samsung 32b650 h philips32PFL8404H

παιδια το προχωρησα ποιο πολυ τ θεμα κ πηρα τηλ κ στην αντιπροσωπεια κ ρωτησα καταρχην μ ειπαν οτι αν εχω καμενο πιξελ εστω κ ενα τ αλλαζουν. δε το κανουν κοσκινο δηλαδη να εχω 5 απαραιτητα.2 ρωτησα περι lag γ τα games κ μ ειπαν οτι δε τους εχει τυχει καν να παραπονεθει καποιος. αρα μαλλον με καλυπτουν αυτα που μ ειπαν κ σκεφτομαι σημερα τ απογευμα να παρω τη philips.επισης σημερα τ πρωι πηγα ηλεκτρονικη κ πετυχα ενα κομματι πωλητη οπου κ αυτος προτεινε philips σαν ποιοτηα κατασκευης οτι ειναι λιγο καλυτερα απο samsung.επισης μ ειπε να παρω κεραια γ να εχω καλυτερα αποτελεσματα εφοσον εχω προβλημα με τη κεντρικη κ μ εξηγησε οτι ο υποτιθεμενος ηλεκτρονικος που ηρθε συμφωνα με το διαχειριστη εχει δικιο περι καλωδιων κ ας εχω προβλημα μονο με τ καναλια νετ σκαι.συγκεκριμενα επειδη ειναι κ του μετσοβειου ηλεκτρολογος κ περα απο τη ηλεκτρονικη αναλαμβανει κ τοποθετηση κεραιας μ προτεινε να ερθει να δει γ να βαλει αυτος τη κεραια.επισης αν καποιος ξερει να μου προτεινει καποιο καλο ηλεκτρονικο κοντα στη περιοχη μου ελληνωρωσων ωστε να απευθυνθω εκει για να μ βαλουν κεραια.(θεωρητικα η ιδιοκτητρια δ θα εχει προβλημα οποτε παω για δικη μου κεραια)αναμενω τις αποψεις σας.ελπιζω να με προλαβετε πριν φυγω για τα καταστηματα.

Α, πες το βρε αδελφε ! Αφου ρωτησες στην Philips και σου ειπαν οτι δεν εχει παραπονεθει κανεις , ολα ενταξει !!!!
Εισαι και τυχερος που ο πωλητης ηταν του μετσοβειου και σου διεγνωσε το προβλημα της κεραιας , μπραβο !!!
Καθαρισες μια και καλη , τωρα θα απολαυσεις...
Με γεια !
:antlers:

δε νομιζω οτι ο ανθρωπος της philips εχει να κερδισει κατι απο αυτα που μ ειπε. διοτι πολυ απλα αν μ ελεγε ψεμματα κ ειχα καποιο προβλημα αν τη αγοραζα πολυ απλα θα τη πηγαινα πισω στο καταστημα εντος 14ημερων θα μ διναν samsung.διακρινω μια ειρωνεια που δε μ αρεσει. επισης σημερα που πηγα τ απογευμα σε 2 καταστηματα κ τις ειδα δε εβγαλα ακρη στο ενα εδειχνε καλα η philips στο αλλο η samsung.παντως η samsung ειναι πολυ φωτεινη σ σημειο που να χανει ποντους.αυτο με το lag sth philips ειναι μουφα η αν οντως υπαρχει ενας που να εχει philips ας βγει να μας το πει να προστατευτουμε.

δε νομιζω οτι ο ανθρωπος της philips εχει να κερδισει κατι απο αυτα που μ ειπε. διοτι πολυ απλα αν μ ελεγε ψεμματα κ ειχα καποιο προβλημα αν τη αγοραζα πολυ απλα θα τη πηγαινα πισω στο καταστημα εντος 14ημερων θα μ διναν samsung.διακρινω μια ειρωνεια που δε μ αρεσει. επισης σημερα που πηγα τ απογευμα σε 2 καταστηματα κ τις ειδα δε εβγαλα ακρη στο ενα εδειχνε καλα η philips στο αλλο η samsung.παντως η samsung ειναι πολυ φωτεινη σ σημειο που να χανει ποντους.αυτο με το lag sth philips ειναι μουφα η αν οντως υπαρχει ενας που να εχει philips ας βγει να μας το πει να προστατευτουμε.

Πως γινεται να ειναι μουφα κατι το οποιο φαινεται ξεκαθαρα στο βιντεο?

www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=922378&postcount=4

Και μαλιστα ειναι το PC mode...

δε νομιζω οτι φαινεται ξεκαθαρα στο βιντεο. κ πως γινεται αλλοι που εχoυν philips να μη εχουν αυτο το προβλημα;; εχω φιλο που εχει συνδεσει ps3 και μ ειπε οχι δε το εχω αυτο το προβλημα.

