- 29 August 2009
- 53
παιδια το προχωρησα ποιο πολυ τ θεμα κ πηρα τηλ κ στην αντιπροσωπεια κ ρωτησα καταρχην μ ειπαν οτι αν εχω καμενο πιξελ εστω κ ενα τ αλλαζουν. δε το κανουν κοσκινο δηλαδη να εχω 5 απαραιτητα.2 ρωτησα περι lag γ τα games κ μ ειπαν οτι δε τους εχει τυχει καν να παραπονεθει καποιος. αρα μαλλον με καλυπτουν αυτα που μ ειπαν κ σκεφτομαι σημερα τ απογευμα να παρω τη philips.επισης σημερα τ πρωι πηγα ηλεκτρονικη κ πετυχα ενα κομματι πωλητη οπου κ αυτος προτεινε philips σαν ποιοτηα κατασκευης οτι ειναι λιγο καλυτερα απο samsung.επισης μ ειπε να παρω κεραια γ να εχω καλυτερα αποτελεσματα εφοσον εχω προβλημα με τη κεντρικη κ μ εξηγησε οτι ο υποτιθεμενος ηλεκτρονικος που ηρθε συμφωνα με το διαχειριστη εχει δικιο περι καλωδιων κ ας εχω προβλημα μονο με τ καναλια νετ σκαι.συγκεκριμενα επειδη ειναι κ του μετσοβειου ηλεκτρολογος κ περα απο τη ηλεκτρονικη αναλαμβανει κ τοποθετηση κεραιας μ προτεινε να ερθει να δει γ να βαλει αυτος τη κεραια.επισης αν καποιος ξερει να μου προτεινει καποιο καλο ηλεκτρονικο κοντα στη περιοχη μου ελληνωρωσων ωστε να απευθυνθω εκει για να μ βαλουν κεραια.(θεωρητικα η ιδιοκτητρια δ θα εχει προβλημα οποτε παω για δικη μου κεραια)αναμενω τις αποψεις σας.ελπιζω να με προλαβετε πριν φυγω για τα καταστηματα.