Samsung 40Α656 vs Panasonic 42PX80 vs Sony40D3500 vs JVC 42DS9

Αυτο το review επιβεβαιωνει ποσο καλη ειναι η Α656.

Επισης επιβεβαιωνει οτι για να παρεις πραγματικα καλη LCD πρεπει να τα "σκασεις".

The LE40A656 is also outstanding when it comes to handling dark scenes thanks to a black level response that thrashes practically all LCD rivals, and even gives Panasonic's plasma contender a fair run for its money.

Aυτο το αφιερωνω σε οσους μας εχουν ζαλισει με το μαυρο των πλασμα...-bye-

δεν συκρινονται plasma με lcd , οτι lcd να βγουν παντα μια σκαλα κατω θα βρισκονται οσο για την πολυδιαφημισμενη samsung σαν μοντελο και μαρκα ειναι μετρια , απορω πως ολα τα τεστ δινουν υψηλες βαθμολογιες και κανενας ειδικος ειτε σε μαγαζι ειτε τεχνικος δεν την προτεινει.
Η Toshiba redga zf355 dg είναι πολυ καλυτερη στο συνολο αλλα κανεις δεν την ξερει γιατι δεν εχει το marketing της samsung χωρια που ειναι η μοναδικη lcd με το καλιτερο design μεχρι στιγμης απο σχεδιασμο
http://www.pricerunner.co.uk/pe/2-1058751/TVs/Toshiba-40ZF355DG-Expert-Reviews

Last edited:
Συγκριτικό στις 40-42'' από το avreview.co.uk:

Samsung 40A656
9-10.gif

Plus points
Gorgeous design, huge feature and connection count, great picture quality
Minus points
Not cheap, some picture options can mess pictures up

Αξιζει κανεις να προσεξει πως δουλευει το Marketing
Σαν πρωτο προτερημα αναφερεται το design :flipout: να ειχε και κανενα design της προκοπης να πω ναι η redga zf355 δηλαδη τι να πει με τα 2 εκατοστα φαρδος και 93 εκ διασταση για 40αρα η λεπτοτερη Lcd και στα review δεν παιρνει αριστα

Δευτερο προτερημα συνδεσιμοτητα :grinning-smiley-043 λες και οι αλλες δεν εχουνε

Τριτο προτερημα εικονα αντι να αναφερερται σαν πρωτο αναφερεται τριτο.

Με τι κριτηρια βγαλανε τοσο υψηλη βαθμολογια ?

Μια βολτα στο plaisio να παει κανεις αρκει για να αποδειχτει ποσο μετρια οθονη ειναι 656 διπλα της στεκεται μια Bravia X3500 και ειναι η νυχτα με την
μερα στην ποιοτητα εικονας και ενας που δεν ειναι σχετικος το βλεπει ευκολα με ματι .

Οσο για τις lcd για να παρεις της προκοπης lcd τουλαχιστον στις 42 ιντσες πρεπει να σκασεις απο 2500 ευρω και πανω για λες οτι θα αντεξουνε στην συγκριση με τις ποιοτικες plasma που σε τελικη αναλυση παλι θα υστερουνε

Last edited:
και σε εμενα δεν αρεσε καθολου αυτο το "διαμαντε χρωμα" στην τηλεοραση,ηταν γεματο και δακτυλικα αποτυπωματα αλλα ενταξει ειναι λιγο υποκειμενικο αυτο για τον καθενα.

Απάντηση: Re: Samsung 40Α656 vs Panasonic 42PX80 vs Sony40D3500 vs JVC 42DS9

Εγω εχει τυχει να δω την Α656 και εχω να πω οτι ειναι η μοναδικη τηλεοραση που συγκρινεται με την Χ3500.

Τωρα με την PΧ80 δεν τειθεται κατα την γνωμη μου συγκριση καθως η 656 ειναι μακραν καλυτερη σε HD και λιγο χειροτερη σε SD.

Δεν ξερω τι εννοεις "ποιοτικες πλασμα" , μαλλον Pioneer πρεπει να εννοεις.

Μια βολτα στο plaisio να παει κανεις αρκει για να αποδειχτει ποσο μετρια οθονη ειναι 656 διπλα της στεκεται μια Bravia X3500 και ειναι η νυχτα με την
μερα στην ποιοτητα εικονας και ενας που δεν ειναι σχετικος το βλεπει ευκολα με ματι .