Αν φιλε μου διακρινεις ειρωνεια ,που δεν εχω προθεση να το κανω θα μπορουσα να σου πω κι εγω για αφελεια η ελλειψη σοβαροτητας...
Ρωτησες την Philips να σου πουν αν εχουν προβλημα οι τηλεορασεις τους?
Δηλαδη δεν σου ανεφεραν πως οταν πηρα εγω μια πριν 2 και κατι χρονια για μονιτορ στο pc μου , την επεστρεψα την επομενη μερα και τελικα πηρα μια blusky στη μιση τιμη (αγορα απο carrefour) η οποια παραδοξως απεδιδε καλυτερα ? Η μηπως αν τους ρωτησεις για dvd recorder θα σου πουν οτι το επεστρεψα επισης , αφου στις 3 πρωτες μερες , χρειαστηκε να το βγαλω 2 φορες απο το ρευμα για να ξεκολλησει? Στο lg με σκληρο που εχω πανω απο ενα χρονο κατι τετοιο εχει συμβει μια φορα και το δουλευω καθε μερα ...
Νομιζω οτι καμια εταιρεια δεν θα ρωτησεις και θα σου πει οτι το προιον της μειονεκτει . Εγω παντως δεν θα κρινω τα σημερινα μοντελα απο εμπειρια που ειχα πριν 2 χρονια... αλλωστε δεν ειναι ολα τα μοντελα ιδια και δεν εχουμε ολοι τις ιδιες απαιτησεις οταν κρινουμε την αγορα που καναμε...
Σορρυ αν το υφος μου πριν φανηκε καπως
-bye-

δε τους ρωτησα αν εχουν προβλημα απλως ποια η θεση σας γ αυτο που ακουγεται περι lag στις οθονες σας.οπως επισης τους ρωτησα αν υπαρχει καμμενο πιχελ τι γινεται κ μ ειπαν δε το ξεψαχνιζουμε να ειναι 4 η 5 ακομα κ μ 1 στην αλλαζουμε.κ απλως σας ειπα τι μ ειπαν.εξαλου δε αγορασα ακομα καποια απο τις 2 λογω ελειψη οριστικης αποφασης απλως μ φαινεται περιεργο πως δ εχουμε βρει ακομα καποιους εδω μεσα που δ εχουν βγει να πουν ναι εγω ειχα αυτο προβλημα με τη philips.περι lag εννοω.επισης επειδη τελικα θ βαλω δικη μου κεραια σκεφτομαι μηπως βαλω δορυφορικο εχω μια ερωτηση αναλογικη κεραια κ πιατο μπορω να εχω μ ενα καλωδιο;;δηλαδη να κατεβαινει απο τη ταρατσα ενα καλωδιο κ για δορυφορικη κ για αναλογικη;;

.............επισης επειδη τελικα θ βαλω δικη μου κεραια σκεφτομαι μηπως βαλω δορυφορικο εχω μια ερωτηση αναλογικη κεραια κ πιατο μπορω να εχω μ ενα καλωδιο;;δηλαδη να κατεβαινει απο τη ταρατσα ενα καλωδιο κ για δορυφορικη κ για αναλογικη;;

Ναι, ένα καλώδιο κατεβαίνει απ' την ταράτσα. Ο τεχνίτης που θα κάνει την εγκατάσταση χρησιμοποιεί ένα combiner σαν κι αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία, όπου εισέρχονται τα δύο καλώδια tv - sat και εξέρχεται ένα.
Εν συνεχεία μέσα στο διαμέρισμα χρησιμοποιείται ένα αντίστοιχο splitter όπου εισέρχεται το καλώδιο που κατεβαίνει απ' την ταράτσα, και διαχωρίζεται σε sat για σύνδεση στον δορυφορικό δέκτη, και tv για σύνδεση στην τηλεόραση.

130-0014.jpg

Οπότε μήν ανησυχείς, ένα καλώδιο κατεβαίνει απ' την ταράτσα.

Απο οσο γνωριζω οχι . Δυο διαφορετικα καλωδια θες...

Αυτό μόνο στην περίπτωση που το υπάρχον καλώδιο είναι παλιό και δεν κάνει για δορυφορικό σήμα. Σε περίπτωση νέας εγκατάστασης, πάντα ένα καλώδιο κατεβαίνει όπως έγραψα και πριν....

μετα απο πολλες σκεψεις θα παιξω ενα αμπε μπα μπλομ αναμεσα στις 2 τηλεορασεις κ θα επιλεξω καθαρα στη τυχη.εξαλου δε πιστευω οτι η philips εχει lag αρα θα επιλεξω καθαρα στη τυχη διοτι μ αρεσουν κ οι 2

Απάντηση: Re: samsung 32b650 h philips32PFL8404H

Ναι, ένα καλώδιο κατεβαίνει απ' την ταράτσα. Ο τεχνίτης που θα κάνει την εγκατάσταση χρησιμοποιεί ένα combiner σαν κι αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία, όπου εισέρχονται τα δύο καλώδια tv - sat και εξέρχεται ένα.
Εν συνεχεία μέσα στο διαμέρισμα χρησιμοποιείται ένα αντίστοιχο splitter όπου εισέρχεται το καλώδιο που κατεβαίνει απ' την ταράτσα, και διαχωρίζεται σε sat για σύνδεση στον δορυφορικό δέκτη, και tv για σύνδεση στην τηλεόραση.

