samsung 32b650 h philips32PFL8404H

μετα απο σκεψη επελεξα κ εκανα κ ενος σκαλωματος που εφαγα εκανα τ εχης αγορασα 26samsung β450 διοτι οπως καθομουν στο καναπε εφαγα φλασια οτι τ 2,2μετρα περιπου ειναι λιγα για τη 32αρα.επισης σκεφτηκα οτι ξεκινα με τη 26αρα κ σε χανα χρονο τ σκας για led που ειναι η νεα τεχνολογια.την πηρα χτες τη συνδεσα ολα καλα φυσικα η κεντρικη κεραια μου λογω προβληματων δε απεδωσε σωστα ολα τα καναλια.(θα την αλλαξω συντομα με δικη μου)επισης την συνδεσα με σταθερο υπολογιστη με καλωδιο ( dvi - hdmi) ολα καλα.σημερα προσπαθησα να τη συνδεσω με d-sub se φορητο υπολογιστη τιποτα δε μπορεσα εδω θελω τ φωτα σας διοτι θελω να βλεπω ταινιες απο το φορητο.

καλοριζικη , οπως και να εχει !
dvi δεν βγαζει το φορητο σου , ωστε να δοκιμασεις την ιδια συνδεση που εκανες στο pc?

.....αγορασα 26samsung β450 διοτι οπως καθομουν στο καναπε εφαγα φλασια οτι τ 2,2μετρα περιπου ειναι λιγα για τη 32αρα........

2,2 μέτρα -> 42"

Η 26άρα είναι για να βλέπεις στο 1 μέτρο. Τώρα βέβαια αφού την αγόρασες, καλορίζικη....

2,2 μέτρα -> 42"

Η 26άρα είναι για να βλέπεις στο 1 μέτρο. Τώρα βέβαια αφού την αγόρασες, καλορίζικη....
εμενα μ φαινεται μια χαρα κ η 26αρα. οσο για το ενα μετρο ειναι λιγο μη ειμαστε υπερβολικοι.και απο τα 2μετρα μια χαρα βλεπεις με 26αρα.

εμενα μ φαινεται μια χαρα κ η 26αρα. οσο για το ενα μετρο ειναι λιγο μη ειμαστε υπερβολικοι.και απο τα 2μετρα μια χαρα βλεπεις με 26αρα.

Mόνο τηλεοπτικό σήμα, και αυτό με το ζόρι.
Θέαση HD υλικού (Blue Ray, mkv) σε 26" απ' τα 2,2 μέτρα, άσε, δεν παλεύεται....

εχω διαφορετικη γνωμη

Ενημέρωσέ με αν έχεις την ίδια γνώμη μετά από ένα μήνα, και αφού δεις μερικές ταινίες σε 1080p.....

Υ.Γ. Βλέπω σε 50άρα από τα 2,90 μέτρα, και σε θέαση ταινιών HD μου φαίνεται μικρή......

Και καλό είναι να διαβάζουμε λίγο παραπάνω για θέματα που εδώ έχουν ειπωθεί πολλά κατά το παρελθόν σχετικά με screen size / viewing distance.....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=14574

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030216,2,00.htm

http://www.thx.com/home/setup/display.html

Αν διαβάσεις με προσοχή τα διαγράμματα και τους πίνακες θα δεις ότι οθόνη 26" -> απόσταση 3 ft = 1m

Και καλό είναι να διαβάζουμε λίγο παραπάνω για θέματα που εδώ έχουν ειπωθεί πολλά κατά το παρελθόν σχετικά με screen size / viewing distance.....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=14574

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030216,2,00.htm

http://www.thx.com/home/setup/display.html

Αν διαβάσεις με προσοχή τα διαγράμματα και τους πίνακες θα δεις ότι οθόνη 26" -> απόσταση 3 ft = 1m
εμ εκει ειναι το προβλημα οτι εγω εμπιστευομαι τα ματια μου γ μενα ηταν μεγαλη η 32αρα κ γ αυτο πηρα 26αρα.οσο για τις ταινιες πιστευω οτι θα μαι ικανοποιημενος εστω κ στα 720π που βγαζει η 26αρα.κ αν συνδεσω blue ray.επισης ειπα οτι στο αμεσο μελλον εχω σκοπο να επενδυσω στις led αν επικρατησουν.κανα καλο ηλεκτρονικο γνωριζετε να μ προτεινετε;; η καταστημα γ να βαλω αναλογικη κεραια. σκεφτομαι κ δορυφορικη αλλα επειδη ειναι πολλα λεφτα ρωτω αξιζουν τα ελευθερα καναλια σε hotbird k astra;;

..............ρωτω αξιζουν τα ελευθερα καναλια σε hotbird k astra;;

Σε ASTRA ναι, αν ξέρεις γερμανικά (RTL, VOX, ZDF, SAT, ARD, EINS, κ.λ.π.).
Στον Hotbird, άσε καλύτερα...... όλη η σαβούρα εκεί είναι μαζεμένη. Τα καλά του Hotbird είναι όλα κωδικοποιημένα.