Κάποιος σχετικός δεν κρίνει την εικόνα μιας τηλεόρασης σε ένα ράφι πολυκαταστήματος. Γνωρίζεις πως η Α656 φοράει βελτιωμένη έκδοση του panel της X3500 ;

μα καλά τι review είναι αυτό?μα πως βάζει μέσα την D3500?Μα η D3500 εκεί κοστίζει £650 τι £800 λένε αυτοί.Λογικό είναι με τους αντιπάλους αυτούς να νικήσει,έτσι δεν είναι?

Γιατί δεν δέχεστε πως η A656 είναι η καλύτερη LCD αυτη την στιμή;
Εχω την εντύπωση πως ακόμα και reference level να την βγάλει ο vincent, θα βρείτε κάτι να πείτε.
Η πλάκα είναι οτι κανένας απο όσους έχουν να πούν αρνητικά δεν την έχει στο σπίτι του, την έχει δεί στο πλαίσιο ή στο Media Markt.
Δηλαδή αν είναι δυνατόν, αν δεν υπήρχε ανταγωνισμός θα βλέπατε ακόμα panels πρώτης γενιάς με response time 100ms και contrast ratio 200:1. Είναι καλό που η Α656 είναι η καλύτερη LCD αυτή την στιγμή, γιατί έτσι θα αναγκαστούν και οι άλλοι να πάνε ενα σκαλοπάτι πιο πάνω στα επόμενα μοντέλα. Ξεκολλήστε με την X3500, ήταν η κορυφαία LCD πρίν απο ένα χρόνο, τώρα δεν είναι. Και μην συγκρίνεται 60hz με 100hz, είναι άλλη κατηγορία.
Περιμένουμε την σειρά Z4000.

Αμα η 656 ειναι η καλυτερη LCD εκει εξω αυτη τη στιγμη .............εγω τα κοβω και τα πεταω στα σκυλια και μαλιστα τ αδεσποτα.
Οταν συγκρινουμε ενα προντακτ κοιταμε το συνολο και μονο οχι επιμερους τομεις που μπορει καποιος αλλος να υπερτερει, τελος για να φτασει η Samy την ποιοτητα κατασκευης των κορυφαιων υλοποιησεων της sony θελει ε βερυ φακεν λοτ οφ ταιμ του ατσιβ δατ -bye-

Εεε μην τρελαθουμε κιολας !!!
Μπορει να ειναι καλη και αγία η 656, αλλα το να την συγκρινουμε με το "θωρηκτο" πριν στεγνωσει το μελανι της απο το χαρτι περυτιλιγματος ειναι προσβολη.
Αλλωστε απο που κι ως που προιοντα σαν την W 4000π.χ. η την 656 τολμανε να σηκωσουν κεφαλι ?
Το γιουρο να προλαβουμε και οτι προαιρησθε προκειτε.............

Εγω παλι νομιζω οτι η 656 ειναι πολυ καλη αλλα και η W4000 ειναι επισης. Αλλα δεχομαι οτι η 656 σαν εικονα ειναι λιγο καλυτερη λογω 100 Hz.

Με τιμες Αγγλιας που η 656 ειναι ΠΙΟ ΦΘΗΝΗ απο την W σιγουρα θα αγοραζα την πρωτη. Με τιμες Ελλαδας ομως και με 4 χρονια εγγυηση η W φαινεται να ειναι καλυτερη επιλογη.-bye-

Οταν συγκρινουμε ενα προντακτ κοιταμε το συνολο και μονο οχι επιμερους τομεις που μπορει καποιος αλλος να υπερτερει

Πολύ καλό, μου θυμίζει την ατάκα του Pat Healy στο There's something about mary: "When you look at architecture, try not to concern yourself with the pieces--look at the building in its totalitarianism."
Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε απο τους fanboys.

Re: Απάντηση: Samsung 40Α656 vs Panasonic 42PX80 vs Sony40D3500 vs JVC 42DS9

Εγω παλι νομιζω οτι η 656 ειναι πολυ καλη αλλα και η W4000 ειναι επισης. Αλλα δεχομαι οτι η 656 σαν εικονα ειναι λιγο καλυτερη λογω 100 Hz.