130-0014.jpg

Οπότε μήν ανησυχείς, ένα καλώδιο κατεβαίνει απ' την ταράτσα.

Μια χαρά δουλεύει έτσι όπως το λέει ο Κώστας, δεν χρειάζονται δύο καλώδια!!!! ...ακόμα κι αν η εσωτερική εγκατάσταση στο σπίτι είναι μπάχαλο, χρειάζεται να κατέβει εξωτερικό ένα καινούριο καλώδιο .

Και δεν χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη τεχνική γνώση για την συνδεσμολογία τους, τα σπλιτεράκια έχουν σήμανση και είναι τυφλοσούρτης, το μόνο που χρειάζεται είναι άκρα τύπου F για τα σπλίτερ, εκτός από το καλώδιο της TV (από τη πλευρά του σπλίτερ F και από την είσοδο της TV RF)...

ερωτηση κρισεως αποκωδικοποιητη αν βαλω mpeg2;;διοτι σε mpeg4 κ ελευθερα καναλια ειναι λιγα σε hotbird k astra αυτους λεω να βαλω. αλλα 250 ευρια που μ ειπαν γ τη δορυφορικη +100 γ τη αναλογικη ειναι πολλα.+ ενα 700 αυρω η τηλεοραση ειναι πολλα.

Πολυ σωστα τα λετε φιλοι μου .
Ενα καλωδιο και τα αντιστοιχα σπλιτερς κανουν τη δουλεια...
Οταν ομως εχει τον δορυφορικο δεκτη σε συγκεκριμενα δορυφορικα καναλια και του χαλαει το σημα των επιγειων , τι κανει ?

Με τα combiner TV-SAT γίνεται διαχωρισμός του σήματος UHF/VHF και SAT, δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο δορυφορικός δέκτης να επηρεάσει την ποιότητα του σήματος των τηλεοπτικών καναλιών και το αντίστροφο, είναι δύο διαφορετικά πράγματα, απλά το compiner επειδή είναι Dc pass, επιτρέπει την διέλευση 12/18 V, για την αλλαγή οριζόντιας/κάθετης πόλωσης του LNB.

Υπάρχει περίπτωση ένα φθηνό combiner να έχει μεγαλύτερες απώλειες διέλευσης, ή/και παράσιτα λογω κακής θωράκισης. Θα λειτουργήσει όμως μια χαρά όπως και ένα πιο ακριβό π.χ. δύο φτηνά που δεν θυμάμαι ούτε την μάρκα, παίζουν στην δική μου εγκατάσταση εδώ και 4 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Για όσους Αγγλομαθείς ενδιαφέρονται να διαβάσουν ορισμένα απλά πράγματα περί εγκαταστάσεων ... http://www.satelliteinstaller.com/satellite_diplexers.htm

Last edited:
Παμε λιγο εκτος θεματος , αλλα αν θελεις ελα να στο δειξω να συμβαινει...
Η εχω πεσει 2 φορες σε ελαττωματικο καλωδιο , η σε combiner...
Με τα 2 ανεξαρτητα , ολα ειναι μια χαρα...
Να πω βεβαια και οτι το πιατο ειναι κινητο...
:grinning-smiley-043

μετα απο σκεψη επελεξα κ εκανα κ ενος σκαλωματος που εφαγα εκανα τ εχης αγορασα 26samsung β450 διοτι οπως καθομουν στο καναπε εφαγα φλασια οτι τ 2,2μετρα περιπου ειναι λιγα για τη 32αρα.επισης σκεφτηκα οτι ξεκινα με τη 26αρα κ σε χανα χρονο τ σκας για led που ειναι η νεα τεχνολογια.την πηρα χτες τη συνδεσα ολα καλα φυσικα η κεντρικη κεραια μου λογω προβληματων δε απεδωσε σωστα ολα τα καναλια.(θα την αλλαξω συντομα με δικη μου)επισης την συνδεσα με σταθερο υπολογιστη με καλωδιο ( dvi - hdmi) ολα καλα.σημερα προσπαθησα να τη συνδεσω με d-sub se φορητο υπολογιστη τιποτα δε μπορεσα εδω θελω τ φωτα σας διοτι θελω να βλεπω ταινιες απο το φορητο.

Για ενα περιεργο λογο , συγκεκριμενα καναλια με ισχυρο σημα , κατα βαση απο τον hotbird δηλαδη , επηρεαζουν την τηλεοπτικη ληψη ...
Στα περισσοτερα , κανενα προβλημα βεβαια .
Το ανεχτηκα στην προηγουμενη εγκατασταση μου αλλα μετα την μετακομιση που ειχα , δοκιμασα παλι με τα ιδια συμπτωματα , συνεπως , εριξα ενα δευτερο καλωδιο ανεξαρτητο και ολα ειναι μια χαρα ...
Ισως βεβαια να ειμαι η εξαιρεση αλλα ....
:damnyou: