--- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Μετα την ταλαιπωρια με την Kuro 5090h που μου ηρθε με βλαβη, χτες παρελαβα την Samsung 55 7000. Οι πρωτες εντυπωσεις (εκτος απο ενα μικρο clouding στην επανω δεξια γωνια που δεν ειναι ορατο σε συνθηκες θεασης), ειναι οτι η tv δεν παιζεται! Σε συγκριση με την Kuro που ειχα στην κατοχη μου για 15 μερες, το μαυρο της υπολειποταν λιγο αλλα το διατηρουσε και σε συνθηκες ημερησιας θεασης πραγμα που η Pioneer λογω χρωματος του πανελ δινει την εντυπωση οτι εχει πεπλο οταν υπαρχει πολυ περιβαλλον φως. Η δε ευκρινεια ειναι εξαιρετικη! Τα υπολοιπα λιαν προσεχως...

Re: Απάντηση: --- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Μετα την ταλαιπωρια με την Kuro 5090h που μου ηρθε με βλαβη, χτες παρελαβα την Samsung 55 7000. Οι πρωτες εντυπωσεις (εκτος απο ενα μικρο clouding στην επανω δεξια γωνια που δεν ειναι ορατο σε συνθηκες θεασης), ειναι οτι η tv δεν παιζεται! Σε συγκριση με την Kuro που ειχα στην κατοχη μου για 15 μερες, το μαυρο της υπολειποταν λιγο αλλα το διατηρουσε και σε συνθηκες ημερησιας θεασης πραγμα που η Pioneer λογω χρωματος του πανελ δινει την εντυπωση οτι εχει πεπλο οταν υπαρχει πολυ περιβαλλον φως. Η δε ευκρινεια ειναι εξαιρετικη! Τα υπολοιπα λιαν προσεχως...

Την ημερα στις πλασμα (σε αλλες λιγοτερο και αλλες περισσοτερο) το μαυρο φαινεται γκρι λογω ανακλασεων απο την οθονη...

feat_ultrafilterbright_1.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: --- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Την ημερα στις πλασμα (σε αλλες λιγοτερο και αλλες περισσοτερο) το μαυρο φαινεται γκρι λογω ανακλασεων απο την οθονη...

Δε νομιζω φιλε yperion να ειναι θεμα μονο ανακλασης. Γιατι απο ανακλαση το panel της Samsung λογω υφης ... αλλο τιποτα! Αλλα το μαυρο... μαυρο. Εν παση περιπτωσει, η ουσια ειναι οτι στην ημερησια θεαση δεν απολαμβανεις το κατραμι της Kuro με αποτελεσμα το ισχυρο της οπλο να ειναι τελικα ...ασφαιρο!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: --- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Δε νομιζω φιλε yperion να ειναι θεμα μονο ανακλασης. Γιατι απο ανακλαση το panel της Samsung λογω υφης ... αλλο τιποτα! Αλλα το μαυρο... μαυρο. Εν παση περιπτωσει, η ουσια ειναι οτι στην ημερησια θεαση δεν απολαμβανεις το κατραμι της Kuro με αποτελεσμα το ισχυρο της οπλο να ειναι τελικα ...ασφαιρο!!

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=644555&postcount=76

Σωστα! Νομιζω JL? οτι συμφωνουμε. Παντως και εντος δωματιου κατα τη διαρκεια θεασης υπο κανονικες συνθηκες (την ημερα βεβαια), το μαυρο των plasma (ακομα και αυτης της Kuro), απλα δεν ...βλεπεται (σε αντιθεση με νυχτερινη θεαση που απλως δεν παιζεται!)
Μηπως καποιος φιλος δοκιμασε κανενα usb hub;

Kαμιά εικόνα, για το πολυθρύλητο μαύρο της κούρο, έχουμε? Δλδ τι σε συσκότιση, νομίζει κάποιος ότι είναι κλειστή η τηλεόραση?

Απάντηση: Re: --- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Kαμιά εικόνα, για το πολυθρύλητο μαύρο της κούρο, έχουμε? Δλδ τι σε συσκότιση, νομίζει κάποιος ότι είναι κλειστή η τηλεόραση?

