Φίλε μου, οι προβληματισμοί σου είναι πολύ κοντά στους δικούς μου. Άσε που το "μέτωπο" του τζακιού έχει πλάτος 1.07μ. οπότε με την 46άρα που είναι 1.13, θα έχω περίσσεμα μόνο 0,3cm ανά πλευρά, ενώ με την 55άρα (1.34μ), θα προεξέχει πολύ.Και το θέμα είναι ότι αριστερά και δεξιά, υπάρχει καθρέφτης και ράφια με μπιμπελό, οπότε θα χαλάει όλη η "μόστρα". Να άλλος ένας λόγος για 46άρα. Και φυσικά η 46άρα, μπορεί να πάει και κάπου αλλού αργότερα(κρεββατοκάμαρα), αν δεν με ικανοποιεί, και να γίνει η αλλάγη με την 55άρα, αλλά το αντίστροφο δε γίνεται. Τέλος πάντων, και για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, η απόσταση είναι περίπου 4.20μ., αν αυτό λέει κάτι, τώρα πια.Ευχαριστώ πάντως που μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς μου, όλους σας. Και κάτι ακόμη: "παίζει" και η αγορά ενός καλού βιντεοπροβολέα, οπότε η μεγάλη οθόνη είναι εφικτή, έστω και με αυτόν τον τρόπο. Τέλος σε καφενείο, έχω δει ποδόσφαιρο και ταινία από 42άρα και σε μακρινή απόσταση, και δε θυμάμαι να αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.Τέλος πάντων.Λίγο ακόμα θα το σκεφτώ. Τώρα μάλιστα που κάποιοι με έπεισαν ότι η διαφορά 100 με 200hz, δεν παίζει ρόλο, ούτε τώρα που το σήμα των ελληνικών καναλιών είναι χάλια, ούτε και στο μέλλον που θα γίνουν ψηφιακά. Κια τότε τα 100hz μπορούν να μας καλύψουν ικανοποιητικά.