για αναλογικη μ ειπαν και 150 ευρια.συγκεκριμενα televe κεραια. πολλα δ ειναι;;μεχρι στιγμης εχω ακουσει 100 130 και 150.αυριο εχω αλλο εναν να παρω τηλ ελπιζω να πει καλη τιμη.επισης δωστε μια πληροφορια αν βαλουμε δορυφορικη ως προ το αποκωδικοποιητη λεω να ξεκινησω με mpeg2.στο hotbird και astra υπαρχουν ελευθερα hd καναλια;;διοτι εγω πιστευω οτι δε υπαρχουν αρα δε αξιζει ακομη να βαλω αποκωδικοποιητη και με mpeg4.δορυφορικη για ελευθερα δε βλεπω να βαζω διοτι πολυ απλα δε υπαρχει κατι αξιολογο ως προ καναλια.

Τελικά ποιο είναι το συμπέρασμα ανάμεσα στα 2 μοντέλα;

b650 ή 8480 ?

Και άλλη μια ερώτηση.. Βοηθάει πραγματικά να πας σε μαγαζί και δεις τις τηλεοράσεις να παίζουν από κοντά;; Έχω πάει σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και -ειλικρινά- οι περισσότερες συσκευές είναι απαίσια ρυθμισμένες όπως επίσης και οι συνδέσεις μεταξύ τους..
Σε κάθε μαγαζί συγκεκριμένα μοντέλα είχαν διαφορετικές επιδόσεις :P

Τελικά ποιο είναι το συμπέρασμα ανάμεσα στα 2 μοντέλα;

b650 ή 8480 ?

Και άλλη μια ερώτηση.. Βοηθάει πραγματικά να πας σε μαγαζί και δεις τις τηλεοράσεις να παίζουν από κοντά;; Έχω πάει σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και -ειλικρινά- οι περισσότερες συσκευές είναι απαίσια ρυθμισμένες όπως επίσης και οι συνδέσεις μεταξύ τους..
Σε κάθε μαγαζί συγκεκριμένα μοντέλα είχαν διαφορετικές επιδόσεις :P
κοιτα αν παιζεις παιχνιδια καλο ειναι να διαλεξεις τη β650 διοτι ισως το τονιζω ισως να εχει lag η phlips.

Δεν γινεται να μην γελας οταν βλεπεις τον yperion να θαβει παντα με γραφικο τροπο τις Philips για δηθεν input lag ενω το ιδιο προβλημα εχουν ΑΚΟΜΑ οι Samsung... δεν υπαρχει λεμε το input lag σαυτη την tv καμια σχεση!!! υπαρχει και youtube video μαυτο το μοντελο αντε.... και ειναι και πιο λιγο απο οτι στο video επειδη το εχω κανει και εγω το τεστ. Τελος με αυτη την αηδια απο yperion βαρετο και αστειο κατανταει. για games MONO philips me ambilight
δεν υπαρχει κατι αλλο παιδες.. Παιξτε ενα Wipeout HD sto PS3 h ena Super Mario Galaxy σε wii με ambilight ανοιχτο και κλειστα φωτα που εχουν ωραια χρωματα και θα ζεσταθει η καρδια σας μιλαμε. δεν υπαρχει συγκριση πραγματικα ΑΣΗΜΑΝΤΟ αν καποιο μοντελο υπερτερει σε εικονα. συνολικα αδιαφορες ειναι οι αλλες τηλεορασεισ για gaming (επαναλαμβανω στις ΝΕΕΣ philips mono).

Δεν γινεται να μην γελας οταν βλεπεις τον yperion να θαβει παντα με γραφικο τροπο τις Philips για δηθεν input lag ενω το ιδιο προβλημα εχουν ΑΚΟΜΑ οι Samsung... δεν υπαρχει λεμε το input lag σαυτη την tv καμια σχεση!!! υπαρχει και youtube video μαυτο το μοντελο αντε.... και ειναι και πιο λιγο απο οτι στο video επειδη το εχω κανει και εγω το τεστ. Τελος με αυτη την αηδια απο yperion βαρετο και αστειο κατανταει. για games MONO philips me ambilight
δεν υπαρχει κατι αλλο παιδες.. Παιξτε ενα Wipeout HD sto PS3 h ena Super Mario Galaxy σε wii με ambilight ανοιχτο και κλειστα φωτα που εχουν ωραια χρωματα και θα ζεσταθει η καρδια σας μιλαμε. δεν υπαρχει συγκριση πραγματικα ΑΣΗΜΑΝΤΟ αν καποιο μοντελο υπερτερει σε εικονα. συνολικα αδιαφορες ειναι οι αλλες τηλεορασεισ για gaming (επαναλαμβανω στις ΝΕΕΣ philips mono).

Φιλε παλιοτερα και αλλα μελη που αγορασαν Philips για gaming και συνδεση με PC ελεγαν το ιδιο με εσενα και δυστυχως μετα απο ενα μηνα εψαχναν για καινουργια τηλεοραση...

Μακαρι να εχεις δικιο αλλα δεν το βλεπω...

γειας σας φιλοι.ειμαι και εγω σε αυτο το διλλημα,αλλα η απορια ειναι αλλη.σιγουρα η samsung παιζει mkv με υποτιτλους,η philips παιζει εστω και με tversity;