Με τιμες Αγγλιας που η 656 ειναι ΠΙΟ ΦΘΗΝΗ απο την W σιγουρα θα αγοραζα την πρωτη. Με τιμες Ελλαδας ομως και με 4 χρονια εγγυηση η W φαινεται να ειναι καλυτερη επιλογη.-bye-

Κι εγω που προτεινα την W στον μπατζανακη μου ( την παρελαβε προχθες στα 1300 απο net) τα 4 χρονακια ηταν ενα στοιχειο σοβαρα ληφθεν υποψιν.
Επισης πιθανη αποφυγη καποιων gremlins samsung type που παρουσιαζοντε κατα καιρους εγυρε ακομα περισσοτερο την πλαστιγγα στην W .
Θεωρω οτι ειναι 2 μιντρειτζ προιοντα ικανα να μπουν σε καθε σπιτι σχεδον χωρις πολλους συμβιβασμους .
Απο κει και περα ειναι θεμα αντιπροσωπειας και τιμολογιακης πολιτικης που στην περιπτωση μας η "ακατανομαστη" κερδιζει κατα κρατος τον κορεατη τζαιαντ.

Kαι μετά μας λένε για τις Plasma.Ποιά εταιρεία παραγωγής Plasma τηλεοράσεων μπορεί να προσφέρει 4 χρόνια εγγύηση? Όσο για την Α656 την είδα χθες.Δεν μπορώ να πω,πρόκειται για μια πολύ καλή Tv,όμως δεν συγκρίνεται με την Χ3500,πάντα κατά τα δικά μου μάτια,σε θέμα κίνησης και απεικόνισης χρωμάτων κλπ.Για τα λεφτά της είναι πολύ καλή.

Πολύ καλό, μου θυμίζει την ατάκα του Pat Healy στο There's something about mary: "When you look at architecture, try not to concern yourself with the pieces--look at the building in its totalitarianism."
Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε απο τους fanboys.

Ετσι ειναι mezza , δεν γινετε επειδη το ceed εχει 109 αλογα να αποκτησει ποτε την ποιοτητα κατασκευης ενος Honda ...............το ιδιο και η Samsung η LG κ.λ.π.

χαμηλοτερη τιμη Γερμανιας

1.155,30 EUR sony
Preis gilt nur bei direktem Einstieg über idealo.de!
Vorkasse: 11,50 EUR (Gesamtpreis: 1.166,80 EUR)
Nachnahme: 20,49 EUR (Gesamtpreis: 1.175,79 EUR)
Kreditkarte: 20,49 EUR (Gesamtpreis: 1.175,79 EUR)

1.314,00 EUR samsung
Kleingeräte bis 15 kg 7,- EUR - LCD&Plasma-TV bis 40kg (Spedition) 43,- EUR - LCD&Plasma TV ab 40 kg (Spedition) 50,- EUR - Nachnahmegebühr 7,- EUR

χαμηλοτερη τιμη Ελλαδας
τιμή: 1.305,00 (sony)
Tιμη :1639.61 (samsung)

edit:το διορθωσα

Last edited:
Μακρια απο τους Κορεατες παιδια.Αυτο που σημερα το πουλανε 2000 αυριο θα το δωσουν 1000 γιατι θα εχει βουηξει ο κοσμος απο τα προβληματα που θα βγαλει.
Ξαναλεω μακρια απο τους Κορεατες.

Περα απο την Χ που δεν θα την φτασουν ποτε ουτε στα ονειρα τους ηρθε και η W να τους εξαφανισει.

(οποιος καταλαβε καταλαβε;) )

To χειρότερο είναι ότι ο αγοραστής μιας Samsung που παίρνει σήμερα μία Tv στα 2200 ευρώ,θα δει την τηλεόρασή του σε 6 μήνες στα μισά χρήματα.Εμένα αυτό θα με πόναγε πολύ,σε αντίθεση με τη Sony που δεν σκοτώνει τα πάντα.

Πιάσε κόκκινο Bill,μαζί τα λέμε!

Και μετα φταιμε εμεις που γινομαστε "φαν μποις " ?:flipout::flipout:
Αν ο Φουρλης δεν κατεβασει λιγο ταχυτητα στο χαι σπηντ φερυ .............θα δει τον Γκιωνη η 656 με τοσα που ζηταει .

Ποσο εχει η Χ Βασιλη που αγορασαμε 2490 πριν απο 7 μηνες.......?
Ποσο...?:flipout::flipout:
Ακομη ?
Δηλαδη δεν χασαμε δεκαρα μεχρι σημερα?-bye-

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ FANBOYS...και στους Fanmen (αυτο για τον smooth!!!)