Νικο, η εν λογω tv και την ημερα φαινεται οτι ειναι σβηστη με τη διαφορα οτι λογω εγγενους τεχνολογιας των plasma, δεν υπαρχει μαυρο παρα μονο το γκρι-λαδι χρωμα της επιφανειας της. Κατα τη νυχτερινη θεαση βεβαια, αυτο φαινεται καταμαυρο, αλλα την ημερα δεν παυει να ειναι προβληματικο!
Μαλλον ομως πρεπει να ποσταρουμε αλλου γι αυτο το θεμα.
Και για να μην ειμαι εκτος θεματος, η ικανοποιηση μου για την Samsung 55B 7000 που εχω μονο δυο μερες ειναι μεγαλη. Βεβαια ειμαι στη φαση του ψαξιματος και θα ειμαι για πολυ καιρο. Μηπως εμεις οι τρελλαμενοι δεν αγοραζουμε και γ' αυτο το λογο;;;;;(!!!) :ernaehrung004:

Παιδιά, στην PS50B650 μου λέει πως δεν υποστηρίζει jpg και mp3!!! όταν συνδέεται στον server μου μέσω DLNA. Από USB τα παίζει κανονικά. Έχω αναβαθμίσει στην έκδοση 1010 και το δίκτυο δουλεύει, γιατί μπαίνει κανονικά στο youtube.
Το συνάντησε άλλος αυτό το πρόβλημα;

Καινούργιο Firmware T-CHU7DEUC-2004.0 για τα 7000 και 8000 μοντέλα της Samsung.Θα το βάλω το απόγευμα στην UE40B7000WW μου να δούμε.....Είναι μεγάλη αλλαγή μάλλον γιατί είναι αλλαγή σειράς από 1006 σε 2004.

Άντε να δούμε

Η ημερομηνία των αρχείων είναι 4/6.09

τι γινεται βρε παιδια?
Ποιες ειναι οι αλλαγες μετα την αναβαθμιση αυτη?
Εχω την UE46B7000 και φοβαμαι να κανω την αναβαθμιση αφου θα χασω το youtube!

Samsung B8500 LED-TV series also coming:

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1245680686

Samsung has recently released the B8000 series with Edge LED and a slim design. The coming B8500 is believed to feature LEDs with local dimming, and fill the gap between the B8000 series with Edge LED and the future B9000 series with local dimming LED and a wireless box.

B8500 will not be as slim as the B6000, B7000 and B8000 LED-TV (LCD-TV with LED) series from Samsung because local dimming requires the LED to be placed behind the panel instead of around the edges (with Edge LED).

Να δούμε, αν αυτές έχουν τα προβλήματα των B6000, B7000.

Σχετικά με το youtube, αφού στο 99% των βιντεο, και ο ήχος και η εικόνα είναι χαλια, τι το πολεμάτε? Πήρατε τηλεόραση, για το youtube και τον καιρό ?

περιμενω πως και πως την Β8500 την 55αρα,αν μαλιστα εχει γυρω στα 2500...θα εχω βρει επιτελους την τηλεοραση που εψαχνα

Άλλος ένας ευτυχής κάτοχος της PS50B650 και μόνο ένα προβληματάκι που ακόμα δεν έχω λύσει. Ενώ μου παίζει τα αρχεία από USB, από όλα τα PCs, laptops, ενσύρματα, ασύρματα, virtual κ.λ.π.του δικτύου μου, δεν μου παίζει τα πιο σημαντικά. Αυτά που έχω στον server. Τρέχει Windows Home Server PP2. Τον βγάζει ως συσκευή DLNA, τα βλέπω τα αρχεία μεν, δεν μου τα παίζει δε... (αυτό το αρχείο δεν υποστηρίζεται λέει...). Ο σέρβερ φαίνεται να δουλεύει σωστά, γιατί τα ίδια αρχεία τα παίζει το ps3. Ο μόνος συνδυασμός που δεν δουλεύει είναι TV-WHS...
Καμμιά ιδέα να δοκιμάσω κάτι που μου ξεφεύγει;

Re: Απάντηση: --- Samsung 2009 LCD κ' Plasma ---

Εστειλα τον πατερα μου και την αγορασε πριν 2 εβδομαδες οταν χαλασε η παλια Schneider CRT των γονιων μου. Μεχρι στιγμης δεν την εχουν δοκιμασει με HD content (αφου δεν καταφερα να ασχοληθω εγω μαζι της) αλλα κατα τ'αλλα φαινεται ενταξει. Δυστυχως η φτηνοτερη τιμη εδω στην Κυπρο ηταν 460 ευρω, αλλα χαλαλι

Καλη τιμη για καταστημα.Αλλη τιμη των eshop,αλλη τιμη των φυσικων καταστηματων και οι τιμες αλλαζουν συνεχως αναλογα την παρτιδα και ρολο παιζει και η διαθεσιμιτητα όχι μονο η διαφημιση.