρμογές και αναπαραγωγής αρχείων από USB 2.0 ή μέσω DLNA από το PC μας.

Επίσης υπάρχει ταχύτητα πάνελ 600Ηz (ή πραγματικά 100Ηz), cinema smooth, eco λειτουργία και ροζέ Crystal Design.

http://www.fullhd.gr/index.php/plasma-tv/full-hd/1082-samsung-ps50b650-ps58b650-a-ps63b650

Ποιά ακριβώς είναι η πατάτα του Πλαίσιο;

πηγα να την παραγειλω 26/3 που ειχε 999€ και ο υπαλληλος μου ειπε οτι θα ερθει μετα τις 01/04 και βλεπω μετα απο 2 ημερες στο site οτι το προιον δεν υπαρχει.
παω πλαισιο (πατρας) ρωταω στις 31/3 και μου λενε θα ερθει 01/04 αλλα με τιμη 1199€

:argue:

Είναι δυνατόν να ισχύει αυτό; :chinscratch:

Δεν ξέρω Γιώργο, αλλά αυτό κατάλαβα από το κείμενο του FullHD.gr. Θα μάθουμε σίγουρα όταν θα κυκλοφορήσουν επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά. Πάντως η Samsung συνηθίζει να "παίζει" και με τα φίλτρα που χρησιμοποιεί στις πλάσμα της.